Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нов сум на форумов.Значи изгорен сум за Интер,немој да ми замеравате ако правам некои грешки,подучете ме ако згрешам.
Поздрав до сите Интераши,се надевам дека заедно ке ги прославиме титулита од Лига на Шампиони и Калчото.

Welcome Nerazzuro :helou:
Прашав пред некоја страна што се случува со Хименез, ама и вие изглеа појма немате :) колку што знам се опраи од повредата + според мене е тоа што недостасува на Интер во моментов...
Според мене вака би требало да изглеа формацијата за во Италија, зашто со 4-3-3 мноу тешко ке иде цела сезона. Вака ке иаме прилично јака и дефанзивна средина а ке има доста подршка во нападот од бековите и Хименез

Цезар

Маикон---Кордоба---Самуел---Максвел
Камбиасо
Занети----Хименез---Мунтари/По потреба Мансини
Кварезма/ По потреба Адриано/Балотели
Ибрахимович

формацијава со 12 играчи или така ми се чини ? :) моја грешка хименез тешко дека добие шанса , тука е станковиќ а виера така ако има случај ко лани цел среден ред повреден тогаш ќе добие шанса

Нов сум на форумов.Значи изгорен сум за Интер,немој да ми замеравате ако правам некои грешки,подучете ме ако згрешам.
Поздрав до сите Интераши,се надевам дека заедно ке ги прославиме титулита од Лига на Шампиони и Калчото.
Добродојде, друже. На истото и ние се надеваме. :)

формацијава со 12 играчи или така ми се чини ?
:pos:
Според новите правила на FIFA, по 12 играчи треба да бидат на терен почнувајќи од Јануари 2009.

Добредојде и да не дружиш на темава :smir:!

111427-480.jpg
111428-480.jpg
:pos2::pos2::pos2::pos2::tv::vozbud:

Да ти посакам и од мене добредојде на темава фан клуб Интер.

момци јас мислам дека во недела наполи ќе го снајде невреме во милано,а исто така мислам дека истото ќе му се случи и на милан!па редно е да влезат во форма нашиве,со овој тим треба да газат се во италија!

момци јас мислам дека во недела наполи ќе го снајде невреме во милано,а исто така мислам дека истото ќе му се случи и на милан!па редно е да влезат во форма нашиве,со овој тим треба да газат се во италија!
Добредојде на форум и од мене..
Со Наполи нема да биде многи лесно. Имаат одличен тим, па не се случајно толку високо на табелата. Имаме одличен тим, нормално е да очекуваме победа но треба да се пристапи крајно сериозно, со максимална мотивација за да не ни се случи тоа што се случи во средата.

Гледам натпреварот се игра во Недела 15:00 а во исто време се игра и друго големо дерби, Рома - Фиорентина..
Знае некој дали ќе има пренос од Интер - Наполи?

Интер - Наполи звучи многу попривлечно од Рома - Фироентина. Со сета почит кон навивачите на Рома, и они самите знаат дека годинашнава Рома не е ни бледа копија од минато-годишната. Како и да е, зависи сепак од Телма. =/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom