А
Адриано
Гостин

на беди морати и купиле нова бунда:pos2:
барем некоја од снаите на морати да беше или на мансини женската оваа како баба да ја гледам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Duman ај пред да ме обвиниш за било што, убаво провери ја темата и кажи за кој пост се работи, ако си грешка очекувам фино лепо да се извиниш . :smir:Кај е мојот пост со Мурињо?
Syn да не си ти паметниот што ги бришеш постовите?
Само незнам кој ти го дал тоа право...
Уште еднаш да не си избришал мој пост..важи.
Еве ти го, си стои таму каде што му е местото, на претходната страна .Повторно победивме, а тоа е најважно. Играта беше слаба.
Maicon е цар , некој во претходните постови споменуваше дека имаме атомски напад, но како што може да се види нас некој друг ни ги дава головите, а само напаѓачите не ( исклучок Ибра ). Maicon навистина има нос за гол, како да е роден стрелец, може часови да им дава за постигнување на голови на Balotteli, Adrianо, Crespо и останатите кој неколку месеци немаат постигнато гол...
FORZA INTER!
Mourinho: Не ја заслуживме победата, Сиена е украдена
![]()
"Постигнавме гол од офсајд и тоа не е поштено, но вакви работи се случуваат во фудбалот. Сиена пријатно ме изненади, навистина е убаво организирана екипа која игра одличен фудбал. Нас не ни беше лесно, тие нас не притискаа, играа одлични и заслужија бод на овој натпревар."
Искрајност на Жозе.
А ти дочитајго претходниот пост и видиа мојата намера и после реагирај...Duman ај пред да ме обвиниш за било што, убаво провери ја темата и кажи за кој пост се работи, ако си грешка очекувам фино лепо да се извиниш . :smir:
А ако мислиш на овој
Еве ти го, си стои таму каде што му е местото, на претходната страна .
Епа касно си го едитирал, или си приметил дека згреши, или намерно го направи тоа, како и да е, бришам несоодветни мислења во согласност со останатите модератори и во согласност со правилата на темите за Фудбали Фан Клубови . Пристрасност кон Интер бар за ова во никој случај ке немам .А ти дочитајго претходниот пост и видиа мојата намера и после реагирај...
Да намерно беше, сакав само да ти честитам, ама на необичен начин...Епа касно си го едитирал, или си приметил дека згреши, или намерно го направи тоа, како и да е, бришам несоодветни мислења во согласност со останатите модератори и во согласност со правилата на темите за Фудбали Фан Клубови . Пристрасност кон Интер бар за ова во никој случај ке немам .
нема двојба дека кака е подобар од адриано и мансини моментално ама изборов е за 2008 а во 2008 кака не е тоа што он може да биде!Еве јас како гласав:
1. Kaká - Milan AC
2. Maicon - Inter Milano
3. Júlio César - Inter Milano
пред вистината и боговите клечаат
Кака многу го почитувам, иако немие мило што игра за Билан.нема двојба дека кака е подобар од адриано и мансини моментално ама изборов е за 2008 а во 2008 кака не е тоа што он може да биде!
2007 молим ѕверка беше разараше ама сега е далеку под неговото ниво!
2009 очекувам да пердаши како несалам и да биде главниот кај миланезите во уефа купот
а Амаури нели се изјасни за италијанец?Думан, баш кога не треба гласаш за Кака.Подобро за Амаури да си гласал![]()
а Амаури нели се изјасни за италијанец?
или чека кој ке го викне прв
@Думан во право си кака е ѕверка го докажа тоа и пред бекс ама од 2008 кака нема ни К од себе!
ама сепак кога е во форма како на пример оваа утакмица докажува дека гејналдо може вода да му носи!
Маикон, Кака, Диего.Ајде да гласаме за најдобар бразилски фудбалер во Европа
http://www.sambafoot.co.uk/samba-d-or.html
Јас гласав вака:
1.Маикон
2.Цезар
3.Адриано