Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Втората од десно во средниот ред,
или Втората од лево средниот ред

СЕЕДНО МИ Е!!

kopileto navaro izleze vo mediumite i so placene se izvinuvase:violent1: :zid:

foxy roxy напиша:
kopileto navaro izleze vo mediumite i so placene se izvinuvase:violent1: :zid:
Se slucuva se na teren,ne go opravduvam ali barem se izvini,sea ke go jade nekoi 6 meseci ali gi zasluzi

Pa lud sum normalno!! A imas pravo za toa utre ke bide mnooogu opasna UTAKMICA

ке биде жими куров....ке го јадат миланези...немат тим...ако мислат дека роналдо ке напрај нешто тогаш....не зборам бе знам дека ке тепаме.

3-0

Inter se mnogu jak tim ama koga mestat natprevari milan i juve so toa ne se moze:baeh: ako osvoile milan ili juve nekoja titula posteno ovie godini jas se samoubiam mestete uste natprevari mestete.:baeh:.

Ајде бе ке видме утре кој ке тепа има пренос после сите на форумов ке си кажеме што имаме нема љутиш некој ке пчаче а некој ке игра во Лига на Шампиони:pos2: :pos2: :pos2:

ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!!
ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!!ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!!
Едит од Струмикс: Не претерувај!

Честито победа до сите браќа Интеристи!
ВАКА ТРЕБА! НАПРЕД ИНТЕР!

Одбранава,годинава(за чудо:icon_bigg) е феноменална.На секој натпревар е на ниво.Браво!Честита победа!!!Него каде се овие што се правеа многу силни???:pos::pos:

hogar_oh напиша:
Одбранава,годинава(за чудо:icon_bigg) е феноменална.На секој натпревар е на ниво.Браво!Честита победа!!!Него каде се овие што се правеа многу силни???:pos::pos:
не слушна?!?!?!?
денес пензија дават па ојдоа да земаат :):):)

Ам плус да играа Виера, Камбиасо, Адриано, Дакур и Гросо да не се повредеа, Станковиќ да не играше со повреда.....:pos::pos:
Зафрканција на страна пола тим повредени се:toe:

ај другите ама Дакур аман не ми го спомнувај ....
јас се молев да се повреди за да го извајт од игра...и тепавме

Добро сега имаме лесна утакмица во недела од 3 саат играме со последните Асколи не би требало да биде тешко. Ама мене ме загрижуваа ситуацијава со повредени играчи. Виера ѕверот е повреден на дугачко време, најверојатно ќе се опорави за со Рома, Шишка ќе се врати за некоја недела, Императорот го очекуваме секоја недела, Накур и подобро што е повреден :) тој кога не игра Интер тепа,
не знам што е работава со Гросо, ама нема везе Максвел добро го заменува, изгледа Маикон ќе се врати на следнава утакмица и ќе биде комплетирана одбраната, Ел Чино се врати по подолга повреда тоа е добро за нас ни треба некој искусен напаѓач што има техника!! Па дај боже се да е ОК па титулата да ја земеме 5-6 кола пред време :) па да може последните 5 утакмици Манчини да експериментира со тимот да го стави и Славковски во игра :)!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom