Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
maniche ne los izbor , iskusen igrac so iskustvo vo LS, razoren udar od dalecina ..... super nadopolnuvanje, moze i menez megutoa da go reazervirat za leto kako so maicon sto napravija. i ne zaboravajte deka morati rece deka figo mora da go zamenat dvajca igraci (menez i quaresma moj izbor )

За Менез не знам не сум го гледал
Некои работи не се купуваат со пари, за се друго постои YouTube :)

А мислам дека и Хименес треба да го сметаме за првотимец а новото засилување да биде замена за Виера и Станкович
Хименез, ТРЕБА да го купиме. Ако знаеш Хименез од лето станува играч на Лацио... треба да го докупиме, а цената не му е мала: 10 милиончиња...

Абе ние даваме 14 милони за Суазо а Химнес вреди многу повеке од 10 милони.Тернана му ги држи правата мислам. Плус му влезе во око на Морати рече дека го импресионрал Хиенес.Хименес одлично се надополнува со Камбиасо едниот дефанзивец а Хименес е одличен во напад одлично игра со топка а има и страшен шут.Да видиме дали има постојанос во следниот дел од сезоната и би требало да го откупиме.

А јутуб тоа се исечоци друго е кога ке гледаш цел меч Менез има некои потези се гледа дека е талент

А можно е и да го земеме Валери има италијански пасош го препорачувал Занети

А можно е и да не земеме никој:)

Абе ние даваме 14 милони за Суазо а Химнес вреди многу повеке од 10 милони.Тернана му ги држи правата мислам. Плус му влезе во око на Морати рече дека го импресионрал Хиенес.Хименес одлично се надополнува со Камбиасо едниот дефанзивец а Хименес е одличен во напад одлично игра со топка а има и страшен шут.Да видиме дали има постојанос во следниот дел од сезоната и би требало да го откупиме.
пааа...
Тернана му го продаде на Лацио (моментално е 50-50) а од лето ќе биде 100% од Лацио.

Цената пред да дојде во Интер му беше 5 милиони, сега Лацио му ја крена на 10.

mislam deka i ovoj tim na inter e presilen osven nekoe dopolnuvanje ne e potrebno da se trosat pari.da vidime kako morrati ke ne iznenadi na jubilejot

Маниче воопшто не е лоша варијанта за Интер во моментов. Искусен фудбалер е (иако некогаш е подобро да се инвестира во помлади), и според мене е еден од редовно потценетите фудбалери во Европа, слично на Круз. Можеби на клупско ниво не игра онака како за репрезентацијата, ама со соиграчи какви што ќе ги има во Интер може да заигра во полна форма.

Инаку многу би сакал да дојде Кварезма во Интер. Незнам зошто не доби вистинска шанса за Барселона иако на припремите во Америка беше најдобар играч во тимот и во тоа време сигурно беше поголема ѕвезда од Кристијано Роналдо. Понатаму Роналдо стана еден од најдобрите во светот а Кварезма заврши дома во Португалија. Како и да е, тој си го има квалитетот и може да биде голем играч ако заигра во голем тим.

Луѓе имам нешто за вас: :helou:
Just a second:

Скоро сите песни на Интер се тука... Forza INTER:salut:

Attachments

Само Маниче нека не го земаат ке одиграа еден натпревар добро после 5 натпревари никаде нема да го има ист е ко К. Занети само со малку подобар шут.

btw Ме интересира дали ке играат со белите дресови во Дубаи :)

Маниче е супер. Не јадете трици за џабе. Супер играч е.
Сеуште не е касно, ама веќе со тоа 30 години. Тони на 30 години 30 гола дава. Малдини на 40 трофеи крева, како билдер е направен во бицепсите од кревање трофеи.

Има време, супер играч е. Презадоволен ќе бидам ако дојди, едно сумата за трансферот ќе биди ниска, друго добиваме комплетен проверен играч.

-------------------------------------------------------------------------
Да му реплицирам на Интеристата (речи кој, сите се интеристи:))

Значи Кварезма ако дојде ќе треба целосно да се смени концепсијата на играта. Класично крило е Рикардо, нас не ни треба крило. Ни треба добар AM. Да не речам светска класа AM.

Замена за Фиго?
Фиго е еден. Од десно крило, па централно, па лево крило. Секаде може да игра, Кварезма освен по бочните страни никаде не може да игра. Манчини форсира 4-3-1-2 и поретко 4-3-3 формација.
Кажи ми каде ќе го сместиш Рикардо?

Кажи ми каде ќе го сместиш Рикардо?
Абе незнам шо се секирате за кај ке го сместиме Милано има полно луксузни хотели ако не му се допаднат, куќата на Адриано е празна ако не му се допадне и таму нека оди кај *стариот нека спие а ако не му се допадне и таму тогаш надвор на минус 20 нека спие ааа ако сака и специјално столче меѓу резервите Адриано ни го нема до јуни па на неговото место би требало да му биде удобно .

Сакам да кажам дека сместувањето не претставува проблем, проблемот е во тоа што *Стариот на среќа погоди една формација и не ја менува а не дека не ни треба таков играч.

*Манчини

Мене ми претставува проблем. Не можам да сфатам.
Сигурно и на Манчини му претставува.

Еве затоа прашувам, каде ќе го сместиш?

Како можно тоа да можиш да земиш светска класа играч а не го земаш затоа што неможиш да му најдеш место па тој не е роден само за десно крило да игра и фиго во реал и во барса играше десно крило па одлично се снајде во интер во новата позиција исто и со занети. Тој има талент за да можи да игра и десно крило и секаде.

па дури и да брани :pos:

Да ни беше дида голман зошто да не :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom