А
Адриано
Гостин
“Inter? Yes, probably,” said Lampard.
ашколсун аферим ќерата тегана момче си купивме!!!
ашколсун аферим ќерата тегана момче си купивме!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тројца во средината ке треба да бидат централни , вака испаѓа дека еден играч фали во составот , зашто формацијата е 4-3-3 , а ти во средината велиш нека играат Камбиа и Лампи . Занети , Камбиасо и Лампард во средината е феноменална комбинаторика , не е изводливо Занети да игра како десно крило , не би се снашол на таа позиција , премногу е офанзивна истата иако типот и како голман душата би ја оставил на теренот за овој клуб .
Занети не играше десно крило, освем неколку натпревари. И не е доволно добар за да биде прва опција за та позиција. Како алтернатива за некој да. Цела сезона одигра како деструктивец покрај Камбиасо и одигра одлично. Тоа е позиција на која би дал најголем придонес, се разбира освем десен бек. Но таа позиција е резервирана за Маикон.Хеј хеј брате Занети цела сезона играше како десно крило, ја 100% се согласуам со таа опција-Занети да игра десно крило, ЕПТЕН Е ДОБАР
Хеј хеј брате Занети цела сезона играше како десно крило, ја 100% се согласуам со таа опција-Занети да игра десно крило, ЕПТЕН Е ДОБАР
Ме потсеќа на времето секоја утакмица кога за Адриано имаше по 2 чувари па нонстоп ги менуваше страните!Даф и Џо Кол нонстоп ги менуваа страните
Ме потсеќа на времето секоја утакмица кога за Адриано имаше по 2 чувари па нонстоп ги менуваше страните!
Интер може да биде казнет откако го откажа учеството на "Бира Морети" купот.
Тоа е традиционален турнир кој се игра од 1997 година на кој учествуваат Интер, Наполи и Јвентус.
Најверојатно оваа година Милан ќе го земе местото на Интер поради тоа што Мурињо одби да учествува на турнирот.
Интер може да биде казнет од спонзорите на овој турнир.
Единствено не ми се допаѓа тоа што Кварезма е 40 милиони евра. Па ќе дадеме уште 15 и ќе го купиме Агуеро кој е двапати подобар според мене.