Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти да нема шанси?
Сигурно дека Абрамович би сакал да го види најдобриот Руски фудбалер во својата екипа..

Juve Fans Launch Anti-Stankovic Campaign
eo.gif

Го сакаше и Шевченко, како одличен украински напаѓач, односно, да не речам руски, па се заеба самио а го заеба и Челзи. Сеа мислам дека че се прашува Сколари прв, а тој не знам колку би загризал за Аршавин...

Го сакаше и Шевченко, како одличен украински напаѓач, односно, да не речам руски, па се заеба самио а го заеба и Челзи. Сеа мислам дека че се прашува Сколари прв, а тој не знам колку би загризал за Аршавин...
Сепак мислам дека тоа му дава предност.. Но како што рече ти последен збор ќе има Сколари.

Inter Target Carlos Alberto
Не знам пак овај шо ќе ни е.. Во Вердер не успеа.. беше позајмен на Сао Паоло, сега игра за некојси Botafogo..
Ајде ако е слободен играч ок, но да се ризикуваат пари на вакви играчи не е потребно..

Карлос Алберто беше важен играч во Порто ко беше специјалнио таму. Па зато има такви шпекулации...

Алберто не се покажа у послаба екипа како вердер а не пак во екипа како интер!
овоа останува шпекулација!

Карлос Алберто беше важен играч во Порто ко беше специјалнио таму. Па зато има такви шпекулации...
Што му текнало на некој си пишал.. :)
Ако тој не успеа да се снајди во Бремен, Сао Паоло не знам како ќе игра за Интер..
Сега го гледав голчето што го постигна против Монако.. Добар гол, 28 настапи за Порто 12 постигнати гола.. Наредната сезона 42 настапи за Коринтиас со 21 постигнат гол..
Потоа во 2007 бил позајмен во Флуминесе во 20 настапи 6 погодоци.
Но тука почнува црниот период на Алберто. Во 2007 заминал во Бремен за рекордна сума за клубот, 7,8 мил евра . Забележал само 2 настапи во дресот на Вердер.
ПОзајмен е на Сао Паоло каде нема ниту еден настап а моментално игра за Ботафого.
Значи сеуште е играч на Вердер и не верувам дека сумата која би ја барале е поголема од неколку милиони евра..

burdisso ke ni bega,mozebi ke zemame nekoj drug sto ke sedi rezerva

Адриано еве ја сликата од галерија...

Новиот Интер на Купер...

f_23062008736m_2403868.jpg

и јас Димитар ја имам оваа плаката дома...само не знам како да вметнам слики за да ви покажам...а имам и други работи само не знам како?!?!? Ако може некој да ми каже (преку адреса не знам):kesa:

Дечки пошто јас бев баниран од Интер,:pos2::pos2: ќе можи некој да кажи што засилување има Интер за ова лето?? позрдав... И станкович не ни треба...:salut::salut:

Димитар ја имам истата слика дома.како честитки за нова година ги даваа мене ми ја даде едно девојче и ја залепив на стариот шкаф и уште стои таму!

burdisso ke ni bega,mozebi ke zemame nekoj drug sto ke sedi rezerva

Нема потреба, лани ако ви текнува земавме плус дефанзифци само поради казните од УЕФА за тепачката со Валенсија. Ионака се премногу дефанзивци, слободен е што се тиче мени.

Толку, другите сите ги знаете Мансини готов, Лампард се кува и Кварезма не. :)

Киву беше опериран Нокеска у 15 до 2 средно медитеранско време!
Имаше операција на рамото и се очекува за следните натпревари да биде 100% фит!
еве линк

Yes To Mancini-Suazo, Says Agent
Пред неколу дена беше се готово, 99 % трансверот беше завршен, па се чекаше да биде ставен потпис на договорот во наредните неколку часа но не испадна ништо.
Вклучувањето на Суазо во трансверот беше споменат и тогаш, но не знам колку е паметно тоа.
Мислам дека и двајцата играчи вредат од прлика исто, па не би требало да има некое посебно доплаќање на кеш. Е тогаш би било ок.
Мансини не беше баш најстандарден за Рома, а Суазо не се виде во Интер..
НО сепак ако се споредат играчите на Интер и Рома, лесно е да се воочи кои се поквалитетни и каде епотешко да се избори место во прв тим
Ибра, Креспо, Круз, Балотели..
Јасно е зошто Суазо не доби шанса, но не ми е јасно ни зошто го земаа. Мислам дека играчот вреди и ако замине во Рома ќе прави парче!
А во спротивна насока би дошоч Мансини.. Секако немаме крила а Мурињо преферира баш таква игра па мислам дека и тој одлично ќе се снајди во дресот на Интер.

- Се шпекулира дека Мурињо уште во март стапил во контакт со Аршавин, кога Португалецот присуствувал на прошталниот натпревар на Димитри Алентичев во Русија. Аршавин во својот договор има откупна клаузула која изнесува 10 милиони фунти и личните услови на Русиниот нема да преставуват проблем за Нероаѕурите.
Но Интер нема да има лесна работа при реализацијата на еден ваков трансфер бидејќи за услугите на Аршавина заинтересиран е и Арсен Венгер како и неколку екипи од Премиер Лигата,
Но најголем проблем е желбата на Рускиот интернационалец да игра во Шпанија, но се претпоставува дека Аршавин добро ќе размисли доколку Интер навистина го посакува.

*извор : 24fudbal

Истата вест ја има и на Goal.com , иначе очекував по блескавата игра на Аршавин против Холандија а и против Шведска кај и да е и Интер да биде вклучен во шпекулирањата за иднината на овој играч , така да воопшто не ме чуди инволвираноста и на овој клуб , тоа што би ме изненадило би било реализацијата на овој трансфер .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom