Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е па нема што да се објаснува.. Се гледа кој е изгубен, кога не знае на која тема да пиши.. А за балансот нека си види на wikipedia.org. Но во едно ќе се сложам со него.. Манчини треба веднаш да си замини..

Кој ме бареше бе? LOL

Ааааа епа јас имам три работи да му кажам:

1. Зилан - Интер 3-4, Интер - Зилан 2-1

2. Интер во Миланското дерби 60 победи, Милан 56. 60>56 или грешам ?-слабо ми оди математика :pos::pos::pos:

3. Табела сезона 2006/07 1. Интер 97 поени........4.Милан 61 поен пааа мала разлика тука бевме за само 36 поени и први ќе бефте!:pos:

П.С.

Доста се факти или уште еден час спремање сакаш?

btw се шпекулира дека на Гросо Лион му понудил двојно поголема плата и 6м на Интер, такашто најверојатно со доаќањето на Киву во Интер гросо ќе лета во Франција.

Поздрав.

Во Италија ќе избие побуна ако го продадеме Гросо Интер е нон стоп критикуван оти нема Италијанци па затоа ако го продадеме ке мора да земеме некое Италијанско дрво како на пример Мареска за кој договорот е при крај инаку Севилја за него бара 10 мил инаку Мареска е резерва во Севилја инаку Интер не е крив за Ителијанците слаба е понудата на пазарот тие што се продаваат се не квалитетни а тие што се квалитетни не вредат за тие пари

Дааа беее МИланското востаније ќе избие. Bullshit се знае интер од секогаш имал 90 % странци, затоа тимот се вика ИНТЕРНАЗИОНАЛЕ

abe iame italijanci ama vo mladincite :toe:
plus onie Italijanci so vredat se vekje vo golemite klubovi kako Totti vo Roma ili buffon vo Juventus sea za Inter da ima italijanci nema smisla da go zeme nekoj ibrik od empoli ili od lecce i ajde posle liga na sampioni ke se lizga na trevata i ke ja promasue topkata!!

jove_bt напиша:
Дааа беее МИланското востаније ќе избие. Bullshit се знае интер од секогаш имал 90 % странци, затоа тимот се вика ИНТЕРНАЗИОНАЛЕ
Исто мислење имам..:helou:

Господинот Креспо д грејт се израмни со Марадона со 34 постигнати голови за репрезентација. Но сепак далеку е од постигнувањето на БАТИ ГОЛ!!!!:zver: кој има 56.

Значи
Батистута 56
Креспо 34
Марадона 34

jove_bt напиша:
Господинот Креспо д грејт се израмни со Марадона со 34 постигнати голови за репрезентација. Но сепак далеку е од постигнувањето на БАТИ ГОЛ!!!!:zver: кој има 56.

Значи
Батистута 56
Креспо 34
Марадона 34
Има време.. ќе даде уште 22-3 младо е детето.. се заебавам :)
Звер е нема шо.. Марадона ќе го надмини а за Батистука ако запни.. :)

Викавте за Киву е скоро сигурно дека ќе дојде во Интер.. но како што гледам секој ден се шпкулира сдека ќе оди во Барса или Реал..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=341485

А што е уште потрагично и Кварезма нема да го земиме.. Атлетико Мадрид е подготвен да даде 20 мил евра на Порто како оштета за Кварезма..
http://www.earthtimes.org/articles/show/78408.html

Па сега уште да заебарт за Пато.. Нека го земат не знам дали вреди 25 милиони ама има само 17 години..

Торез е супер напаѓач, но не сум сигурен дека вреди 50 мил.. и плус на Интер не им треба нов напаѓач кога веќе ги има Ибра, Адриано, Креспо, Круз и Суазо. Но Морати си знае најдобро..

fantomX дај ако сакаш линк за тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom