Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле црвен за Мунтари, премногу грубо игра нигерот :nesum:

се по список да му **** на судијата па нормално ли е ова бе ..... на ибра нога ќе му скршеа ништо ни фаул не свиран , фаул во напад свири слободен удар .... и за ова црвен ...... а мамата кога ќе имаме помош ко криминалциве од торино :uvo:

едит и тоа повторно против катанија црвен :)

Само што се тргнав од телевизор и црвен. Што се случи?

Ја би му дал и на Ибра за тоа што глумеше пенал, директен црвен. Сите би ги избркал. Преку таквото ми е од нив. Наместо да играат фудбал се глупираат. Не е нормално да има толку црвени картони кога Матрикс не игра.

Не беше хумано ова од судијава, ова беше старт за жолт но не и за црвен картон, срамота, ќе биде многу тешко до крајот да се изджи со играч помалце, поубаво да го уфрли Кварезма или Мансини на местото на Курз, Станкович поповлечено да игра, а Кварезма/Мансини на негова позиција, вака и креативност би добил тимот што во ваква ситуација е потребно . :toe:

Ух...ми смрза крвта..мразам голови во последен момент..
Инаку за играта со мали измени ќе ги добиеме и со играч помалку..

Леле како се нервирам, што е ова со судииве бе??? Ццц. Ибрахимовиќ го искршија од фаули и ниту еден жолт не даде за да го заштити, а на Мунтари директен црвен, и пак 3 минути продолжение, леле да ми е судијата до мене сеа :violent1:

Значи не очекуваат нови стресни 45 минути, викнете некој да седи до вас да има кој да викне брза помош...за секој случај.

ЦЦЦ црвен за ова, и после ке серат дека се е регуларно со ЈуБе и Билан, МРШ сите :tapp: ова и да се подразмислиш дали е за жолт а не ша за црвенн, ЖЕНА ТИ Е К***А СУДИЈААа СУДИЈААА :pusk: ај можеме и така, вадиш црепот Круз, ставаш средина и ајт упм.
PS ЗАШТО УШТЕ ИГРА КРУУУЗЗ :@

колку ќе го казнат мунтари 12 натпревари ?

atdhe.net tuka mozete da go gledate bez problem

Vreme e Cruz da izleze od igra za malku ke primivme gol po negova vina.

ibraaaaahimovic

Ибро Носот !
Уште подобро Јувентус сеуште губи:pos2:
а милан е на добар пат да одигра реми!

а што се умарате со јуве мене не ми е јасно .... јуве не ни е конкуренција не со овој тим и не со овој тренер. нека киксне милан тие ни се конкуренција :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom