ja ocekuvav Materaci da ubie nekoj.....Jebiga.. poveke sreka sledniot patCrazy P0Y0L напиша:ја искрено чекав Ибра да убие некој....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja ocekuvav Materaci da ubie nekoj.....Jebiga.. poveke sreka sledniot patCrazy P0Y0L напиша:ја искрено чекав Ибра да убие некој....
Koлку терористички поглед на светот :pos2:Crazy P0Y0L напиша:....атомска за цела шпанија...
Антракс писмо на Наваро фамилија![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2: Ne e toa 3 makedonska liga pa taka da mu napravis...Valensija e...Marso напиша:Ја гледав тепачката и тоа копилето Давид Наваро нека се моли до крајот на мојот живот да не го сретнам,буквално ќе му го прекинам доводот на О2 до мозокот и ќе почине. Таман другата сезона ќе идат во квалификации, кај нас ќе победи Работнички и во 3-то квалификационо коло ќе се сретнеме на Градски и таму ќе го здробам!
Aj neka dojdat pa ke vidis! moze ke skapam vo zatvor - nema bel den da vidam ama ke go ispolnam toa sto go sakam! Navaro ke mora od toj den da odi vo kolickaCocacola напиша::pos2::pos2::pos2::pos2: Ne e toa 3 makedonska liga pa taka da mu napravis...Valensija e...