Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вреди брат. Таков играч вреди. Под негово водство Атлетико дојде до 6-тото место во Примера. Млад играч а е капитен на еден искусен тим, како што е Атлетико.meazza напиша:Торез е супер напаѓач, но не сум сигурен дека вреди 50 мил.. и плус на Интер не им треба нов напаѓач кога веќе ги има Ибра, Адриано, Креспо, Круз и Суазо. Но Морати си знае најдобро..
fantomX дај ако сакаш линк за тоа..
Jove_bt напиша:ToреС е во Ливерпул деновиве ќе го комплетира д трансферот.
Полека ти не се нервирај.. Можи само да се гласини ова.. И Кварезма ако замини во Атлетико не знам што мислат овие.. кој ќе земат.. А за Пато кога ќе размислам подобро.. 25 милиони.. а не е некој докажан играч.. Го споредуваат со кака.. само можи и 25 мил да дадат залудно.. Галиани изјави дека Милан нема да ризикува толку пари за Пато па се откажа.. сега остануваат Интер и Челзи.. Па ќе видиме до крајот на летото кој ќе биде поуспешен во трката за Пато..Marso напиша:Леле не можам да поверувам коков идиот е Манчини секој ден од поголема во поголема глупост влегува. Пред некоја недела заинтересиран за Марсека кој во Севиља е резерва, сеа го бара Диара а веќе има 3 одлични играчи кои игаат на таа позиција + и да го трампа за Адриано! Можеа да го земат Нани, Кварезма, и ред млади перспективни играчи, овие запнале за Киву, Суазо и Мареска! Ај Манчини е идиот, ама ако ја извршат трампата значи дека и Морати е дебил! Леле не ми се верува ќе се отселам од лицето на Земјата, ќе идам негде кај што не се игра фудбал, на Марс, ЖИМИ СЕ не се поднесува овој идиотов Манчини!
mite84 напиша:.....
но Интер запнале одбрана ќе купуваат а таму кај најмногу ни требаат играчи не ги интересира
Бурдисо(кој секогаш играл централен а во интер на кое место фали го ставаат) Матераци Кордоба Самуел за кој дадоа 20 мил сите тие се централни а средин ни фали најмногу играч кој знае да подаде топка а не се деструкториДимитар напиша:Молам? Не ни требаат одбранбени а ни треба каде?
ЈАс мислам дека МОРА да купиме еден добар играч во одбрана.. Го гледав Кордоба со Парагвај.. Не е повеќе тоа што беше некогаш.. бавен е и прави киксови.. Потребен е еден стопер покрај Матераци.. Самуел не се покажа како што треба, а Бурдисо е добар за резерва. Во овој трансвер период потребни ни се 3 играчи.. 2 средина.. пример Пато (Кварезма) и Рикелме и еден одбрамбен.. не мора тоа да е Киву.. треба да побараат друго решение.mite84 напиша:Прашање на часови е кога Киву ќе потпише за Реал 18 мил евра а за
Пато да на излезе ист случај со Кака кој Милан го зама за 8 мил евра(ни толку не сакаа да дадат)а Кака на Интер му бил понуден прв зошто интер има договор со Сао Паоло на Интер да му бидат понудени прво играчите но тогаш Интер рече Кака е неталентиран добар потег
Инаку Интер пак сака да го врати Верон јас повеке би сакал Рикелме помлад е а и во страшна форма кој гледа копа Америка знае а и не е много скап 10 мил евра но Интер запнале одбрана ќе купуваат а таму кај најмногу ни требаат играчи не ги интересира