А
Адриано
Гостин
Тоа е Калчо Комеди-зафрканции на квадрат односно колумна во која навивач на Милан се пали на тоа што адриано ја изгуби довербата на мурињо!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Goal има текст, според кој наводно Адриано е избркан од Интер!! Јас досега не сум видел таква официјална информација, ама овие тврдат дека имало соопштение од Интер официјално! Адриано се забавувал со некоја Габриела до раните утрински часови, наместо да ја е*ава цела вечер, таа го натерала да му се јави на Мурињо, да му вика дека го сакал... незнам што друго... после тоа таа стегнала на редиал, кога се јавил Мурињо му рекла дека се вика Габриела, да дојде во хотел Хилтон, соба бр. 433 како неговата омилена формација... Мурињо го известил Морати кој не трошел мн време и веднаш го избркал Адриано од Интер! Договорот му бил прекинат!! Колку е ова вистина незнам... чекам некое соопштение од Интер... овај Адриано не е салам бе... :kesa:
. Типична Калчо сторија , медиумско внимание , затоа им се празни стадионите, нешто за што и самиот Мур збореше на почетокот од првенството , поради многуте шоу-емисии поврзани со Фудбалот во Италија .Ах, добрите стари денови. Баш вчера со Nightwalker за тој натпревар правевме муабет.
Треба некој ден да се собереме сите да гледаме некоја утакмица заедно, дефинитивно.![]()

Има текст на официјалнава страна на која Мурињо зборува нешто за утакмицава утре, зборува нешто и за Адриано ама сеуште не е преведен на англиски. Баш ме интересира што има да кажи за Адриано, кого повторно не го викнал за утре со Реџина..

.ГО МРЗАМ МУРИЊОООООООООО!
Moжеше да поминеш и без овој пост на темава .Syn...Ич не ми се свиѓа како игра Интер од кога дојде Мурињо...А и со Челзи ништо не направи(со оглед на тоа што ги доби сите играчи што ги сакаше)...Требаше Михајлович да биде тренер!
. Прости му господе незнае што зборува!ГО МРЗАМ МУРИЊОООООООООО!
Еден од најискрените постови шо сум ги видел.ЗеленоЦел свет го мрази Кристијано Роналдо , па најдобар е .Moжеше да поминеш и без овој пост на темава .