Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој повеќе личи на кошаркар, него на фудбалер. Но сепак, закон гол даде. :uvo:
Пример на Роналдињо?Мене на ТонИнтер ми личи... сериозно...
За Сисоко нема ништо ново... изгледа сега Морати на поголеми цели е завртен...
Не заебавај како не ни треба Роналдињо.. Најк сака да го доведе во Интер бидејќи Роналдињо е една од најголемите, а можеби и најголемата фудбалска звезда во моментов..Абе, не ни требит Роналдињо.
Пубо да го земиме Диего од Werder отколку овај.
Подобар е од Роналдињо (барем сега во форма) помалце пари, а и нема да е поголема ѕвезда од другите...
П.С.
И некој новости за Менез... Да кажит некој...
Зарем не мислиш дека за ова треба во темата за Милан да прашаш? =P
Бај д` уеј, од колку саат се игра утакмицата?
Ето и тоа сам го кажа "Роналдињо е една од најголемите ѕвезди, а можит најголемата"... Мислам дека ќе се кара многу со Манчини (Како Адриано и тој се караше ама ај "чао"). Да, вистина јас немат да дадам ниту еден денар, но за Морати незнам мислам дека нема да даде многу пари... Ак не се многу пари 100 милиони евра...Не заебавај како не ни треба Роналдињо.. Најк сака да го доведе во Интер бидејќи Роналдињо е една од најголемите, а можеби и најголемата фудбалска звезда во моментов..
Вистина е дека не е во формата како што беше порано но сепак сеуште е еден од најдобрите фудбалери во светот.. А за цената не се секирај ти, нема да дадеш нуту еден денарИ плус Најк ќе биде финансиер за овој трансвер па така ни Морати нема да се осиромаши којзнае колку.. позз
Не е за парите, туку од други причини го нејќимеАма да не се повторувам во постовите моите причини ги кажав предходно.
За Кака нема што да им маваме сеир. Дечкото си е религиозен тоа е очигледно, ако сака да стане свештеник после фудбалската кариера нема ништо лошо тука. Плус тоа е и стара информација, не е од сега...