Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фиго дефинитивно во Интер уште една година...

Потпиша продолжување на договорот...

Kварезма има договор со друг клуб!Мислам дека е Челзи!

Дел Пјеро во ИНТЕР

ИТАЛЈАНСКИОТ Шампион Интер во нследната сезона во своите редови ќе го има Дел Пјеро. Сепак не станува збор за капитенот на Јувентус Александро Дел Пјеро туку младиот фудбалер на Тревизо ЈАГО ДЕЛ ПЈЕРО. Члениците на Интер веќе неколку дена беа во интензивни преговори за овој фудбалер кој има и бразилско и италјанско државјанство.Според првичните информациии Дел Пјеро првите неколку месеци ке ѓи мине во резервниот тим на ''нероаѕурите'' но младиот фудбалер добил ветување од Жозе Мурињо дека ако одигра на потребно ниво можел да добие шанса и меѓу сениорите на Интер ..

П:С- се изморив препушувајки од весникот. :helou:

Кварезма има договор ама во Порто:tapp:
Ставен е таму во екипата како желба а не како готов трансфер!!!
Челзи нема ништо потпишано со Кварезма а уште помалку со Реал или Барса засега највеќе се шпекулираше дека ке оди во Интер ама Морати рече дека ако даде 40 милиони за него ке требало и двете сестри да ги донесе со 10 годишен договор унапред!

п.с. Пченка пред да постираш читај една страна уназад!

Манчини тренерот и Интер се договориле надвор од судот Манчини ќе добие 16 милиони евра и 1 година нема да може да биде тренер повторно голем успех на менаџерите на Интер заштедија 4 милиони:nesvest:,а манчини веќе следната може да си најде нов клуб.

Манчини тренерот и Интер се договориле надвор од судот Манчини ќе добие 16 милиони евра и 1 година нема да може да биде тренер повторно голем успех на менаџерите на Интер заштедија 4 милиони:nesvest:,а манчини веќе следната може да си најде нов клуб.

Читав за ова , како и да е , ги одра финансиски типов али најевројатно овие пари веќе биле испланирани во буџетот на Интер за Манчио така да не верувам дека ке влијае истото за трансфер аспирациите во иднина .

Moratti named no names, explaining that "our targets are an attacking midfielder and one or two attacking wingers
attacking midfielder=Lampard
attacking winger=Quaresma
attacking winger=Mancini
овоа да се случи и :nesvest:

Читав за ова , како и да е , ги одра финансиски типов али најевројатно овие пари веќе биле испланирани во буџетот на Интер за Манчио така да не верувам дека ке влијае истото за трансфер аспирациите во иднина .

некако многу ми излгледаат 16 мил. ако е ова вистина да ти е*** се по список манчини ... мансини (од рома) = 15 мил.

некако многу ми излгледаат 16 мил. ако е ова вистина да ти е*** се по список манчини ... мансини (од рома) = 15 мил.
Тоа е резултат на глупавата трансвер политика на Интер..
Еве на пример сега Мурињо, повеќе му одговара да биди катастрофален сезонава и да добие отказ со што и тој го го "обричил" Морати и одма потоа ќе си најде нов клуб.
Не знам зошто му нудат долгогодишен договор кога можат барем 2 годишен, па ако е добар ќе го продолжи.

преска читав во Кориеро дело Спорт, дечките веќе ги испланирале парите за Мансини како ќе ги вложи Рома, се спомнува бројка од 12-13 милиони евра, а на другу медиуми имаше дека преговорите малку заглавиле, не ми е јасно од кога ние почнавме да штедиме. на времето проблем не беа ни 30 милиони :kez:

Мурињо политика. Дај помалку за играчи поќе за мене :)

Не верувам дека е штедење.... Медиумите нема да се интересни ако не шпекулираат.

Мислам дека Мансини ќе е сигурно во Интер, исто и Лампард... за Кварезма сум најголем скептик иако Е бола веќе го потврди неговото доаѓање

Мурињо политика. Дај помалку за играчи поќе за мене :)

Не верувам дека е штедење.... Медиумите нема да се интересни ако не шпекулираат.

Мислам дека Мансини ќе е сигурно во Интер, исто и Лампард... за Кварезма сум најголем скептик иако Е бола веќе го потврди неговото доаѓање
Кварезма е преногу скап. Подобро е да го купат Силва кој најверојатно би го зеле за многу помала сума одошто Кварезма. Истото се однесува и за Хлеб. Се проценува дека неговата оштета би била околу 20 мил евра но мислам дека Барса ќе биде побрза да ги обезбеди услугите на белорусинот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom