Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бре ке ги дупнете Јуве....ајде напред Интер победи.
Ја чекам уште неа за 1200 денари.
Јувентус-Интер-2

adriano pak ne igra...da dade gospod da zagubi inter 10-0
E GLEJ SEA NEKA IZGUBAT!!!
I JA GO SAKAM ADRIJANO,AMA NAVIVAM ZA INTER NE ZA adrijano!!!

A znae nekoj so koj sostav ke igra mancini ama oficijalno....????

A da i sreken rodenden na Figo,pa neka napravi nekoja magija da gi izremeti ovie crno belive!!!!

И на мене Адриано ми е омилен играч ама вечер ке навивам за победа иако тоа е во корис на идиотот Манчини кој откога е дојден во интер се труди да го уништи Адриано затоа и го купи Суазо за да Адриано седи на трибина замислета го сакаше и Касано палчеше за напаѓач од кој немавме никаква потреба наместо да плаче за играч од среден ред
Сево ова е заради не подадената рака на Адриано тоа покажува какво го**о е Манчини
Инаку тој е опседнат со Адриано вчера пресконференцијата ја почна со реченицата`` првото прачање ке си го поставам јас бидејки знам што ке ме прашате Зошто не е повикан Адриано? затоа што заеднички така решивме``

Инаку во напад вечер според мене трба да игра Креспо со Ибра не ни требат експерименти

Одлични Вести од Италија:
Empoli-Roma 2-2
и одлична шанса да ги исплескаме Вечер Јуве и да избегаме подалеку од оние под нас на табелата
п.с.слободно можете да се заблагодарите на Емполи во подфорумот Емполи-фан глуп :pos2:

Ајде тепаме вечерва... мора.... не дека е потребно... ама за инает...

Смешни ми се нечии коментари на другата фан тема.

Само, навивачите на Интер нека се држат БЕЗ коментари таму...

Некој на фан тема Јувентус напиша:
Па Киелини е подобар од сите во одбраната на интер.
Легротаље ако не напрај накоја глупост исто
Григера си држи просек
Молинаро - но комент.
И како шлаг ако ги поминиш овие го имаш Буфон кој сигурно е подобар :) т.е си кажа нема шо да коментирам
Ова беше на прашање чија одбрана е подобра...
А ако проверат на табелата... Интер примени 6 гола, Јувентус 10.

Многу се подобри...

И на мене Адриано ми е омилен играч ама вечер ке навивам за победа иако тоа е во корис на идиотот Манчини кој откога е дојден во интер се труди да го уништи Адриано затоа и го купи Суазо за да Адриано седи на трибина замислета го сакаше и Касано палчеше за напаѓач од кој немавме никаква потреба наместо да плаче за играч од среден ред
Сево ова е заради не подадената рака на Адриано тоа покажува какво го**о е Манчини
Инаку тој е опседнат со Адриано вчера пресконференцијата ја почна со реченицата`` првото прачање ке си го поставам јас бидејки знам што ке ме прашате Зошто не е повикан Адриано? затоа што заеднички така решивме``

Инаку во напад вешер според мене трба да Креспо со Ибра не ни требат експерименти
Мислам дека кој и да игра во нападот не би било експериментирање.. сите се довоолно добри за во прв тим. Е сега Ибра нормално дека треба да е еден, и покрај него дали тоа ќе биде Круз, Креспо или Суазо не е многу важно.. секој од нив ќе одговири на задачата.. и многу зависи од тоа како нашиот "стратег" ќе ја постави играта..

Па Киелини е подобар од сите во одбраната на интер.
Легротаље ако не напрај накоја глупост исто
Григера си држи просек
Молинаро - но комент
.па кој селјаци се овие па!
замени слободно
Матрикс>Киселини(Марко наш прва постава за италија и првокласен убиец со години искуство зад него{за киселини појма неам кој е})
Кордоба>Лиглотегло(спореди најбрзиот во цела лига со највисок скок со некој си орел)
Мајкон>Молинаро(Мајкон прва постава за Бразил брзина 99 стамина{Санава ган})
и за крај
Чиву>Григера(Чиву вампир за кој барса и реал нози искршија летово да го земат со Гринго што го земаа за 200 денара без фискална од палермо(или којзнае од каде)
Намерно не е спомнат Капитенот оти сите на јуве ке ги носи у заби!

НА Круз му врви со Јуве но и Креспо не е лош со нив еве со Парма две утакмици на едната има хетрик а на другата Парма со 9 играчи Креспо им дава гол во последна секунда

[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=UWwQPaghSm8[/MEDIA]

[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=u22iT1b2rzs[/MEDIA]

Мечот ке касни 15 мин заради тоа што тимот на интер го фатило гужва накај стадионот и немале враме да се загреат

Shit.
Тоа.. гледам уште не почна на Телма. Мислев дека зезнале нешто во преносот. =)

Ке има многу ќотек мислам малку ке е фудбал

Ќе биди ЖЕСТОКО!!!!

Искрено поради домашниот терен и поголемата желба да се добие натпревари со Интер (после година во ниски лиги) Јуве ќе игра со повеќе жар, и со повеќе желба да се победи. Тоа им е предност

Но, кај нас е квалитетот.
Во Интер верувам дека ќе има поединци кои ќе можат да ги шијат „децата“ од Јувентус. Но, се плашам од една работа. Се вика Манчини... Се надевам дека пред време не кобам :) Ама... ако зафркне пак оној коњот и изгуби на тактика.... повеќе нема да сакам да го гледам пред очи...

Shit.
Тоа.. гледам уште не почна на Телма. Мислев дека зезнале нешто во преносот. =)
Има пренос ама Интер имале проблеми во сообраќајот нешто ...
инаку денеска Фиго наполнил 35г.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom