Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ГОООООООООООООООООООООЛ!

Продолжува Круз со головите против Џуве!
Џуве 0 - 1 Интер!!!

еее им го жбрцна Круз ... а можеше и Ибра ...

1п.
Јувентус-Интер 0-1

Круз значи како доктор е за Јувентус нема меч кога е играл а не им е дал гол
Многу ми иде на нерви Цезар многу грешки прави и во одбрана и во напад но така ке е ги нема Виера и Станкович може барем солари да го пушти

Леле шо промарши Ибра..
Круз звер!
Само онај Цезар појма нема.. неможи Фиго да издржи само по десна страна да се игреа цело време.. треба Манчини да прави измена.. Цезар нема појма денес.

Играч на првото полувреме: Киву!!!!

Браво ѕверетино!!!
Точно сам ја држеше левата страна еден не испушти а нема и никаква помош од Цезар кој само трча како мува без глава и Самоел не беше лош супер изигра

Фиго се разиграл за роденденот неможат да го допрат ... :pipi:

Играч на првото полувреме: Киву!!!!

Браво ѕверетино!!!

Голот на Круз... кој не го виде
Да да.. Киву најдобар без конкуренција! И самуел супер е.. Кордоба и Маикон не се баш нешто ама се држат..

лелелеле.. Имавме плус 2-3 100% шанси и на крај нерешено!
Само за овој натпревар никој не смее да го критикува Манчини..
Во вториот ден добро ја постави играта, позатворено но сепак со брзиот Суазо имавме многу шанси.. единствена грешка беше што го остави Цезар цел натпревар..

da,greska bese Cesar, ama najvekje me razocara Ibrahimovic, 2 100%sansi, i pa niso, ama pak INTER e neporazen so odigrani 11utakmici

Цезар не беше грешка,и дај ве молам не бидејте глупи ко коментаторите на Телма.
друго,не су задоволен,искрено сакав да загубиме.
трето,3 на јувентус се прае фраер ама затоа господ толку грд ко направил.

Кој беше тој што беше у дуел со Јакинта кога овој асистираше за голот за Јуве? Ради него го примивте голот, падна при дуелот, и не мрдна од земја, остана да клечи и набљудуваше што ќе се деси.

Леле бе видовте како се радвеа овие од јувентус на крај??? Ко да победиле 3-0.
Мизерија!
Супер игра на Интер, а нереален резултат, имавме дупло појќе шанси и не им кршевме нозе, ние фудбал игравме!

Кој беше тој што беше у дуел со Јакинта кога овој асистираше за голот за Јуве? Ради него го примивте голот, падна при дуелот, и не мрдна од земја, остана да клечи и набљудуваше што ќе се деси.
Киву беше за жал... тоа му беше единствена грешка... но ја имаше најтешка работа...

Зборував за првото полувреме. Второто... беше добар со исклучок на голот :(

http://www.zshare.net/download/4674120ee1a5b2/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom