Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se misli stavaj:helou:meazza напиша:Нови Сад не е далеку и можи да се појди.. но за тоа има време..
Само кажете што мислите за Интер - Сампдориа.. сакам да го играм 1
Како да дојде коа не го бараа.А Матераци е мајмун невиден и не верувам дека ке издржи уште многу и другите имаат и нозе и раце ке настрада младичот кај и да еMarso напиша:Знаете што ми е на мене? Што убаво Роналдо си беше во Реал, барем знаеше дека ќе си дреме на клупа и си зима пари. Што го чешаа нозете да доаѓа во Италија. И не дојде во Интер, туку во Милан. Мене ми е најмногу криво за Роналдо што нема да ја заврши ни сезонава. 11.03.2007 овој датум ќе биде кобен за него, ако сака да ја продолжи сезонава мора да го прескокне овој датум или да пријави повреда. Матераци е будала еден старт, за Матераци црвен (голем к*р ни прв ни последен) ама Роналдо
крај со кариерата.
Ja изгубил смислата зборот фубдал за негоDzordz напиша:Abe Materaci momentalno e najbolji fudbaler takvi se baraat zivotot go dava za INTER
E brat ti otide predaleku breDzordz напиша:Abe Materaci momentalno e najbolji fudbaler takvi se baraat zivotot go dava za INTER