zosto ne ni kaza da se raduvavme malku ne za ronaldinho tuku deka ke mu zememe pred nos uste eden igrac na milan:helou:A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)
Ако му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)
Хехехе убав муабетоВ =)Ако му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!www.goal.com i www.tribalfootball.com се ништо повеќе од желби на навивачите и на Интер, и на Јувентус и на сите клубови
Јас пишав дека уште пред да биди објавено на гоал и сл. страинци имав предчуство некое дека така ке се случи,и еве сеа почнува да се шпекулира,што значи дека дрзеле(а бе на кое се пишува З како ЗабаАко му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!www.goal.com i www.tribalfootball.com се ништо повеќе од желби на навивачите и на Интер, и на Јувентус и на сите клубови
Tocno taka Toooppp! Zamisli si sreden red Stankovic, Cambiasso, Ronaldinho i plus eden ete neka bide po tvoj izbor zoso i ovie trojca se dovolni.Не добри туку ТОП!!!![]()
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Saso_86 напиша:Dosta mu e Pato duri i premnogu mu e im, maliot im e kako crna ovca pomegu site tie dedovci so gi imaat u tim. Dobro so izdrzuvaat po dve poluvreminja.
Знам дека ќе се продаваат дресови како алва, ама сети се дека Реал купуваше играчи за продавање дресови. Навистина направија пари ама со години беа катастрофа, едно време дури беа за потсмев. За ова ми беше и жал зошто Реал ми е омилен клуб во Шпанија и многу ги почитувам. Сакам да кажам, имињата и дресовите не играат, ни требаат фудбалери кои се квалитетни и подготвени во секое време. Не може да се тврди дека ќе го биде во Интер, тоа не го знае никој со сигурност. Знам само дека е во очајна форма, и никогаш не би земал фудбалер кој е во очајна форма да игра во екипата. Заборавив да го спомнам и неговото непрофесионално однесување во Барса. Човекот пропушти 80 тренинзи во годината. Еден фудбалер може да не се согласува со тренерот колку сака, ама мора да биде професионалец и да си ги исполнува обврските. Инаку ќе гледаме драми и во Интер...Saso_86 напиша:Abe muabetov ti e super ama ke go bide ako dojde toa e sigurno a da znes deka ima i mnogu propaganda u celata rabota. Znaes li kolku dresovi so negovo ime ke se prodadat?
Може едно мислење против идејата Роналдињо во Интер?)
Лично мислам дека фудбалер кој една сезона е фантастичен а две сезони е дупка не му е потребен на Интер. Згора на тоа со него доаѓа и статусот на мега-ѕвезда кој не го оправдува со игрите, односно со формата. Ова може да ја наруши хармонијата во тимот, а никој не може со сигурност да тврди кое лице на Роналдињо ќе го видиме на теренот. Ако веќе земаме плеј од средината на теренот, гласам за Диего без размислување. Ем се работи за супер играч, ем нема осцилации во формата, ем нема да биде поголема ѕвезда од другите во тимот.
Сепак е прерано да се зборува, ова е само најава и далеку е од нешто конкретно.