Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Димитар напиша:
Ај и од мене една слика да пастирам...

Поради вакви моменти вреди да се навива за Интер...
77744id0.jpg
шо знам,ама ми се чини дека ние навивачите на интер сме најстрасните.:zver:

armin06 напиша:
Како да дојде коа не го бараа.А Матераци е мајмун невиден и не верувам дека ке издржи уште многу и другите имаат и нозе и раце ке настрада младичот кај и да е

И заборајв да кажам го погодив x-от со сампдорија погоре
Kaко Матераци таков фудбалер што игра со страст ретко се раѓа, (другите имаат и нозе и раце ке настрада младичот кај и да е) а тој да настрада не верувам, ја не се сеќавам и кога се повредил :nenene:

Види ги бе...сте се фатиле за глупа банална работа,ова ти е исто како да бараш хирург да не си ги направи со крв ракавиците

Димитар напиша:
Марсо, сигурен си?

А што мислиш, отишол во соблекувална,НЕ! Продолжил да игра! Исто како на светското во Франција '98 не знам кој се сеќава на таа утакмица што не му се деси, и тој доаѓаше и со чалма на глава, 3-4 пати излезе да му се укаже лекарска помош и пак продолжи со утакмицата!

Crazy P0Y0L напиша:
шо знам,ама ми се чини дека ние навивачите на интер сме најстрасните.:zver:
Ne da najstrasni use poeke od toa iako sum za Juve deka gi nema sea u prva momentalno sum za Inter :vozbud:

За кога е одложено колово?Ајде еве и даваме уште малку време на Рома да се понадева дека може да изигра нерешено:pos2:

Friday, 02 February 2007 22:32:56
84400.jpg
ROME - (ANSA) - Italian Football Federation (FIGC) extraordinary commissioner Luca Pancalli has called off all Italian league matches scheduled to take place this weekend, from the Serie A championship to the youth categories, after the incidents in Catania which resulted in the death of a police officer

Billa Bong напиша:
Luge Dejan Stankovic do 2010 vo Inter:je::je::je:
Ам јас цело време се радвам, уште на претходнава страна вие сега...:pos2:
ЅВЕР Е ДЕКИ!!!!!
dejan_stankovicV.jpg

Пред неколку дена прочитав дека Интер има понуда до Рома за Мансини во која би бил вклучен и Пизаро.. Раководството на Рома побарало во трансверот да биде вклучен и Адриано.. Ова нема логика!
И дали знае некој за кога е презакажано 22рото коло.. и дали ќе има некакви казни за Катанија и Палерно.. или за целата Серија А???

Slusnav na Sitel vcera dodeka traea sportskite vesti gi davaa Real bedite kako go zemaa od alavez li nema veze, i kazaa deka Cassano potpisal preddogovor so Morati za 3 ipol milioni funti. Ja ne znam sto ke im e Cassano vo inter toa gubre od igrac. Toj nema karakter, a i slusam deka inter ke go zema Henry za 25 milioni funti. E toa ke bide transfer. Moze ke igra samo 2-3 sezoni ama zatoa koga ke dojde, AKO dojde

Нема ни Анри ни Касано да идат,ако иде некој сигурно ке е или дефанзивец или некој од среден ред.
Напаѓачи имаме и тоа едни од најдобрите на светот шо ке ни се други.

Abe vidi sega ,Ibracadabra so Adri (se vraka vo forma), Crespo e na pozajmica drugata sezona si ide, Cruz posledna sezona, recoba najverojatno ke go sitnat zasto se povreduva mnogu. I zatoa im fali uste eden napagac, ama sto ke sedi na klupa

Ако дојде Анри кје си замине Адриано.. најверојатно кје има замена помеѓу двата клуба. Ибра - Анри.. Касано за резрва.. не е лошо :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom