Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер - Наполи звучи многу попривлечно од Рома - Фироентина. Со сета почит кон навивачите на Рома, и они самите знаат дека годинашнава Рома не е ни бледа копија од минато-годишната. Како и да е, зависи сепак од Телма. =/
Звучи попривлечно и ќе има директен пренос на Телма! :)

Серија А: Интер - Наполи - фудбал 1-полувреме

Сега проверив пиши на страната.

Дефинитивно, и на Телма пред малце го рекламираа мечот. ^^

сигурно ке ги даваат и головите од Рома-фиорентина додека трае нашата утакмица!

Добредојде нероазуро....

Со Наполи дома а? мислам дека ќе победиме... мора да победиме...
Инаку Милан игра со Палермо во гости, што значи тежок дуел ... па ете ни шанса да избегаме 6 бода.

Ајде добредојде и од мене Нероазуро :helou:

За натпреварот Интер-Наполи очекувам победа, иако знам дека ќе биде екстремно тешко.Изглеа Мурињо ќе ги среди после ова со Панатанаикос и ќе биде добро.Ако искористиме некоја шанса ќе победиме, ако не ќе се влечкаме како со Џенова и Фиорентина.
Сепак оптимист сум, 3те бода остануваат во Милано!!!
Позззз
Форца Интер!

Башка Кака ќе им паузира... Значи ете шанса, нели : )))
А со Наполи нема уопште да биде лесно, ама ќе тепаме, не знам зошто ама некако сум сигурен.

П.С. Да не искочи ко она на Хуан дека 100% ќе го запрел Ибра... Ај ваљда не : ))

Башка Кака ќе им паузира... Значи ете шанса, нели : )))
А со Наполи нема уопште да биде лесно, ама ќе тепаме, не знам зошто ама некако сум сигурен.

П.С. Да не искочи ко она на Хуан дека 100% ќе го запрел Ибра... Ај ваљда не : ))
Хуан,Манингер сите беа 100% сигурни само некако не им испаднаа сметките на број!:pos2:

Тоа ти е... Овој вториов не го ни бројам за чоек, затоа и го рипнав : )))

Иначе Маикон и Кварезма ако добијат жолт картон, паузираат на наредната средба. А ни следи тешко гостување во Рим, кај Горанчо... Кога сме веќе кај него, има дадено гол против нас? Лани ко да даде еден, или грешам... Му се тресат нозете кога игра против Интер по се изгледа, а богами и треба, кај нас почна, што се вика човек го напраивме.... мала шала

Тоа ти е... Овој вториов не го ни бројам за чоек, затоа и го рипнав : )))

Иначе Маикон и Кварезма ако добијат жолт картон, паузираат на наредната средба. А ни следи тешко гостување во Рим, кај Горанчо... Кога сме веќе кај него, има дадено гол против нас? Лани ко да даде еден, или грешам... Му се тресат нозете кога игра против Интер по се изгледа, а богами и треба, кај нас почна, што се вика човек го напраивме.... мала шала

Мислам има дадено два гола против Интер и тоа двата на Меаца. Едниот 2006/07 кога при шутот го погоди Матераци и 2005/06 кога Интер ја заврши лошата серија на непобедливост протиив Лацио.

Пандев е Ѕверка во Италијанската лига само за слаба екипа што игра!

Ај да се собереме едно 10 интеристи сме овдека да дадеме по 5 денари да му ги пратиме на ибра да се потшиша!
111455-480.jpg

па на шо личи ебате волот!

Еееееј, да не се вреѓаме за Ибра, ќе ве молам : ))) Главен е со фризурчево па и ти :pos2::pos2:

Зупермен : ))

ibrahimovi4 mozi e soliden igra4 ama ne zasluzva ni pola od parite so gi zema vo inter
sega videteja razlikata na pandev ni miljon i pol ne mu davat a na ibrahimovi4 mu davat 12 miljona a ko ke vidam statistika otprilika tuka se

ibrahimovi4 mozi e soliden igra4 ama ne zasluzva ni pola od parite so gi zema vo inter
sega videteja razlikata na pandev ni miljon i pol ne mu davat a na ibrahimovi4 mu davat 12 miljona a ko ke vidam statistika otprilika tuka se
Батали ти статистика,гледај утакмици.Не споредувај молимте,иако сум за Милан и сум Анти-Интер неможе да се каже ништо лошо за Ибра,дечкото е машинерија!

Батали ти статистика,гледај утакмици.Не споредувај молимте,иако сум за Милан и сум Анти-Интер неможе да се каже ништо лошо за Ибра,дечкото е машинерија!

Aма игра за Интер, затоа на пола луѓе им се заматени очите, на пример, да го гледав во овој Милан денес, со поддршка од двајца феноменални креативци како Кака и Рони, Ибра ке имаше дадено преку 10 гола сезонава . Во Интер сега за сега недостасува креативност, искрено со доаѓањето на Мурињо се надевав дека ке донесат таков играч, грешката беше што стриктно се дрзнаа за Лампард без бек ап план. Ќе видиме како ке испазарат во Јануари иако скептичен сум за носење на плејмејкер, Хименез ке добие шанса најверојатно да се докаже на таа позиција .

п.с. @Ziko, кој ја победи Парма минатата сезона во последното коло кога беше и освоена титулата . :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom