Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Меѓу Мансини и Кварезма јас би сакал сепак да дојде Аршавин класа е и за двајцата ме потсеќа на Меси
Ќе растура по крилата.Јас од поодамна го имав забележано штета што дури сега го открија кога има 27(во мај ги наполни)
Но Аршавин сакал да игра во Шпанија па ке видиме како ке се развијат работите.
А цената му расте вртоглаво веке Зенит имал понуди од над 20 мил евра од Германија,Англија и Италија.

http://youtube.com/watch?v=Iu4bcKTZ5PY

Димитар ја имам истата слика дома.како честитки за нова година ги даваа мене ми ја даде едно девојче и ја залепив на стариот шкаф и уште стои таму!
Дали ја почасти со прегратка или бакнеж, барем?

Женска ми беше девојчето и со оглед на годините имаше размена на бакнеж ама во образ:vozbud:!
Инаку да се вратиме на темата-Аршавин воопшто не ни треба Мурињо ке се погрижи за бекови многу поквалитетни и подокажани отколку Аршавин!
Аршавин може растура у руско првенство и во утакмици против МКД ама не се знае дали ке може истото и во Интер!

Не растура само во Руско првенство ова Европско играше само две средби со Шведска и Холандија и двете играше перфектно со Зенит освои куп на Уефа ги растури Баерн за мене е класа играч многу подобар од Мансини и Кварезма

Женска ми беше девојчето и со оглед на годините имаше размена на бакнеж ама во образ:vozbud:!
Инаку да се вратиме на темата-Аршавин воопшто не ни треба Мурињо ке се погрижи за бекови многу поквалитетни и подокажани отколку Аршавин!
Аршавин може растура у руско првенство и во утакмици против МКД ама не се знае дали ке може истото и во Интер!

Да не мислеше на крила , дека бековите ( Маикон и Максвел ) разараа минатава сезона .

Oва е оружје... може да убие било кој тим.

-----------------Cesar ------------------------

Maicon----Cordoba--Samuel----Chivu/Maxwell

--------Zanetti--Lampard--Cambiasso----------

Quaresma/Arshavin------------------------Mancini

-----------------------Ibra------------------------

Oва е оружје... може да убие било кој тим.

-----------------Cesar ------------------------

Maicon----Cordoba--Samuel----Chivu/Maxwell

--------Zanetti--Lampard--Cambiasso----------

Quaresma/Arshavin------------------------Mancini

-----------------------Ibra------------------------
пазете за кварезма и аршавин се заинтересирани многу клубови за кварезам е и јувентус,а за аршавин после еуро 2008 сигурно многу гигантски клубови ке бидат со понудите в раце,а и тој изјави дека сака во шпанија.

не ми се верува дека ке дојди лампард,абрамович нема да го пушти без него челзи е нула,за нас е подобро да најдеме некој млад би сакал Де Роси ама тоа не е можно :toe:

Syn крила мислев!
инаку додека Порто не се вразуми за цената на Кварезма никој нема да им понуди ни денарче!
40 милиони :nesvest: абе ајде Роналдињо за тие пари и плус кусурот за тоалетна хартија ке го искористиме:helou:

Интер го позајми горан славковски на Тревизо повеќе за ова на А1 вестите!

Аршавин е добар играч колку што гледав игра на двете крилни позиции без проблем, а знае и да одигра и како офанзивен играч во редот за врска односно АМС. Има добар радиус на движење, одлична техника и не ги правеше парче само швеганите туку и Холанѓаните а и сите екипи од УЕФА Купот особено Баер Минхен. Може да биде онтересна опција но незнма колкава би му била цената. На channal4 шишуваше дека има откупна клаузула од 10 милиони фунти а Вебгер нуди 15 што е контрадикторно. На некои други сајтови прочитав 20 милиони а и претседателот на Зенит рече дека нема да замине ефтино. За тие пари можеме да го земеме Хлеб а и незнма што толку чекаме, дечкото одбива клуб како Барса за нас стварно голема чест ни прави

Аршавин е добар играч колку што гледав игра на двете крилни позиции без проблем, а знае и да одигра и како офанзивен играч во редот за врска односно АМС. Има добар радиус на движење, одлична техника и не ги правеше парче само швеганите туку и Холанѓаните а и сите екипи од УЕФА Купот особено Баер Минхен. Може да биде онтересна опција но незнма колкава би му била цената. На channal4 шишуваше дека има откупна клаузула од 10 милиони фунти а Вебгер нуди 15 што е контрадикторно. На некои други сајтови прочитав 20 милиони а и претседателот на Зенит рече дека нема да замине ефтино. За тие пари можеме да го земеме Хлеб а и незнма што толку чекаме, дечкото одбива клуб како Барса за нас стварно голема чест ни прави
не ми е јасно како може да изјавува дека сака да игра во шпанија ама ја одбил барса?
Најверојатно ако излева од русија е дека ке оди за Арсенал оти само таму може да направи име и да се избори за прва постава во секоја екипа,а сега ако отиде во барса или интер покрај толку јаки имиња таму само ке се изгуби!

не ми е јасно како може да изјавува дека сака да игра во шпанија ама ја одбил барса?
Најверојатно ако излева од русија е дека ке оди за Арсенал оти само таму може да направи име и да се избори за прва постава во секоја екипа,а сега ако отиде во барса или интер покрај толку јаки имиња таму само ке се изгуби!

За Хлеб вели, не за Аршавин...:smir:

Да за Хлеб говорам, преговараат два месеца, Барса 100 пати кажа дека го посакува а Ингла трипати беше во Лондон

пазете за кварезма и аршавин се заинтересирани многу клубови за кварезам е и јувентус,а за аршавин после еуро 2008 сигурно многу гигантски клубови ке бидат со понудите в раце,а и тој изјави дека сака во шпанија.
Јуве заинтересирани за Кварезма? :pos2:
И јас сум заинтересиран за Џесика Алба!
Па 40 милиони е играчот а како што имаше изјави на раководството на Јуве располагаат со 35 милиони фунти од кои дел потрошија за Амаури.
Ако ги потрошат сите пари за само 1 играч ништо не направиле.
Со Интер работата е поинаква. Има повеќе пари за трансвери а оваа година е и 100 годишнината на клубот.
Исто и Челзи.. Абрамович не штеди пари, ги има многу повеќе одколку што му требаат.
Голем дел од Италијанските клубови се во криза, а во нив се и Јувентус и Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom