Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Предвидување.

АКО дојде Кварезма деновиве, во наредните 365 дена ќе стане најдобриот играч на светот. Циганот има поголем потенцијал од К. Роналдо, сите португалски тренери кои биле во можност да работат со двајцата го кажуваат тоа. Според мене или ќе блесне во дресот на Интер, или ќе биди едно од најголемите разочарувања во италијанското првенство, поголемо и од Мендиета. Сепак првото е далеку поверојатно.

Предвидување.

АКО дојде Кварезма деновиве, во наредните 365 дена ќе стане најдобриот играч на светот. Циганот има поголем потенцијал од К. Роналдо, сите португалски тренери кои биле во можност да работат со двајцата го кажуваат тоа. Според мене или ќе блесне во дресот на Интер, или ќе биди едно од најголемите разочарувања во италијанското првенство, поголемо и од Мендиета. Сепак првото е далеку поверојатно.
За потенцијалот е точно, кога го видов прв пат мислев дека ќе биде најдобар. Потоа разочара во Барса. Проблемот е неговото однесување, ама ваљда Мурињо може да се справи со него.

Вака зборе и кога дојде во Барселона па се укака таму, и мораше по една сезона да се врати во Порто. Е сега да збориме реално таа сезона во Барселона сите засилувања што ги донесоа не покажаа ама баш ништо (Рикелме, Рочембак, Кварезма...) така да може да се очекува да блесне во Италија, посебно што тренер му е Мурињо.

Па Морати е спонзор бар така знам
Не е Морати спонзор.. Heineken е спонзор. Пивската компанија која го откупи Birra Moretti.
А како што знам Морати нема никаква врска со Heineken..

Мислам дека Кварезма не вреди толку многу пари, без разлика какви се предвидувањата. Секако има потенцијал, ама не верувам дека ќе го достигне нивото на Роналдо.

Вака зборе и кога дојде во Барселона па се укака таму, и мораше по една сезона да се врати во Порто. Е сега да збориме реално таа сезона во Барселона сите засилувања што ги донесоа не покажаа ама баш ништо (Рикелме, Рочембак, Кварезма...) така да може да се очекува да блесне во Италија, посебно што тренер му е Мурињо.

Абе ај не заебавајте, ја воопшто немам сомнеж дека Кварезма ќе експлодира во Интер иако не сум некој скаут хехе.Замислете го во дует со Ибра-двајцата се фантастични дриблери + Интер добива на брзина со Кварезма и опасно крило.А да се надоврзам за овие утнувањата на Барса...тоа не е единствен тим, знаете Реал го промаши Ето,Интер го промаши Пирло и Фреј(мада си имаме ние појак голман, се разбира Цезар),Дали знаете дека Кака прв пат во Италија се појавил на тренинг во Јуве па тие го промашиле,после следува Анелка - самиот Венгер призна дека направил голема грешка што го продал итн. Сакам да кажам ништо немора да значи промашувањето на играчи.Еве ја ви гарантирам дека ќе видите,кој ќе го земе сеа Роналдињо нема ама 1% да згреши.Така да ако Интер го земе Кварезма ќе заврши голема голема работа.

како може за кварезма да даде 40 милиони не ми е јасно. не викам дека е лош ама за тие пари ќе купеше многу подобри играчи. пример можеше да го земе Робињо, Аршавин... има многу играчи што би можеле да играат на таа позиција што он ја бара, сега добро Кварезма е класично десно крило па можеби затоа и добил предност

Абе нека дава чоекот има пари :wink:
И да се надоврзам дека Агуеро не ни треба зашто си имаме ние напаѓачи...Ибра,Адриано,Суазо башка тука си е и нашиот талент Балотели така да нема потреба да се трошат пари на Агуеро.Аршавин веќе го одби Интер, а за Робињо ..хмм ја ипак мислам дека Кварезма е многу подобар од него.И на крајот на краиштата Мурињо си знае ја мислам најдобро, кого и да земе нема да згреши гарант

Без разлика на парите, мораме да купиме едно супер квалитетно крило. Кварезма, Силва и Робен се моментално едни од најдобрите а можат да бидат достапни за Интер. И роналдињо би завршил добра работа. Би можел да игра и како крило и како полушпиц.
Цената е огромна за 4цата, но како викаат.. колку пари толку музика.

Без разлика на парите, мораме да купиме едно супер квалитетно крило. Кварезма, Силва и Робен се моментално едни од најдобрите а можат да бидат достапни за Интер. И роналдињо би завршил добра работа. Би можел да игра и како крило и како полушпиц.
Цената е огромна за 4цата, но како викаат.. колку пари толку музика.

Недај Боже , многу често се повредува , нема да имаат Интер голем ефект од тој трансфер иако како играч на ПСВ , а и по првата сезона во Челзи , Робен ми беше најдоброто лево крило во светов , али воопшто не е константен во последниве 2-3 сезони , еве и на ЕП се повреди . Плус не заборавај дека Мурињо се откажа од него додека беше тренер во Челзи , го замени со Малуда . Верувам дека неконстантноста во првиот тим поради повредите била главната причина , иначе квалитетот не му го оспорувам .

Ај некој од нашите покреативни Интераши нека изработи маркица Интер!
Овде е темата за маркици и како се изработуваат!

кога некој не го бива за тренер ќе си најде друга занимација

Ај некој од нашите покреативни Интераши нека изработи маркица Интер!
Овде е темата за маркици и како се изработуваат!
Ај види ми го потписов, и слободно искористи ја, не е мое дело ама нема потреба да бараш друга, баш уба си е.

Недај Боже , многу често се повредува , нема да имаат Интер голем ефект од тој трансфер иако како играч на ПСВ , а и по првата сезона во Челзи , Робен ми беше најдоброто лево крило во светов , али воопшто не е константен во последниве 2-3 сезони , еве и на ЕП се повреди . Плус не заборавај дека Мурињо се откажа од него додека беше тренер во Челзи , го замени со Малуда . Верувам дека неконстантноста во првиот тим поради повредите била главната причина , иначе квалитетот не му го оспорувам .
Да, тоа е голем проблем. Имавме еден таков играч (Рекоба) за кој направивме рекорден трансвер па цели сезони беше повреден.
Сепак треба да се реагира многу брзо. Доколку Реал го купи Роналдо, сигурно дека Манчестер нема да жали пари за замена за овој играч. Прва алтернатива би бил Кварезма.
Доколку Реал не успее да го купи Роналдо, ќе го обнови својот интерес за Кварезма. Исто така во трката би се вклучил и Челзи.
Челзи се заинтересирани за Робињо, но трансверот на Робињо би зависел од играчите кои би заминале во Реал.
Вистина цената на играчите е огромна но ако причека Морати може уште повеќе да се зголеми.

According to confidential sources in Italy, Didier Drogba has agreed to move to San Siro to join Inter Milan.
Значи вакви информации само Goal.com можи да дава.

Киву се оженил
http://inter.it/aas/news/reader?N=29496&L=en
прочитајте го последниот ред!:pos2:

еве и нешто на што случајно налетав мислам дека е една од причините поради која Адри бил многу прилепен со татко му и зошто неговата смрт довела до тотален колапс на адриано како футбалер!
He has this to say to his father:
“I was ten and walking alongside him in the favela of Vila Cruzeiro when a gunfight broke out and he was hit by a stray bullet,” remembers Adriano. “He collapsed at my feet and I couldn’t help him because my friends wouldn’t let me. It left such an impression on me. My life changed that day - I became an adult on the spot. For twelve years, my father lived with a bullet lodged in his skull. As soon as I started making money I tried to help my family because here (in the favela) life revolves around theft, guns and drugs. To stay away from all that you need a strong family behind you.”

did you know?
[SIZE=-2]His free-kicks have reached a speed of 129.7km per hour, and he can jump 45cm from a standing position.[/SIZE]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom