Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам шо да кажам...ептен сум разочаран :(

Само едно големо :bravo: до Занети и Камби...се друго :kesa:
Инаку и јас 2 се сложувам со Dee_Jay

П.С Нема да (си)ви честитам за квалификацијава,бидејќи ова не е начин на кој што Интер треба да се квалификува......

Се надевам играта ќе биде далеку подобра со Наполи

:salut:

cestito poraz.btw ova so titulive na kosta interista ednata mu e greska.na nikoj ne e dodelena:nenene::nenene::nenene:

cestito poraz.btw ova so titulive na kosta interista ednata mu e greska.na nikoj ne e dodelena:nenene::nenene::nenene:

Ти читаш правила на форумов пред да постираш ? А за титулата, доделена е на Интер зашто тимот за кој навиваш местеше утакмици и верувај, нема фан на Интер што се гордее со таа титула за која најголем виновник е Моџи,ти битно стави дури 3 смајлиња на крајот од постот, браво.

п.с. Поправи ме ако грешам, али мислам дека не те видов со честитки на темава во Сабота. :toe:
п.м.с. Џабе ситење, и онака се пласираа во 1/8 финалето, подобро е сега да губат, а не во Фебруари.

Чекич доста со удварањево, малолетничка е гад демит . (шала) :D

Онтопик : Mурињо над 100 меча немаше пораз на домашен терен, дојде денот кога изгуби, каде ако не на Меаца со Интер .

п.с. Со Манчини немавме никакви проблеми во фазата со Групи, иако секогаш имаа лош старт, на крајот лесно излегуваа со групите. Имајте го ова во предвид, а го имам кажано многу пати, добро е што играат лошо во овој дел од првенството а немаат негативни последици. .

A сега имаме проблеми со фазата во групи? Цело време први сме на табела. За мене голем проблем е после 2 утакмици да имаш 0 бодови, и да мора да се вадиш на следните утакмици. Искрено сегашниве проблеми се добредојдени, проблеми кога ниеднаш не беше во прашање нашиот пласман понатаму, дури сметам декане се работи за такво нешто воопшто.

Mурињо над 100 меча немаше пораз на домашен терен, дојде денот кога изгуби, каде ако не на Меаца со Интер .

Само мала поправка Syn.
Toј рекорд од над 100 меча без пораз се однесува само на лигашките натпревари на домашен терен(со Порто, со Челзи и сега со Интер).
Инаку и со Челзи загуби дома во 1/8 финалае од Барселона 1:2.
Taка да оваа импресивна серија продолжува и против Наполитанците:helou:

Инаку кој не слушнал во утакмица во модерниот фудбал можни се три исходи!
победа,реми и пораз!
редно време беше да изгубиме и од послаба екипа!

се шпекулира дека макун ќе биде следно засилување за интер како замена за патрик виера , не сум обрнал внимание на овој играч знам дека постигна гол против виола меѓутоа уште еден dmc ???

A сега имаме проблеми со фазата во групи? Цело време први сме на табела. За мене голем проблем е после 2 утакмици да имаш 0 бодови, и да мора да се вадиш на следните утакмици. Искрено сегашниве проблеми се добредојдени, проблеми кога ниеднаш не беше во прашање нашиот пласман понатаму, дури сметам декане се работи за такво нешто воопшто.

Вчера до 90та минута цело време уклучував лајвскор и чекав од страна да стои ft за мечот Анартозис - Вердер , со Манчини во овој дел од фазата за групи тоа не го правев, а и реков, подобро е сега да се губи а во Фебруари сите грешки од првиот дел на сезоната да бидат исправени
се шпекулира дека макун ќе биде следно засилување за интер како замена за патрик виера , не сум обрнал внимание на овој играч знам дека постигна гол против виола меѓутоа уште еден dmc ???
Есиен, нешто во тој стил, не е класичен деструктивец како Камбијасо на пример, може да влече топка и физички е доста стабилен, иако тешко дека во Јануари Лион би се ослободиле од него, иначе сум за такво засилување .

Хммм... јас па со Манчини повеќе се нервирав, искрено. Први две утакмици губи, и после ќе ги бркаме другите... Зависи како гледаш на работите. А тоа за во февруари сите грешки да бидат исправени, искрено се надевам, пошо очекувам да имаме лоша среќа во нокаут фаза т.е. тежок противник : ))) (Се надевам успешно ќе биде кобењево)

Само мала поправка Syn.
Toј рекорд од над 100 меча без пораз се однесува само на лигашките натпревари на домашен терен(со Порто, со Челзи и сега со Интер).
Инаку и со Челзи загуби дома во 1/8 финалае од Барселона 1:2.
Taка да оваа импресивна серија продолжува и против Наполитанците:helou:

Toчно, импресивната серија сепак продолжува, ми текнува тогаш дека Меси изглуми кршење на кичма а Дел Хорно доби црвен картон .

п.с. Дрогба во Интер, никако !!! Лошата страна во приказната е вицот за трапма на Адри и Дрогба плус доплата, добрата страна е што излегуваат шпекулации за трошење на пари во Јануари, искрено се надевам дека истите ке бидат инвестирани во некој организатор на игра, класичен плеј . :toe:

Сакав тема да отворам во Чек дис Аут ама ај тука ке постирам!
Адриано+Балотели+Креспо=Дрогба!:kez:

салам ли се овие гоал.ком?????
барем да стоеше наместо дрогба кристијано роналдо ке имаше некоја смисла ама овоа!:nesvest:

Сакав тема да отворам во Чек дис Аут ама ај тука ке постирам!
Адриано+Балотели+Креспо=Дрогба!:kez:

салам ли се овие гоал.ком?????
барем да стоеше наместо дрогба кристијано роналдо ке имаше некоја смисла ама овоа!:nesvest:
Сега читав и се вели дека ќе се продадат за да се соберат пари за Дрогба. Адриано и Креспо да ги продајте, сосема доволно би било за Дрогба, дури и би ви останале пари.

Сега читав и се вели дека ќе се продадат за да се соберат пари за Дрогба. Адриано и Креспо да ги продајте, сосема доволно би било за Дрогба, дури и би ви останале пари.
единствената разлика е тоа што никој интериста не го сака дрогба а уште помалку да се продадат играчи за да го добиеме него!
Креспо е за продавање уште сега ама за Адри мислам дека ке се чека крајот на сезоната и конечниот исход од неговото враќање во форма!
во зависност од формата во јуни и неговиот учинок оваа сезона ке знаеме дали ке остане!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom