Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е шизиков?

100566480se9.jpg

Денес првиот тим на Интер имал пријателска со до-19 тимот... кој заврши 8:0 со головите на Adriano (5), Ibrahimovic, Slavkovski и Burdisso

Чек Јуве не игра веќе на Деле Алпи???Оваа година ги немам гледано на домашен терен и не знаев дека се преселиле:kesa:

Чек Јуве не игра веќе на Деле Алпи???Оваа година ги немам гледано на домашен терен и не знаев дека се преселиле:kesa:

ДелеАлпи се реновира! До пуштањто во употреба (то ти е за пола до една година не ме фаќај за збор) играме на старото добро Комунале (или по олипмпијадата Олимпискиот стадион во Торино):smir:

Адриано штом видел дека е изоставен од составот против Џенова го напуштил стадионот и лут заминал дома..
Па имаше реакции од Манчини од типот: Секој може да прави шо сака, Јас не можам да го контролирам Адриано нека прави шо сака.. бла бла..

Но што е сега најважно.. Дербито за Италија..
Круз го предупредува Јувентус дека има многу среќа во Ноемвриските натпревари против Јуве, и верува дека Интер е многу помотивиран кога игра со Јуве одошто со Милан и дека тимот ќе стори се за да победи со директен конкурент за титулата како што се Јувентус и Рома.

Team of the week (4-3-3):

Sebastien Frey (Fiorentina): Incredible saves by the Viola goalkeeper which denied Napoli from what would have probably been a deserved equalizer.

Ivan Cordoba (Inter): Always a certainty in defence. Also scored the Nerazzurri's opening goal like a true striker.

Christian Chivu (Inter): Was brilliant in defence, finding back his best performances like during the Roma days. Will prove vital for Inter this season.

Fabio Galante (Livorno):
It’s also thanks to him that Livorno managed to secure its first win of the season. Despite his age, still doing his job very well.

Giandomenico Mesto (Udinese): Ran up and down the wing; dangerous when going forward and always reliable when defending.

Simone Perrotta (Roma): Quantity and also a lot of quality from the Giallorossi’s midfielder who sealed the derby win in favour of his team with Roma‘s third goal of the night.

Cristian Ledesma (Lazio):
Was the Biancocelesti’s best player on the field and also scored the second goal for Lazio which re-opened the derby game. Rossi can build the next games around him.

Clarence Seedorf (Milan): So much quality and beautiful football from the Dutch midfielder, including a goal and an assist.

David Suazo (Inter): Back to his best as he scored his first official goal in Serie A with Inter and won the penalty which Cruz scored.

David Trezeguet (Juventus): If there was a definition in the dictionary for a goal scoring machine, it would be under the title Trezegol.

Alberto Gilardino (Milan): Returning to his goal scoring days just in time to rescue the Rossoneri from this terrible period. With more consistency he can become Italy’s best striker.

Honourable Mention

Ciro Polito (Catania)
Alessandro Nesta (Milan)
Massimo Paci (Parma)
Mancini (Roma)
Cristiano Doni (Atalanta)
Adrian Mutu (Fiorentina)
Mirko Vucinic (Roma)

Стандард.. 3 играчи на Интер во тимот на колото.. Кордоба, Киву и Суазо
Сеа на ФИФА 2007 ќе пишеше good performances :)

За натпреварот со Џуве можи да изненади Манчини.
Никој не очекува ама мислам дека ќе излези со оваа формација 4-3-3( со Ибра, Круз и Адри во нападот... мислам дека затоа во летото ја вежбаа формацијава:))

За натпреварот со Џуве можи да изненади Манчини.
Никој не очекува ама мислам дека ќе излези со оваа формација 4-3-3( со Ибра, Круз и Адри во нападот... мислам дека затоа во летото ја вежбаа формацијава:))
Нема шанси мислам за таква формација а и можно е Манчини да игра со еден напаѓач како со Рома а во нападот мислам дека треба да почнат Ибра и Креспо
Мене ме загрижува само средниот ред
Адриано читам пак ке е на трибините

Inter utre ke go demolira Juve!!!Koga ja deklasirase Roma so 4:1 zaso ne i Juve!!!
PA I 1:0 da pobedime sepak zimame 3 boda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Основно правило на футбалот:
!Топка е-се врти!
Наше е да навиваме на Играчите наши да победат и да ги дупнеме Јуве фановите од заебавање ама ако биде обратно не ме глеате на форумов 3 дена :smir:

Serie A match at the Stadio Olimpico in Turin (kick-off 20:30): Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelј, 31 Cesar
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Адриано не е повикан..

Ибра и Суазо ќе играат изгледа во нападот..

„Дечково“ полни 35 години...

Ајде со среќа да му биди

72491kv2.jpg

72550rf6.jpg

76906iy1.jpg
Нека му е среќен роденденот на "дечкото".. хехехе

Гледав сега на гоал.цом меч превју има за сите натпревари..
типуваат резултат 2:1 за Јуве..
Ама како што гледам таму и Адриано го ставиле во стартните 11 а не е ни повикан..
Се надевав дена Матераци ќе се врати за ова дерби, но сепак и вака одбраната е супер.. Маикон, Кордоба, Самуел, Киву
Ќе биде многу тежок натпревар..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom