Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Crazy P0Y0L напиша:
ја искрено чекав Ибра да убие некој....
ja ocekuvav Materaci da ubie nekoj.....Jebiga.. poveke sreka sledniot pat

snosti ne mozev da ja gledam utakmicata koj ja napravi tepackata

Ја гледав тепачката и тоа копилето Давид Наваро нека се моли до крајот на мојот живот да не го сретнам,буквално ќе му го прекинам доводот на О2 до мозокот и ќе почине. Таман другата сезона ќе идат во квалификации, кај нас ќе победи Работнички и во 3-то квалификационо коло ќе се сретнеме на Градски и таму ќе го здробам!

Абе тој Наваро го удри и ко пи*е избега уф како не го сопна Занети со клизачот ке го разбумбареа:nerv:

Da ne bea Cruz i Cordoba so klizacite, :) a dzverot Maikon so maageri po dzigeri!

Ова се што се деси на теренот против Валенсија ништо не беше случајно се беше однапред испланрано! Помина се со минимални проблеми, а ако изгубеа Валенсија тогаш ќе беше кланица! Инаку еве:
92824.jpg

Го гледате натписот на трибините "VENDETTA" тоа значи ОСВЕТА (барем ја така мислам).

92823.jpg

Еве го како копилето Navarro го бапна Burdisso

92838.jpg

А еве како го "нашминкаа" Burdisso!

Не пишеше одмазда дека планираја да ги истепат, дај не биди смешен. Одмазда во смисла да ги испаднат од натпреварувањето во спортска смисла. Ако памтиш Интер со 5-1 ги испадна пред некоја година од лигата на шампионите. То е објаснението, немаше ништо да се случи ако Бурдисо не се караше со Марчена, за да биди нападнат сигурно провоцираше и то многу. А, ако не беше идиото Наваро ќе се случеше само мал инцидент. Поголемио дел беа турканици и влечења, немаше вистинска тучња со исклучок на тупано на Наваро.

Мада јас слушнаф шпекулаци дека Толдо за макање ги напрајл во соблекувалната. Сам хахаах
респекат, ѕвер е ако е вистина.

Не беше така со Толдо, успеа да се пробие покрај обезбедувањето, сега ок беа 20 души горили :) ....
Истото се обидеа и Камбиасо и Фиго :) без успех

Но, кога влегол во соблекувалната, Наваро пи*кински избегал од стадионот од задната врата! Бегаше по теренот, избегал и од тука...

....атомска за цела шпанија...

Антракс писмо на Наваро фамилија :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Marso напиша:
Ја гледав тепачката и тоа копилето Давид Наваро нека се моли до крајот на мојот живот да не го сретнам,буквално ќе му го прекинам доводот на О2 до мозокот и ќе почине. Таман другата сезона ќе идат во квалификации, кај нас ќе победи Работнички и во 3-то квалификационо коло ќе се сретнеме на Градски и таму ќе го здробам!
:pos2::pos2::pos2::pos2: Ne e toa 3 makedonska liga pa taka da mu napravis...Valensija e...

Cocacola напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2: Ne e toa 3 makedonska liga pa taka da mu napravis...Valensija e...
Aj neka dojdat pa ke vidis! moze ke skapam vo zatvor - nema bel den da vidam ama ke go ispolnam toa sto go sakam! Navaro ke mora od toj den da odi vo kolicka

Uste ne me znaes mene!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom