Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Смрди теоријава.

Кога реков светска класа мислев на изграден AM.
A, не некој Ronaldinho/Nike-Pepsi wannabe, на кој ќе до дркам на youtube.com
Мислев на Диего.

За случајот со Рикардо.
Еднаш го имам видено да игра на позиција AM, за репрезентација. Топка не фати цела утакмица. Не знаеше каде да се движи. Не може играч кој е роден везист да го играш крило и обратно. Еве ти уште еден доказ.

К Роналдо е мометално е најдоброто крило во светот, па пак не може да игра на позиција AM. Фергусон попрво ги става Ошеи или Керик, него златната седумка CR.
Од играч до играч, од менталитет до менталитет.

Колку што ги имам видено Ман Утд играат 4-4-2 но нема врска.
Јас не реков дека под хитно ни треба Кварезма но ако можи да се земи таков играч за ефтини пари зошто да не се смени и формацијата.
Диего би бил идеален се разбира..

4-4-2 со крила
CR7 и Гигс.
Баш ради тоа велам, дека не ни треба играч од тој тип.
Плус ќе требаат, минимум 25м евра.

Немаме потреба од смена на формацијата.
Петелот кој знае добро да си ја одработи ''задачата'', не се менува.

Миланез, уште една реплика, една провокација и одиме со други мерки.

Не, Крејзи АК47, нема никакви вести за трансфер.

Значи, комбинации има многу, но според мене најдобри би биле Маниче (само ако е ефтин) и Менез.

Нешто читав за некој си колумбиец (ах што прави колумбискава мафија) Ruben Dario Bustos ... 26 години

[MEDIA]http://www.metacafe.com/watch/650414/ruben_dario_bustos/[/MEDIA]

Toni: Inter's Ibrahimovic better than AC Milan's Kaka
Toni said: "Kaka won his awards thanks to AC Milan's success. Soon Inter will win the Champions League and then it will be Ibrahimovic's return.
"Ibrahimovic is a better player than Kaka."

Димитар..
За Маниче Атлетико барале 6 милиони фунти.. А Интер се обидува да го донеси само на позајмица.. па така овие денови ќе се знае што ќе бидне од оваа работа..
А Менез бил супер засилување.. Монако бара над 15 мил евра, а Интер дава 10.. тоа го преочитав пред неколку дена..
Но мислам дека ако некој дојде во Јануари тоа ќе биде Маниче, а за Менез ќе почекаме до Јуни..
А за тој колумбиецот ич не ни треба.. постигнал неколку гола од слободен удар и ајде звезда е.. треба уште муви да јади за да стане звезда и да игра во некој голем клуб..

Морати ке го откупи Хименес во Јануарскиот преоден рок од Тернана 10 милиони преговорите треба да завршат до крајот на јануари.Мое мислење Хименес е подобар и од Елано и од Маниче
http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=65883

Значи Кварезма ако дојде ќе треба целосно да се смени концепсијата на играта. Класично крило е Рикардо, нас не ни треба крило. Ни треба добар AM. Да не речам светска класа AM.

Замена за Фиго?
Фиго е еден. Од десно крило, па централно, па лево крило. Секаде може да игра, Кварезма освен по бочните страни никаде не може да игра. Манчини форсира 4-3-1-2 и поретко 4-3-3 формација.
Кажи ми каде ќе го сместиш Рикардо?

Без разлика на формацијата, Кварезма е одличен играч и сигурно ќе се најде улога за него. И Барселона не играше 4-4-2 па Кварезма сите ги воодушеви со настапите за каталонците. Сигурен сум дека може да се адаптира на повеќе места во тимот ако има потреба за тоа. А тим како Интер не може да си дозволи да игра една те иста формација цело време. Играчите мора да се спремни за промена на формацијата и тоа во текот на еден натпревар ако затреба. Овде ги исклучувам Манчестер и повеќето островски екипи на кои 4-4-2 им е религија. Што се однесува до Диего тој е фантастичен играч и би бил многу среќен ако заигра за Интер. Сега дискусијата отиде во некој правец “Диего или Кварезма“ ама јас би сакал да ги видам и едниот и другиот во дресот на Интер. Не знам колку пари има за трошење Морати па не би навлегувал во тоа дали е ова можно или не.

И уште да не заборавам, Интер му даде 48h рок на Атлетико Мадрид во кои овој клуб треба да даде одговор, позитивен или негативен, во врска со трансферот на Маниче.

natprevarite vo dubai se igrat utre

14:55 Dubai Cup 2008: Vfb Stuttgart - Internacional (na żywo)
17:55 Dubai Cup 2008: Inter Milan – Ajax Amsterdam (na żywo)

А Менез бил супер засилување.. Монако бара над 15 мил евра, а Интер дава 10.. тоа го преочитав пред неколку дена..
Но мислам дека ако некој дојде во Јануари тоа ќе биде Маниче, а за Менез ќе почекаме до Јуни...
Нема јуни... мора одма! Почнаа и други да се интересираат за него...

А сега забележав уште една ВАЖНА работа што сум ја пропуштил:

Менез е французин а не бразилец како што имаше некој пишано (или можда јас :) ). Како и да е...
  • Пасош од Европска Унија...
  • Нема настап во европски куп (УЕФА или ЛШ)
  • 20 години има а прави чуда!
  • Претставува прв (и единствен) фудбалер под 20 години кој постигнал Хеттрик во Фрaнцуската Лига 1
  • Претставува прв (и единствен) фудбалер под 20 години кој бил прогласен за играч на месецот во Фрaнцуската Лига 1

diego bi bil perfektno zasilvanje mnogu posigurna varijanta otkolku kvaresma a za menez moze od sega da se poceka vo leto da vidime kako je se razvie jimenez

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom