Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нови Сад не е далеку и можи да се појди.. но за тоа има време..
Само кажете што мислите за Интер - Сампдориа.. сакам да го играм 1

Славковски сега и не е баш нај нај во тимот... не е стандарден ни во младинскиот тим. Незнам на што е должи ова... дали едноставно го потиснаа, или толку вредел.... Во тимот вечерва ќе се

Toldo, Orlandoni, Cordoba, Zanetti, Grosso, Burdisso, Samuel, Simone Fautario (од младите - 1987), Leonardo Bonucci (од младите - 1987), Figo, Dacourt, Solari, Francesco Bolzoni (од младите - 1989), Ibrahim Maaroufi (од младите - 1989),Gonzalez, Cruz, Recoba, Choutos.

meazza напиша:
Нови Сад не е далеку и можи да се појди.. но за тоа има време..
Само кажете што мислите за Интер - Сампдориа.. сакам да го играм 1
Ne se misli stavaj:helou:

Kako sto rece i Dimitar pogore kaj ovoj Inter dobroto e toa sto ne prima mnogu golovi,a si gi iskoristuva sansite za razlika od lani koga ke promasea 300 sansi pa ke primea gol vo 90 minuta.

Не стивнуваат фудбалерите и раководството на Интер поради „предавството” кое го направи Роналдо преминувајќи во Милан!

Морати е разочаран од тој потег исто неколкуте постари интерови фудбалери. Исто такво однесување може да се забележи и кај Манчини.

Најинтересен во цела оваа ситуација е Матераци кој изјавува: Не бидете загрижени поради потпишувањето на Роналдо во Милан. Прво не заборавајте колку е силен овој моментален состав на Интер и второ јас ќе го чувам кога ќе играме против Милан :)

Е, Матераци, Матераци....

tesko deka protiv roma vo kupot na italija ce pobedat :)

Знаете што ми е на мене? Што убаво Роналдо си беше во Реал, барем знаеше дека ќе си дреме на клупа и си зима пари. Што го чешаа нозете да доаѓа во Италија. И не дојде во Интер, туку во Милан. Мене ми е најмногу криво за Роналдо што нема да ја заврши ни сезонава :toe:. 11.03.2007 овој датум ќе биде кобен за него, ако сака да ја продолжи сезонава мора да го прескокне овој датум или да пријави повреда. Матераци е будала еден старт, за Матераци црвен (голем к*р ни прв ни последен) ама Роналдо :toe: крај со кариерата.

Станковиќ го продолжи договорот до Јуни 2010та!Само напред царе!!!
91730.jpg

91731.jpg

Marso напиша:
Знаете што ми е на мене? Што убаво Роналдо си беше во Реал, барем знаеше дека ќе си дреме на клупа и си зима пари. Што го чешаа нозете да доаѓа во Италија. И не дојде во Интер, туку во Милан. Мене ми е најмногу криво за Роналдо што нема да ја заврши ни сезонава :toe:. 11.03.2007 овој датум ќе биде кобен за него, ако сака да ја продолжи сезонава мора да го прескокне овој датум или да пријави повреда. Матераци е будала еден старт, за Матераци црвен (голем к*р ни прв ни последен) ама Роналдо :toe: крај со кариерата.
Како да дојде коа не го бараа.А Матераци е мајмун невиден и не верувам дека ке издржи уште многу и другите имаат и нозе и раце ке настрада младичот кај и да е

И заборајв да кажам го погодив x-от со сампдорија погоре

Abe Materaci momentalno e najbolji fudbaler takvi se baraat zivotot go dava za INTER

Dzordz напиша:
Abe Materaci momentalno e najbolji fudbaler takvi se baraat zivotot go dava za INTER
E brat ti otide predaleku bre :pos: kaj on najbolji fudbaler inace go postuem so toa so zivotot go dava za Inter:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom