Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sindikat напиша:
Не пишеше одмазда дека планираја да ги истепат, дај не биди смешен. Одмазда во смисла да ги испаднат од натпреварувањето во спортска смисла. Ако памтиш Интер со 5-1 ги испадна пред некоја година од лигата на шампионите. То е објаснението, немаше ништо да се случи ако Бурдисо не се караше со Марчена, за да биди нападнат сигурно провоцираше и то многу. А, ако не беше идиото Наваро ќе се случеше само мал инцидент. Поголемио дел беа турканици и влечења, немаше вистинска тучња со исклучок на тупано на Наваро.

Мада јас слушнаф шпекулаци дека Толдо за макање ги напрајл во соблекувалната. Сам хахаах
респекат, ѕвер е ако е вистина.
Sindikat pa ne moze da imas tolku minimalen mozok!:toe:
Normalno deka ne mislev na odmazda vo vid na tepacka, tuku slusni ubavo sto ke ti kazam sea da ne povtoruvam! Sega valencia pomina i pak se kurcea, ama ako ne pominaa ponatamu vo liga na sampioni sto mislis samo tukutaka ke si izlezat od terenot. poveke ke jadea gomna i togas ke imalo masovna tepacka pogolema od ovaa!

I drug pat razmisli sto ke napises ne treskaj se bez vrska :uvo:

Marso напиша:
Sindikat pa ne moze da imas tolku minimalen mozok!:toe:
Normalno deka ne mislev na odmazda vo vid na tepacka, tuku slusni ubavo sto ke ti kazam sea da ne povtoruvam! Sega valencia pomina i pak se kurcea, ama ako ne pominaa ponatamu vo liga na sampioni sto mislis samo tukutaka ke si izlezat od terenot. poveke ke jadea gomna i togas ke imalo masovna tepacka pogolema od ovaa!

I drug pat razmisli sto ke napises ne treskaj se bez vrska :uvo:

Абе убо си напиша ти шо мислеше и полека со навредите, не ти сум јас крив оти испаднаја и ќотек изедоја Интер.

Sindikat напиша:
Абе убо си напиша ти шо мислеше и полека со навредите, не ти сум јас крив оти испаднаја и ќотек изедоја Интер.
Ај и ти полека со навредите...

Ајде бре се степало тоа поминало ке им вратиме некогаш сто посто:baeh:

Marso напиша:
Aj neka dojdat pa ke vidis! moze ke skapam vo zatvor - nema bel den da vidam ama ke go ispolnam toa sto go sakam! Navaro ke mora od toj den da odi vo kolicka

Uste ne me znaes mene!

Kako tebe sum razmisluval koa sum bil 3 odd bas se secam juve koa igrase i sudijata ne sudi penal i jas vikav taka :)))))))
ne bidi smesen...Toa e VALENSIJA...

Cocacola напиша:
Kako tebe sum razmisluval koa sum bil 3 odd bas se secam juve koa igrase i sudijata ne sudi penal i jas vikav taka :)))))))
ne bidi smesen...Toa e VALENSIJA...

Ne sum smesen, a ako mislis deka jas ne sum seriozen se lazes!

Марсо бе,уште ли се нервираш???:icon_bigg:icon_biggБурдисо рече дека простил, ти не можеш да простиш:smir:

знаете коа ке простам коа ке му ја смачкам фацата на Навара...а дотогаш................. Омразата секој ден ми расте.

Нека пукнат душманите!!!:vozbud:

Attachments

• intergirlz.preview_0.JPG
    intergirlz.preview_0.JPG
    69,1 KB · Прегледи: 21
hogar_oh напиша:
Марсо бе,уште ли се нервираш???:icon_bigg:icon_biggБурдисо рече дека простил, ти не можеш да простиш:smir:

Сега за сега да се помирив! Додека не дојдат на Градски, АКО дојдат! :)

Него батали тоа ај да видиме што ќе се дешава задутре?Шупаци!! Ја ставиле Милан-Интер од 15 саат а Удинезе-Рома од 20:30

Ама нема везе како стоиме со повреди и суспензии??

Повредени: Виера 4 недели, Шишка (се опоравува ама може да го видиме во игра против Милан),
El Chino се враќа во тимот по повреда! :vozbud:

Суспендирани и пред суспензија: Akon (црвен од минатата утакмица), а пред суспензија: Фиго и Matrix

Јас мислам како дечињава што ги здробиле Милан така треба и Сениорите да ги здробат PULCINI A: AC MILAN 1-6 INTER

Седев дома и си размислував и ја гледав табелата и си правев некои калкулации! И знаете до што дојдов?

Ако Интер го тепа сега Милан,70% Милан ќе нема да стигне да биде 4-то место и ќе игра во Куп на УЕФА :pos2::pos2::pos2:

Оваа е моја!!!!Таа втората од десно од Toninter!Интераши грабајте побрзо дури не дошле љубоморните од Милан.:pos2::pos2::pos2:

Attachments

• intergirlz!.JPG
    intergirlz!.JPG
    69,4 KB · Прегледи: 18
hogar_oh напиша:
Оваа е моја!!!!Таа втората од десно од Toninter!Интераши грабајте побрзо дури не дошле љубоморните од Милан.:pos2::pos2::pos2:

Ќе дојдат, ама!?!!!?!?! Сте го гледале како помали ХАСАН СЕЧЕ и крај сечам рака,нога, се!!

hogar_oh напиша:
:zver:
Се предомислив. :smir:
Првата од десно на горниот десен ќош. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom