Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oва е оружје... може да убие било кој тим.

-----------------Cesar ------------------------

Maicon----Cordoba--Samuel----Chivu/Maxwell

--------Zanetti--Lampard--Cambiasso----------

Quaresma/Arshavin------------------------Mancini

-----------------------Ibra------------------------
Не е лоша замислата ама некако посакувам напад со 2 класилни шпица. Во овој случај на клупа би биле Адриано, Креспо, Круз. Ќе видиме Мурињо што има замислено.

Zlatan Ibrahimovic Quotes

“We're getting better and better every day. If everyone has the right attitude we can win the World Cup.”

“Winning prizes is always a pleasure, and especially these because they come from your colleagues.”

“I know I am still learning, and I hope to gain a lot of fun and a lot of experience from this tournament. I feel I am still young, still developing. I feel good with Ajax and here with the national team. I am learning and growing still.”

“I am very proud. It is always fun to win such a prize, to be chosen as Sweden's best player a certain year.”

“Agents are just for selling bad players. The big clubs come straight to me.”

“I'm not into gambling, I don't know the difference between Roulette and Black Jack.”

“First I went to one side, and then I went to the other side, and then he went to buy a hot dog” Zlatan explains how he did a dribble. Meaning that the defender was fooled up on the stadium seats.

“If she got anything? Yes, she got Zlatan!” Zlatan explains to a journalist what his girlfriend got as a engagement present.

“What Carew does with a ball, I can do with an orange” Zlatans warms up the trash talk before a friendly game against Norway.

Човекот е ... ЅВЕР!

“First I went to one side, and then I went to the other side, and then he went to buy a hot dog” Zlatan explains how he did a dribble. Meaning that the defender was fooled up on the stadium seats.

“What Carew does with a ball, I can do with an orange” Zlatans warms up the trash talk before a friendly game against Norway.

Легенда е посебно за последново.... уште не можам да престанам да се смеам :pos2:

Кварезма е наш.

The Nerazzurri have yet to make a big-name signing this summer, however A Bola says that they are just days, if not hours, away from completing the capture of Quaresma.

The Italian champions have been heavily associated with a move for the 24-year-old, and despite late interest from Juventus, they are on the brink of announcing a €31m deal.

Inter have been looking for some more technically gifted players in the final third of the field, as new coach Jose Mourinho aims to win the club their first Champions League since 1965.

Quaresma began his career at Sporting Lisbon before enduring a miserable season at Barcelona in 2003/04.

He then moved to Porto where his career really took off again. He has won 23 caps for the Portugal national team, scoring three goals, although he was somewhat disappointing during Euro 2008.

Извор: goal.com

Кварезма е наш.

The Nerazzurri have yet to make a big-name signing this summer, however A Bola says that they are just days, if not hours, away from completing the capture of Quaresma.

The Italian champions have been heavily associated with a move for the 24-year-old, and despite late interest from Juventus, they are on the brink of announcing a €31m deal.

Inter have been looking for some more technically gifted players in the final third of the field, as new coach Jose Mourinho aims to win the club their first Champions League since 1965.

Quaresma began his career at Sporting Lisbon before enduring a miserable season at Barcelona in 2003/04.

He then moved to Porto where his career really took off again. He has won 23 caps for the Portugal national team, scoring three goals, although he was somewhat disappointing during Euro 2008.

Извор: goal.com
Многу веродостоен извор :)

A Bola, тоа ми е важно мене, гоал.ком може до утре да јаде :)

Последната реченица тука
...но, A Bola знае дека Рикардо Кварезма веќе има дестинација. Интер.

Да потсетам дека Абола први известија за Мурињо во Интер. Изгледа имаат близок контакт на Мурињо, па први дознаваат „доверливи информации“

Исто, се зборува наголемо за трансферот на Лампард во Интер. Шпекулациите се дека Интер и Челзи се во неколкудневни преговори за сумата.

Мансини, според зборовите на Спалети: Не е за продажба. А пред некој ден беше скоро сигурен неговиот трансфер. Којзнае..

Meне едно нешто не ми е јасно , ако откупната клаузула во договорот на Аршавин е 10 милиони евра , тогаш зашто гледам понуди од 15 или 20 милиони кога со самото тоа што ке се понудат 10 милиони евра , Зенит сакале нејкеле ке мора да ја прифатат истата понуда :toe: а играчот е тој што ке одлучува каде ке премине .

Meне едно нешто не ми е јасно , ако откупната клаузула во договорот на Аршавин е 10 милиони евра , тогаш зашто гледам понуди од 15 или 20 милиони кога со самото тоа што ке се понудат 10 милиони евра , Зенит сакале нејкеле ке мора да ја прифатат истата понуда :toe: а играчот е тој што ке одлучува каде ке премине .

И јас многу се изнасемав кога го прочитав тоа, а и вчера постирав за ваквата контрадикторност, јас веста ја прочитав на channel4 а после ја објавија и сите портали кои се занимаваат со спорт и буквално сите го објавија истото само со различни цени во зависност од тоа дали пишуваат во евра или фунти. Можно е channel4 да погрешиле а никој од останатите да не провери и само истото да го објави.

А незнам зошти сите на форумот го мразат толку goal.com па тие на едно место ги ставаат информациите на сите дневни весници. Ако мислите дека некој измислува тогаш тоа го прави некој весник а не goal.com зошто тој само ги пренесува извештаите на медиумите. А и многу ми се интересни поголемиот број на членови, ако веста им се допаѓа и им одговара си преќутуваат и се радуваат а ако не им одговара ги вреѓаат сите медиуми.

Последно што прочитав е дека директорот на Интер негира заинтересираност за Кварезма, ама не спомнува имиња туку само не сме заинтересирани за напаѓчи (Кварезма е крило) па така да мислам дека изјавата е извадена од контекст.

А да A bola први објавија дека Мурињо доаѓа во Интер уште во март а имаа и прилично добри информации за уште неколку португалски фудбалри кои испаднаа точни.

А незнам зошти сите на форумот го мразат толку goal.com па тие на едно место ги ставаат информациите на сите дневни весници. Ако мислите дека некој измислува тогаш тоа го прави некој весник а не goal.com зошто тој само ги пренесува извештаите на медиумите. А и многу ми се интересни поголемиот број на членови, ако веста им се допаѓа и им одговара си преќутуваат и се радуваат а ако не им одговара ги вреѓаат сите медиуми.
Не дека некој го мрази овој сајт, но проблемот е за информациите кои ги даваат. Тоа се непроверени информации, најчесто преземени од некој друг сличен сајт на гоал.
Inter Milan are on the verge of signing Porto winger Ricardo Quaresma for €31m, according to Portuguese newspaper A Bola.
По некој час излегува нешто сосем поинаку :

Последно што прочитав е дека директорот на Интер негира заинтересираност за Кварезма, ама не спомнува имиња туку само не сме заинтересирани за напаѓчи (Кварезма е крило) па така да мислам дека изјавата е извадена од контекст.
Inter: Quaresma Not Joining, Stankovic May Leave
Значи ако го споредиме едниот со другиот линк ќе видиме дека самите се негираат, без разлика дали се тоа информации преземени од друг сајт.
Сетете се за Ибрахимович. На овој сајт пишеше дека официално Ибра е играч на Милан, а другиот ден се премислија и го направија играч на ИНтер.

Интересно е да се читаат овие информации но сепак има премногу глупости што само дава лоша слика за сајтот.

Не се мисли на Алесандро Дел пиеро туку на младинец што се презива Дел пиеро!
According to reports in Italy, Inter are on the verge of signing Treviso youngster Jago Del Piero

Не се мисли на Алесандро Дел пиеро туку на младинец што се презива Дел пиеро!
According to reports in Italy, Inter are on the verge of signing Treviso youngster Jago Del Piero
Ако милиш на мојот пост погрешно си ме сватил.. и јас реков дека не е дел пиеро ориџинал :)
Дел Пиеро ќе потпише за Интер! :pos2:
Леле насловот ме изнасмеа.. уште кога ја видов сликата помислив дека никогаш повеќе нема да отворам гоал.цом :)

Извини Меаца мај бед!
Инаку завршија позајмиците на некои играчи а некои останаа во новите клубови Аквафреска се враќа во Интер

Овака ли требаше да изгледа супер-поставата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom