Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лејдис енд Џентлмен ја имам честа

I present to you ......

........

КиВУууууууууууууууууууууууууу!!!!!

normale_______chiv_103209.jpg

:je::je: :pehar::pehar::olee: :pehar::pehar: :je::je:

14 milioni + Ел Жардињеро(Круз)...сепак мислам деka пресудно бепе шо барса се откажа откако го купи абидал. Сега вака Епа ем напаѓач минус ем за ефтини пари ем ЗМАЈ!!!!

Ајде честито да ни е welcome Chivu!!!!

Have i ever disapointed ya???

Бате од Италија ми го кажа уште позагреан од мене Интер фан. Само што објавиле на некоја италијанска телевизија. Така да 99 посто е сигурно, до утре сигурно ќе го има на goal.com ко не ми верувате :)

Нема сеуште ништо на газета раи и калчомеркато само велат дека е на средина меѓу Барса и Интер

Kakва средина??? Утре би требало се да е официјално. Кога го зедоја Абидал шо ќе им е Киву...т.е.се Барса се откажале од преговорите со Рома.

Барселона велат дека се заинтересирани за двајцата така пишува во ас

Ахааа ок ај ќе видиме tomorrow. Така е Барса да не ја купи Бил Гејтс па пола европа шо ќе ја купваат??

Интер се откажа од Тевез.Дојде тумороу нема нишо за Киву

Нема ништо официално денес.. Само мака ми е за Круз.. Златна резерва беше.. џокер во тимот. Подобро да го дадеа Гросо и уште еден.. кого го нудеа друг не се сеќавам.. Но сепак не е лошо и вака.. Ако е точно го имаме еден од најобрите дефанзивци во Европа!

meazza напиша:
Нема ништо официално денес.. Само мака ми е за Круз.. Златна резерва беше.. џокер во тимот. Подобро да го дадеа Гросо и уште еден.. кого го нудеа друг не се сеќавам.. Но сепак не е лошо и вака.. Ако е точно го имаме еден од најобрите дефанзивци во Европа!

I mene mi e krivo za EL JARDINERO stvarno bese zlatna rezerva, meazza imas pravo podobro ke bese da go dadoa groso i solari barem ke se iscistese timot od idioti, ama toa e! Ako sakas da dobies nesto ke mora da zrtvuvas ona sto ti e najmilo :) ! Stvarno sakav da ostane "gradinarot" mnogu golema zverka bese, ama otvarame nov list i gledame samo napred!! Kivu i Suazo dojdoa uste Riquelme i Quaresma i trojnata kruna e zafatena 3-4 godini!

Forza Inter!!! Forza Ragazzi!!

armin06 напиша:
Интер се откажа од Тевез.Дојде тумороу нема нишо за Киву

Ако не тумороу секогаш има д деј афтер тумороу :uvo::pos::pos:

Брат во следниве 24 часа ако не потпиши Киву, обесете ме се предавам.

Плус така ме известија не сум јас криФ(ми мириса дека ќе убијам некој)

Поздрав.

Пишува дека Интер го нуди Обина и 8мил евра сме имале уште еден напаѓач колку ги имаме инаку Обина се враќа оваа година во Интер по позајмицата во Киево

Да бе не знаевте 2 год. со ред е на позајмица во Киево. Имаше прболем со дозволата па после беше баниран :) пошто имал договор со 2 клуба и така... :)

Инаку пишува дека Барса веке не биле толку заинтересирани за Киву но Реал се распитувал за него инаку Толдо по се изгледа ќе заврши во Реал а Интер биле заинтересирани за Мареска Манчини многу го сакал за 6мил евра

mite84 напиша:
Инаку пишува дека Барса веке не биле толку заинтересирани за Киву но Реал се распитувал за него инаку Толдо по се изгледа ќе заврши во Реал а Интер биле заинтересирани за Мареска Манчини многу го сакал за 6мил евра

леееелеееее ќе се отрујам не можам веќе да издржам!!! Ова ѓубрево Манчини треба да се убие!!! Треба ли да му се црта дека не ни треба таков играч!!!! Камбијасо, Виера, Накур, па и Хавиер Занети игра на тоа место кај што игра Мареска за кој к*р ќе ни е тоа гом*о!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom