Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Грмуш , ај кажи ми кога ти се свиѓале Интер како играле . . ..
Никој не рече дека Мурињо е чудотворец , тренер е , еве ти одговор , таква игра на Интер сме гледале повеќе од 10 години , на прсти се бројат оние феноменални мечеви , разликата сега е формацијата 4-3-3 , порано се играше 4-4-2 , потребно е време , Мурињо не е тврдоглав нон стоп да тера игра и формација која едноставно не дава резултати , башка што и во Порто и во Челзи имаше креативци и класични плејмејкери преку кои ја градеше играта , а тука такво нешто нема .
Се сложувам со тебе одкако дојде Мурињо Интер игра многу подобар понапаѓаџки фудбал од кога знам јас за Интер,пошто во Италија не е пракса да се игра со многу напаѓаџки фудбал како што прави Мурињо со неговата 4-3-3 така да сега полека се трансформираме во еден прав европски клуб кој игра можеби најнапаѓаџки фудбал во Италија според мене во Италија сега за сега така да сега во зимскиот преоден рок треба да се појачаме со еден плејмејкер кој ќе ја креира целата игра на средината како што кажа и ти.А кога сме кај заинтересираните играчи еден од тие е Едгард од екипата на Бенфика според тоа што го имам видено од него е еден добар деструктивец кој многу добро се снаоѓа на неколку позиции во средниот ред па ќе видиме до Јануари има време можеби ќе има некоја бомба на трансфер пазарот што ќе пристигне во Интер:smir:
.
.
jea: