Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како и да е INTER мора да тепа вечер!!!!

FORZA INTER!!! FORZA NERRAZURRI !!! C'e solo L'Inter !!!!

Форца Интер!!

20 мин 0:0 но, од тоа што го слушам, имаме игра, иницијатива, иако Мориентес се закани на 2 пати....

Еден гол на Ибра или Креспо може многу да значи!

bw.gif
bw.gif
bw.gif
bw.gif
bw.gif
bw.gif
bw.gif

Не видов како играа меѓута то е .......
не им е прв пат да не разочараат вака....

Нема што да кажам друго освен :toe:! Толку беше од авантурата во Лигата на Шампионите оваа сезона! Ајде барем да се фокусираме на утакмицата во недела 15:00 со Милан! Инаку многу сум лут на самиот Интер, ама ќе ми помине тоа:(:lut:
Дај барем да уживаме додека ја освојуваме титулата во домашното првенство:pehar:

А и да не заборавам во купот :pehar:

Marso напиша:
Леле луѓе не знаете до каде ме донесе мојата еб*на тврдоглавост. Денеска седиме кај еден мој другар и збориме за фудбал. Тој навива за Барселона и почнавме да се инаетиме кој е во подобра форма влезен, кој има подобар тим и сл. такви работи! И се изнервирав и удрив една кладба: Се кладев дека ако оваа година Интер ќе стигне до финалето на Лига на Шампиони (без разлика дали ќе победи), тој ќе си купи дрес од Реал од Раул 7 и да си се шета низ маало сите да знаат, ама ако не стигне Интер до финале јас да купам дрес од Милан од Ф. Инзаги 9 да ме слика и да ме стаи на интернет - Најверниот фан на Интер фатен со дрес од Милан.

Кога дојдов дома, кога размислив подобро - дознав во што сум се ставил !!!!

И затоа оваа година ми е од особено значење, особено мачот со Валенсија што не очекува за саат и пол! Имам верба во Интер и сакам да тепа НЕНОРМАЛНО МНОГУ!!!!!!!!

иста кладба имам со соученик од нашколо, запален по Манчестер јунајтед... ако освојт манчестер ЛШ јас од К роналдо дрес ќе облечам, и таков нашколо ќе дојдам, а ако освојт Челзи, тој идат со дрес од лампард нашколо...

Fantom_oh напиша:
иста кладба имам со соученик од нашколо, запален по Манчестер јунајтед... ако освојт манчестер ЛШ јас од К роналдо дрес ќе облечам, и таков нашколо ќе дојдам, а ако освојт Челзи, тој идат со дрес од лампард нашколо...
:pos::pos::pos::pos::pos:

Za malku ke zaboravev ako slucajno vidite slika od mene so ders inzagi slobodno ispuakjte me ke mi napravite usluga!

Ve molam! Ispukajte me, ubijte me!

Ne smeam da se samoubijam ili uste sea ke se samoubiev :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

лееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее не за нешто ама знаев дека вака ке е!!!
btw секој член на кајгана кој ке коментира нешто безврска за интер ке има работа со МЕНЕ!!! ФАК СЕ ДА ОЈТ

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Valencia were pouring forward in the final minutes to put the game beyond doubt and Marchena's daisy-cutter clipped the upright. Materazzi got into a scuffle with players in stoppages, but at the final whistle the Nerazzurri went mad. [/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Burdisso seemed to start the trouble by punching a Valencia player, but Cruz and Cordoba literally ran after a member of the Spanish bench to give flying kicks to him as he ran away. The fight continued into the locker room with police and officials all piling in
е неее!! ке се шегуваме!
[/FONT]

До Сите навивачи (шпанци не наши кајганџии) на Валесниа и на сите играчи на валесниа ДА ВИ ЕБАМ СЕСТРИ И МАЈКИ И СЕ.
КЕ МИ ДАДЕ ГОСПОД ШАНСА НЕКОГАШ ЖИВО ДА ВЕ ГЛЕДАМ,АКО НЕ ОДАМ ЗАТВОР ЈАС ЗА ВАС УРИМ ДА НЕ СЕ ВИКАМ!!!!
КЕ ВИ ЕБАМ МАТЕР У ПИЧКА!!!!
ПИЧКА ВИ МАТЕР ПИЧКИ НИЕДНИ!!!!

барање до админи и модератори да не ми се избрише ниту едитира мисењето.

Најискрен излив на емоции шо го имам сретнато...

Crazy P0Y0L напиша:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Valencia were pouring forward in the final minutes to put the game beyond doubt and Marchena's daisy-cutter clipped the upright. Materazzi got into a scuffle with players in stoppages, but at the final whistle the Nerazzurri went mad. [/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Burdisso seemed to start the trouble by punching a Valencia player[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular], but Cruz and Cordoba literally ran after a member of the Spanish bench to give flying kicks to him as he ran away. The fight continued into the locker room with police and officials all piling in
е неее!! ке се шегуваме!
[/FONT]
НЕ БЕ! ЛАЖАТ! Пич*ите од клупата на Валенсија го започнаа сево ова, а и му го скршија носот на Бурдисо....
Матер им је***!
Какви пи*ки еееееееееееј... не ми се верува... како што кажа појол пред малце.. сега сум спремен човек да убијам!

маме нивно!!!!
вечер нема да спијам ама некој ден......некој ебан ден ке имам шанса да гледам у живо натпревар на валенциа!!!
во вестите ке ме има!!!
МАМЕ ВАШЕ!!!

Среќа што досега не видов фанзона на Валенсија.. ќе ги опцуев сите, најверојатно!
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom