Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствено што ми е страв е одбраната... но, мислам дека можат да го издржат Фенербахче.

Не е ни некој којзнае каков тим... Малку повеќе внимание на Кежман од нападот и Алекс од Среден ред и немаме гајле

Тип: 0:2 за Интер..

Не е добра вест. Доколку се случи да замине сегашниов тренер, ќе ни се поебе цела пола-сезона. Ќе треба да помине време дури се навикнат играчите под ново менаџерство да играат...

Не е добра вест. Доколку се случи да замине сегашниов тренер, ќе ни се поебе цела пола-сезона. Ќе треба да помине време дури се навикнат играчите под ново менаџерство да играат...
Абе со овај секако поебана е цела сезона а не полусезоната.. Го упропасти тимот овај.. сега и Фиго ќе го изгрка од тимот.. што можеби до некаде е и добро, бидејќи ќе мора да се купи замена за него.. некој како Кварезма, Насри...
Овиуе играчи на Интер може да играат и без тренер.. и не му е потребно многу време да се навикнат на нов тренер и нов стил на игра. тоа ќе го направат во неколку кола, во кои ќе можат да ги користат индивудуалните способности на Ибра, Фиго, Станклович... кои можат лесно да решат натпревар..

Па искрено да си кажам ако играат Камбиасо и Тајсон централни... лошо ни се пишува. Ако издржи Самуел цела утакмица тогаш имаме шанса. Треба да внимаваме на Алекс и на брзината на Кежман, бидејќи не знам дали Тајсоне е добар во дуелите 1на1 и дали ќе можи да се справи со србинот.

Ако играат Креспо - Ибра 1-2 за интер, ако играат Ибра - Суазо 1-3 за Интер.

Fenerbahзe: Volkan; Onder, Lugano, Edu, Roberto Carlos; Deivid, Aurelio, Deniz, Vederson; Alex; Kezman.
Inter: Julio Cesar, Zanetti, Rivas, Samuel, Maxwell; Stankovic, Dacourt, Cambiasso, Solari; Ibrahimovic, Suazo.

Па најдобри се.. полувреме.. фенербахче 1 - 0 Интер

Изгубија еееејјј!!!! :tapp:

Ај да се пофалам, ме заебаа во кладилница за 1.600!!!:uvo:

- веќе не ги ставам Интер на ливче :pos:

- бркајте го Манчини! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom