Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Veke docekavme i toa dve!

Razbra li za Maniche? Vise potpisal!

Eve edno timce od Inter so spored mene da mozese sega da se sklopi takvo ke bese strasno.

1.W. Zenga/F. Toldo <na vremeto Toldo bese zver>

2.Javier Zanetti
3.Roberto Carlos
4.Marco Materazzi/Lorent Blanc <ne znam dali se sekavate na ovoj francuzin ali bese stolb na odbranata na Inter pred edno 4 ili 5 sezoni>
5.Ivan Ramiro Cordoba

E sega sreden red tuka ke bide malku potesko ali aj

6. Yuri Djorkaeff
7. Dejan Stankovic
8. Esteban Cambiasso
9. Andy van der Meyde / Alvaro Recoba <Recoba porano igrase i na levo krilo a moram da go kritikuvam Mancini so poise go igrase Solari od Recoba

10. Giuzzepe Meaza < nikad ne sum go gledal kako igra ama e prv strelec na site vreminja za Inter vo seria A so 247 gola. Tuka se vkluceni plus 41 gol og italijanskiot cup i evropskite kupovi.>
11.Zlatan Ibrahimovic/ Leite Riberio Adriano

rezervi:Walter Adrian Samuel,Roberto Baggio,Cristian Chivu,Nicolas Burdisso,Batistuta,Ronaldo,Obafemi Martins,Giusepe Bergomi<rekorder po broj na nastapi vo dresot na Inter 519 vo Seria A>,Karl-Heinz Rummenige,Ivan Zamorano,Gianluca Pagliuca,Sinisa Mihajlovic, Kily Gonzales, Juan Sebastian Veron,Cristian Vieri.
Trebase da ima samo 7 zameni ali so da praam koga gi ima tolku mnogu.

Ne bi bilo loso da zemat nekoj igrac od sredina na primer kako onoj Alesandro Rosina eden kelav mlad igrac ali dobar e.

S

SSS-Stolica

Гостин
Ole ole ole ole INTER INTER.Milano siamo noi milano siamo noi milano siamo noi SOLO NOI [media]http://www.youtube.com/watch?v=1PtFPOPsD1o[/media]

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.336
Поени од реакции
6.018
Objasnuvanje za Pirlo : ima odigrano 20tina natprevari za Inter,ima 14 asistencii i nema postignato gol.Inaku ne igrase mnogu vo Inter ne poradi toa so ne znae da igra tuku poradi problemite so trenerot Roy Hodgson.
Isto taka stojam na stavot deka Pirlo iako nemase nekoj golem pridones za Inter deka e eden od najdobrite igraci za vrska sto go imal Inter barem vo bliskoto minato.Ne deka ne go pocituvam Cambiasso ali toa e prasanje na vkus (zatoa go izbrav Pirlo)
Ако беше толку добар како што велиш ти, немаше секој натпревар да го почнува од клупа, и воопшто немаше да го продаваат..Така да за Пирло мое мислење е дека не се снајде многу во Интер!!!
Za Recoba navistina mi e zal sto zamina od Inter,no mislam deka Ibrahimovic moze da go postigne i da go nadmine uspehot na Recoba za samo 2/3 sezoni a i ne mi e bitno toa sto izjavil i za koj navival (gledam deka super mu odi zasega).
Јас си кажав свое мислење дека Рекоба има повеќе постигнато од Ибра, и сеуште така ќе мислам..Кога ќе видам дека Ибрахимович 3години ќе ја чува формата тогаш можам да ги изедначам(има 11гола ама 4-5од пенал му се)
J.Cruz navistina mu go cenam toa sto celo vreme e rezerva i uste e vo Inter no sepak mislam deka ne e kalibar na gorenavedenite za da go stavam vo prviot tim.
Круз, ми е најомилен играч во Интер и мислам дека заслужува повеќе шанси!!Има 7гола(БЕЗ НИТУ ЕДЕН ПЕНАЛ)И мене ми е најјак!!Лани на средбата со Парма, Интер не беше ама ниту малку конкурентен на резултат 1-1..После влезе Круз и имаше една 100%шанса и еден гол за 4минути..Тоа што Ибра и Креспо не можеа за 45!!
Adriano? Za nego samo ke kazam deka znae mnogu a malku pokaza do sega vo Inter pa zatoa ne go staviv ni vo kombinacija.
Можеби е карактерно лабилен, почна да пие заради смртта на татко му(минливо е тоа)Ама мислам дека сеуште гори тој оган во него..И треба малку повеќе почит, зошто сите ко мислеа дека Интер е проколнат за земање титула, Адриано беше редок што се бореше да ја побие таа констатација!!

Off Хавиер Занети, ИКОНА НА ИНТЕР!!СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА НЕГО!!!

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Димитар дај му бе бан од темава на овај Crazy Pojol.
Тук само нешто критикува против Интер, а знае дека не е така...
Криво му е што Интер е далеку подобар од Милан.

P.S.
For Crazy Pojol.
Добро бе Crazy Pojol не љути се ќе ви го дајме слендиот натпревар кога ќе играме...
Дека ние дотогаш ќе сме шампиони, а вие ќе се борите за Лига на Шампиони а не вервам дека и толку ќе стигните.
Ќе се борите за УЕФА(некаде за 7 место)

Поздрав до сите навивачи на Интер.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
4e4e, Крејзи Појол е за Интер, олади малце.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
и јас сум за inter :):):):)

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Jas mislam tamu Milan pisuva (looserine) :tapp:

P.S.
Procitaj edna stranica nazad ke vidis deka pisuva.
"Nie go imame Pirlo, a vie Figo loseri edni"
Prvo vide posle kazvi za kogo e...
Ak e za Inter, ke vika "Inter looserine" ?
Ili koga ke go prasam za kogo e toj ke pisuva za Milan sum ?
:violent1:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Абе не офтопицирајте!!!

Крејзи Појол се зафркаваше!!! Тој е член 2 години ти си член 2 месеци...

Инаку, договорот со Најк може да значи нешто друго... знаете кое е најпознатото заштитно лице на Најк во фудбалот... знаете да , да... Роналдињо (хорс-фејс)

И чичко Морати се заинтересирал да го донесе во Интер... ТУКА

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Epa sea izvinete... Mene ne mi se sona deka Krejzi Pojol e za Inter.
Jas go prasav za kogo toj mi odgovori za Milan a i + pisuvase losi raboti za Inter.
Od kaj da znam jas deka toj e za Inter ???????

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Немој така за Појол ти бе! *јking* :) Појол ако нема Интерска фаца на форумов не знам кој има =) :smir: btw aко сака некој да ми кажи за Сисоко шо било како било. Фала

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Немој така за Појол ти бе! *јking* :) Појол ако нема Интерска фаца на форумов не знам кој има =) :smir: btw aко сака некој да ми кажи за Сисоко шо било како било. Фала
Dobro se izvinuvam... Ne znaev...
:smir:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Уживај јас само се зафркавав со тебе.. ај ако има чоек сега нека кажи за Сисоко. . оти она goal.com не е некако за верување а ? =)

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Ако ова е точно јака финтичка напрај Морати...

Значи вака:

1. Интер го купи Сисоко.
2. Веднаш им го отстапи на Монако на позајмица
3. Изгледа целта ќе им биде за неговите услуги Монако да им го позајми (продаде) младиот ѕвер Менез

Тука
Evo procitaj :)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
4е4е тоа го прочитав само филмов ми беше дали е вистина или не.. оти ако е вистина Ливерпул без Сисоко се многу ослабени.. и рачунајте дека во Интер-ова корист сето оди. .

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom