Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа се знае,се надевам дека барем половина од тоа што го правеше кај нас ќе го прави во Интер,освен ако не го повреди Гатузо(да не кобам):smir:

Тројца во средината ке треба да бидат централни , вака испаѓа дека еден играч фали во составот , зашто формацијата е 4-3-3 , а ти во средината велиш нека играат Камбиа и Лампи . Занети , Камбиасо и Лампард во средината е феноменална комбинаторика , не е изводливо Занети да игра како десно крило , не би се снашол на таа позиција , премногу е офанзивна истата иако типот и како голман душата би ја оставил на теренот за овој клуб .

Хеј хеј брате Занети цела сезона играше како десно крило, ја 100% се согласуам со таа опција-Занети да игра десно крило, ЕПТЕН Е ДОБАР

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Pre-season training stars: July 16 at Appiano Gentile[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
July 24 - Brunico (A)
July 27 - Bari (H)
July 29 - Trofeo TIM - Juventus and Milan (Turin)
August 5 - Bayern Munich (A)
August 8-9 - Amsterdam Tournament - Sevilla and Ajax
August 15 - Benfica (A)
[/FONT]

Хеј хеј брате Занети цела сезона играше како десно крило, ја 100% се согласуам со таа опција-Занети да игра десно крило, ЕПТЕН Е ДОБАР
Занети не играше десно крило, освем неколку натпревари. И не е доволно добар за да биде прва опција за та позиција. Како алтернатива за некој да. Цела сезона одигра како деструктивец покрај Камбиасо и одигра одлично. Тоа е позиција на која би дал најголем придонес, се разбира освем десен бек. Но таа позиција е резервирана за Маикон.
Занети нема добри организаторски способности, не може од него да се очекува навремена топка, добар пас или перфектен центаршут. Знае да задржи топка, да направи убав друблинг, перфектно да се загради но за крило треба многу повеќе.

Ти реплицираше Меаца , јас само ке додадам , Интер играа со класична 4-4-2 формација а на моменти и со 4-1-3-2 или 4-3-1-2 а во последните неколку кола и со 4-4-1-1 ( периодот кога играше Балотели ) така да Занети секогаш беше поставен централно во средината али имаше огромна слобода во играта . Мурињо игра со 4-3-3 формација , формација во која Крилата се задолжени и за асистенции и за постигнување на голови , истите се ротираат ( Даф и Џо Кол нонстоп ги менуваа страните ) , Занети го нема истото искуство во својата кариера , тоа се комплексни позиции во составот на Мурињо и веруј ми Мурињо не би ни помислил да го игра Хавиер на истите .

Даф и Џо Кол нонстоп ги менуваа страните
Ме потсеќа на времето секоја утакмица кога за Адриано имаше по 2 чувари па нонстоп ги менуваше страните!

Ме потсеќа на времето секоја утакмица кога за Адриано имаше по 2 чувари па нонстоп ги менуваше страните!

Toчно , али Манчини никако не го искористи истото на сметка на противниците , и Ибра беше таков играч , стално чуван од двајца одбранбени играчи али ретко кога Интер имаше ефект од истото , а можеше и требаше истото да се користи од остатокот од тимот .

Мурињо може да експирементира со Маикон како десно крило, има експлозивен шпринт, одличен дриплинг и многу прецизен центаршут, ама сепак мислам дека ќе го остваи да игра како десен бек, а Занети ќе добие улога во средниот ред ама на централните позиции.

Некако многу заглавивме со трансферите, очигледно е дека Мурињо не сака да дава повеќе пари од она што реално вредата играчите. Истот го направи и во Челзи во последните сезони кога викаше дека останатите екипи се прават будали, мислат дека Абрамович има пари и ќе бараат многу повеќе од она што фудбалерите вредат.

Ама мислам дека не е лошо да се фрли некое милиочни плус за да се ангажираат играчите пред некој друг да се вмеше.

Единствено не ми се допаѓа тоа што Кварезма е 40 милиони евра. Па ќе дадеме уште 15 и ќе го купиме Агуеро кој е двапати подобар според мене.

исто и мене ми смета тоа може да се оди до 25 милиони највеќе. уште поглупава ми е понудата од 35 мил + пеле . не вреди толку кварезма и во право си има многу поквалитетни фудбалери за тие пари , робен , робињо , ДИЕГО .....

Интер може да биде казнет откако го откажа учеството на "Бира Морети" купот.
Тоа е традиционален турнир кој се игра од 1997 година на кој учествуваат Интер, Наполи и Јвентус.
Најверојатно оваа година Милан ќе го земе местото на Интер поради тоа што Мурињо одби да учествува на турнирот.
Интер може да биде казнет од спонзорите на овој турнир.

Па Морати е спонзор бар така знам

Интер може да биде казнет откако го откажа учеството на "Бира Морети" купот.
Тоа е традиционален турнир кој се игра од 1997 година на кој учествуваат Интер, Наполи и Јвентус.
Најверојатно оваа година Милан ќе го земе местото на Интер поради тоа што Мурињо одби да учествува на турнирот.
Интер може да биде казнет од спонзорите на овој турнир.

е не ќе се заебаваме . паметен е мурињо, 3-4 дена после турнирот интер игра со рома во супер купот плус се игра во америка така да дпбра одлукае да се откаже учеството

Единствено не ми се допаѓа тоа што Кварезма е 40 милиони евра. Па ќе дадеме уште 15 и ќе го купиме Агуеро кој е двапати подобар според мене.

како може за кварезма да даде 40 милиони не ми е јасно. не викам дека е лош ама за тие пари ќе купеше многу подобри играчи. пример можеше да го земе Робињо, Аршавин... има многу играчи што би можеле да играат на таа позиција што он ја бара, сега добро Кварезма е класично десно крило па можеби затоа и добил предност

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom