Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
екипа која ја поминала групната фаза на Лш не би ја нарекол лесна екипа!

екипа која ја поминала групната фаза на Лш не би ја нарекол лесна екипа!

Условно кажано де.Не е исто да стигнеш до финале преку Лил и Рома, или Олимпијакос и Фенербахче или да ти падне Арсенал,Ливерпул или Реал :toe:

Кога се работи за Лш верувај ми мотивацијата е иста за сите!
Видовме што и направи клуж на Рома!

Од кај се најде нашето знаме тука ??:toe::toe::vozbud::vozbud:

Панчев и Пандев се играчите што некогаш настапувале за Интер инаку ова е прославата за 100 годишнината и беа истакнати знамиња од сите земји од кај што настапувале фудбалери нашето знаме е во чест на Пандев и Панчев:helou:

Панчев и Пандев се играчите што некогаш настапувале за Интер инаку ова е прославата за 100 годишнината и беа истакнати знамиња од сите земји од кај што настапувале фудбалери нашето знаме е во чест на Пандев и Панчев:helou:
Aхаааа :smir: Баш убаво:helou:

Од кај се најде нашето знаме тука ??:toe::toe::vozbud::vozbud:

Па многу слики имаат постирано наши фанови на официјалниот сајт на Интер, истите се логирани на страната како членови од Македонија или Ла Мачедонија :D .

Многу ми е мака за Самуел што не го повика Мурињо во ЛШ.. Незнам дали може дополнително да се земи во вториов круг некој играч.. ?:toe:

Многу ми е мака за Самуел што не го повика Мурињо во ЛШ.. Незнам дали може дополнително да се земи во вториов круг некој играч.. ?:toe:
Самуел беше повреден на почетокот на сезоната и не се знаеше колку долго ке отсуствува па заради тоа да не зафаќа џабе место на листата мурињо го исфрли него и го додаде Сантон!
А инаку ако се погледне и од друга перспектива овака е и подобро, ке може самуел да се одмори а и да се зачува од повреди(сепак најдобар стуб е сезонава во одбраната)

за вториот дел од сезоната се прави нов список со 25 играчи!:)

Е тоа е грешка на Мурињо :toe:, но мислам дека може да се дополни состав после јануари

Е тоа е грешка на Мурињо :toe:, но мислам дека може да се дополни состав после јануари

И те како ке го викне, моментално Интер ја имаат може и најдобрата одбрана, Маикон - Самуел - Кордоба - Максвел, пред нив Камбијасо, позади нив Цезар, колку тоа добро изгледа . :cuc:

Во втората фаза ( нокаут системот ) се избираат нови 25 играчи.
Самуел со Кордоба моментално се во најдобра форма. Моментално најдобриот стоперски пар во светот.

не е грешка со оглед на тоа дека беше повреден и новиот начина на пријавување играчи за ЛШ мораше некој да отпадне. нешто слично ко лани солари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom