V
Viktoranius
Гостин
Ајде бре ке ги дупнете Јуве....ајде напред Интер победи.
Ја чекам уште неа за 1200 денари.
Јувентус-Интер-2
Ја чекам уште неа за 1200 денари.
Јувентус-Интер-2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E GLEJ SEA NEKA IZGUBAT!!!adriano pak ne igra...da dade gospod da zagubi inter 10-0
Ова беше на прашање чија одбрана е подобра...Некој на фан тема Јувентус напиша:Па Киелини е подобар од сите во одбраната на интер.
Легротаље ако не напрај накоја глупост исто
Григера си држи просек
Молинаро - но комент.
И како шлаг ако ги поминиш овие го имаш Буфон кој сигурно е подобарт.е си кажа нема шо да коментирам
Мислам дека кој и да игра во нападот не би било експериментирање.. сите се довоолно добри за во прв тим. Е сега Ибра нормално дека треба да е еден, и покрај него дали тоа ќе биде Круз, Креспо или Суазо не е многу важно.. секој од нив ќе одговири на задачата.. и многу зависи од тоа како нашиот "стратег" ќе ја постави играта..И на мене Адриано ми е омилен играч ама вечер ке навивам за победа иако тоа е во корис на идиотот Манчини кој откога е дојден во интер се труди да го уништи Адриано затоа и го купи Суазо за да Адриано седи на трибина замислета го сакаше и Касано палчеше за напаѓач од кој немавме никаква потреба наместо да плаче за играч од среден ред
Сево ова е заради не подадената рака на Адриано тоа покажува какво го**о е Манчини
Инаку тој е опседнат со Адриано вчера пресконференцијата ја почна со реченицата`` првото прачање ке си го поставам јас бидејки знам што ке ме прашате Зошто не е повикан Адриано? затоа што заеднички така решивме``
Инаку во напад вешер според мене трба да Креспо со Ибра не ни требат експерименти
Има пренос ама Интер имале проблеми во сообраќајот нешто ...Shit.
Тоа.. гледам уште не почна на Телма. Мислев дека зезнале нешто во преносот. =)