Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ja mislam deka treba da se cuva obina zasto e zver. Obina ima isti stil na igra kako Martins, brzina nevidena i ja sut. Roma pametna saka da gi iscica site igeaci sto vredat od inter. Inter e glup gi dava site za eden mocan kivu! Obina, Groso, Cruz, Solari + kes koj ja e*e roma, koj go e*e Kivu. Morati e pameten ne e tolku glup kako Mancini + si ima pari covekot ke si kupi toa sto mu treba na Inter do pocetok na sezonata i odbrana i sredina i plejmeker barem toa ni ostanuva da se nadevame! Cekame da ne iznenadi za 100 godisnina da znam sto zvezda ke donese - Riquelme! :)

No Madrid Offer For Chivu After Inter And Barзa Pull Out
The Christian Chivu saga took another twist after Predrag Mijatovic stated that Real Madrid have made no official offer, despite holding talks with AS Roma officials on Tuesday.

Според ова значи дека ќе си остане во Рома. Зашто Интер и Барса се "повлекле" од трката по Киву, затоа што Реал понудил опасна сума која Рома нема да ја одбие. Понуда која Мијативич и Реал не ја доставиле до Рома сеуште!!

mite84 напиша:
Прецедателката на Рома Росела Сенси остави на Киву да избере каде ќе оди иако рече би сакела да го задржи

Spored negovata zelba toj treba da dojde vo Inter zasto pred nedela dve pregovorite megu Roma I Barsa bile pri kraj a Chivu gi odbil Barca za da igra za Inter! Pa ke vidime

Spored negovata zelba toj treba da dojde vo Inter zasto pred nedela dve pregovorite megu Roma I Barsa bile pri kraj a Chivu gi odbil Barca za da igra za Inter! Pa ke vidime
Најново што слушнав е дека интер даваат 15 мил евра + Обиња.. ИНтер исто така сака да ги донесе во своите редови Хименез, Риваз и Ковач..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=347795

96288.jpg

За шпанската серија Киву ке се знае утре најверојатно ке потпише со Интер Риваз Тајсон како што го викат утре ке ги помине медицинските прегледи интер веке ги почна подготовките првиот гол го даде Адриано

96271.jpg

96270-480.jpg

96268-480.jpg

А со кој играше Интер? Пријателска нешто? Зашо ништо не пиши на итер.ит..

А со кој играше Интер? Пријателска нешто? Зашо ништо не пиши на итер.ит..
Не знам со кој играле но страната на Интер на англиски не е променета многу време италијанската има повеќе информации има и како Адриано тренира во Бразил

Не знам со кој играле но страната на Интер на англиски не е променета многу време италијанската има повеќе информации има и како Адриано тренира во Бразил
Слабо стојам со италијанскиот :) Но важно е што Адриано дава голови.. да влезе во форма и да стане оној вистинскиот ИМПЕРАТОР! :zlo:

Круз даде изјава дека се многу напаѓачите што е точно но кога ке си оди Рекоба ке се таман 5 а Манчини запнал сака уште еве во газета што пишува кој список му го дал на Морати Киву Касано Диара и Мареска за Киву се слагам но другите по глуп тренер нема од Манчини на толку квалитетни напаѓачи и Касано :tapp:

Круз даде изјава дека се многу напаѓачите што е точно но кога ке си оди Рекоба ке се таман 5 а Манчини запнал сака уште еве во газета што пишува кој список му го дал на Морати Киву Касано Диара и Мареска за Киву се слагам но другите по глуп тренер нема од Манчини на толку квалитетни напаѓачи и Касано :tapp:

Od site ovie samo Kivu ni kasano, zasto si imame napagaci 5, ni diara dobar e ama imame 3-4 sto veke igraat na taa pozicija, mareska e skapanica nevidena i toj igra kako diara samo malku poofanzivno, ama vrska si nema od fudbal zatoa si dreme na klupa i u sevilla toj na alumina da go prodadat ke treba i tamu zamena da bide!

Дали ќе дојде Киву во Интер или не ќе се знае утре:
Inter And Roma To Decide Chivu's Future On Tuesday

Ма пак е многу скапо, 20м евра кеш, + Обина или Андреоли (и двајцата се добри подобро да ги чуваат)

Паметно, паметно баш ми е мило што "Градинарот" ќе остане и следната сезона:
Cruz Admits To Uncertain Future At Inter

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=47290

LOL морав.... Недвед во Интер :)
Недвед не успеа да постигне договор со Јувентус, а негов менаџер е Mino Raiola, човекот кој го донесе Ибра на Сан Сиро...
За ова мислам нема шанси.. ако замине недвед од Јувентус сигурно ќе се пензионира.. Само ако случајно дојде би било супер.. звер е Недвед.. како што имам слушано имал дупли "капачки" (или како се викаат) на колената.. во него лежат уште 3-4 добро сезони..

Маикон го постигна првиот гол за Бразил во полуфиналето против Уругвај.. Не го гледав натпреварот.. исклучена беше алсат.. сакам да го видам голот.. и дали изведуваше пенал Маикон? ако гледаше некој нека пиши..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom