Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)
A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)
Ако му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!www.goal.com i www.tribalfootball.com се ништо повеќе од желби на навивачите и на Интер, и на Јувентус и на сите клубови
Ако му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!www.goal.com i www.tribalfootball.com се ништо повеќе од желби на навивачите и на Интер, и на Јувентус и на сите клубови
Не добри туку ТОП!!!![]()
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Saso_86 напиша:Dosta mu e Pato duri i premnogu mu e im, maliot im e kako crna ovca pomegu site tie dedovci so gi imaat u tim. Dobro so izdrzuvaat po dve poluvreminja.
Saso_86 напиша:Abe muabetov ti e super ama ke go bide ako dojde toa e sigurno a da znes deka ima i mnogu propaganda u celata rabota. Znaes li kolku dresovi so negovo ime ke se prodadat?
Може едно мислење против идејата Роналдињо во Интер?)
Лично мислам дека фудбалер кој една сезона е фантастичен а две сезони е дупка не му е потребен на Интер. Згора на тоа со него доаѓа и статусот на мега-ѕвезда кој не го оправдува со игрите, односно со формата. Ова може да ја наруши хармонијата во тимот, а никој не може со сигурност да тврди кое лице на Роналдињо ќе го видиме на теренот. Ако веќе земаме плеј од средината на теренот, гласам за Диего без размислување. Ем се работи за супер играч, ем нема осцилации во формата, ем нема да биде поголема ѕвезда од другите во тимот.
Сепак е прерано да се зборува, ова е само најава и далеку е од нешто конкретно.