Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter primi dva glupi gola po sopstveni greski
Prviot po greska na Burdiso, a vtoriot po greska na Cambiaso
Бурдисо беше делумно виновен и за вториот. Кога Балотели сакаше да расчисти, на 16 метри... Бурдисо скокна во Балотели :vozbud: Ѕверетина е овој Бурдисо

Кој знае на колку пари ја има играно X-2

Дали памтите , Бурдисо од ко дојде во Интер прави вакви киксови :uvo:

Дали памтите , Бурдисо од ко дојде во Интер прави вакви киксови :uvo:

Памтиме, како може да се заборават такви киксови :toe:? Сигурна сум дека нема некој кој не се сеќава на натпреварот со Јувентус прошлата сезона, на пример.

На интер не му е потребен играч од таков калибар туку според мене одбраната мора да се освежи,итно мора да се брка Бурдисо ја незнам зошто во интер е стандарден ,играчот според мене е премногу глуп стално прави фаули непотребно ,киксови колку сакаш лани ради него изгубивме од јуве и ливерпул ,оваа година дербито со милан го упропасти и да не набројувам има уште многу,заклучок е дека мора да си иде али незнам кој би можел да го завземе неговото место имате ли некоја идеа?
Со оваа што си го напишал потполно се согласувам за Бурдисо.
Не е за Интер.

Пак пак пак пак пак пак пак лелелел бе ојси во Аргентина пичкати ли матер твоја бурдисова да ти ебам племето аааааааааааф

Не го гледам натпреварот ама ве читам па да прашам, Бурдисо е крив за 3те гола ? :nesvest:

Срамота! Сега за сега само тоа ќе го кажам! Бурдисо денес = катастрофа.

Како бе не го продадовме на фиорентина барем гол во гости ке им дадевме и сеа немаше да губиме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom