¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
шо знам,ама ми се чини дека ние навивачите на интер сме најстрасните.Димитар напиша:Ај и од мене една слика да пастирам...
Поради вакви моменти вреди да се навива за Интер...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо знам,ама ми се чини дека ние навивачите на интер сме најстрасните.Димитар напиша:Ај и од мене една слика да пастирам...
Поради вакви моменти вреди да се навива за Интер...
![]()
Kaко Матераци таков фудбалер што игра со страст ретко се раѓа, (другите имаат и нозе и раце ке настрада младичот кај и да е) а тој да настрада не верувам, ја не се сеќавам и кога се повредил :nenene:armin06 напиша:Како да дојде коа не го бараа.А Матераци е мајмун невиден и не верувам дека ке издржи уште многу и другите имаат и нозе и раце ке настрада младичот кај и да е
И заборајв да кажам го погодив x-от со сампдорија погоре
Димитар напиша:
Ne da najstrasni use poeke od toa iako sum za Juve deka gi nema sea u prva momentalno sum za InterCrazy P0Y0L напиша:шо знам,ама ми се чини дека ние навивачите на интер сме најстрасните.![]()
Ам јас цело време се радвам, уште на претходнава страна вие сега...:pos2:Billa Bong напиша:Luge Dejan Stankovic do 2010 vo Inter:je::je::je: