Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Комплетно се слагам.Браво
П.С. Адриано го нема во составот за вечер нели?
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Го нема Адриано. Закасни на тренинг, останал до сабајлето во некој ноќен клуб заедно со Роналдињо.
Мурињо се решил да го зголеми бројот на навивачи па заедно со Круз ги испрати на трибините :)

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Го нема Адриано. Закасни на тренинг, останал до сабајлето во некој ноќен клуб заедно со Роналдињо.
Мурињо се решил да го зголеми бројот на навивачи па заедно со Круз ги испрати на трибините :)

Хехе убаво направил.Само се чудам што е работава со Круз, барем тој беше пример таму :toe:

Хехе убаво направил.Само се чудам што е работава со Круз, барем тој беше пример таму :toe:
He added: "There's no questioning the empathy that exists among us. Empathy doesn't just mean kiss kiss. Empathy means a loyal, honest and sincere relationship. I give maximum protection to those who play badly, which can happen, but why, and I ask you, shouldn't I criticise those who don't play for the team? The team is the most important thing for me."

И се ќе ти биди јасно :)

И еве ги составите...

Fiorentina: 1 Frey; 23 Pasqual, 5 Gamberini, 2 Kroldrup, 21 Comotto; 22 Kuzmanovic, 88 Felipe Melo, 18 Montolivo; 24 Santana; 29 Pazzini, 9 Osvaldo.

A disposizione: 13 Storari, 4 Donadel, 7 Semioli, 8 Jovetic, 14 Zauri, 30 Almiron, 54 Da Costa.
Allenatore: Cesare Prandelli.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 26 Chivu; 21 Obinna, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.

A disposizione: 1 Toldo, 14 Vieira, 15 Dacourt, 18 Crespo, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 77 Quaresma.
Allenatore: José Mourinho.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 26 Chivu; 21 Obinna, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.
Subs: 1 Toldo, 14 Vieira, 15 Dacourt, 18 Crespo, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 77 Quaresma.
Coach: José Mourinho.
почетните 11:helou:

Мурињо за Адриано: Моето почитување тешко дека ќе го врати
Адриано ја изигра довербата на Мурињо, затоа што се журкал до раните часови во понеделникот...
После ремито во Неделата со Џенова, во кои Интер изигра со Џенова само 0:0, и журкањето , може на Адриано многу скапо да го кошта. Како прва мерка против него е превземена со изоставувањето од мечот против Фиорентина.
Адриано се правдал дека само вода пиел, но Мурињо на тоа неможе да поверува,па му даде до знаење: Ја изгуби прекрасната прилика која ти ја дадов.
На новинарите вчера им соопштил: Тие што ќе ме предадат, треба многу да направат за да ја повраатат мојата доверба.
АДРИАНО од друга страна им признал на соиграчите дека веќе размислува за враќање во Бразил.

Со тоа највероватно последната епизода веќе е завршена.

Тој адриано е ист ко Роналдо .. само што Роналдо бар направи кариера доби признанија - освои све што можеше да се освои па се остаи на Копакабана и Ибица .... Овој токмаков 10 шанси му дадоа и сите ги фрла од мост .... Кретен. Нек си ебе матер.

Инаку за вечер сум сигурен дека Ибрахимовиќ и Балотели ќе стартуваат.

Супер Марио е звер.

Subs: 1 Toldo, 14 Vieira, 15 Dacourt, 18 Crespo, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 77 Quaresma.
Coach: José Mourinho.
почетните 11:helou:

Киву во средината , Обина во стартен тим , малце неочеуван потег но оправдан со оглед дека и Дакурт и Виеира не се доволно подготвени и ризик е на ваков натпревар да заиграат како стартери , а за Обина реков неочекувано само поради изјавите на Мур по мечот со Џенова , иначе сосем очекуван потег би бил да игра на местото на Кварезма кој никако не успева да се имплементира во Италијанскиот Фудбал .

Можеби Виола ке играат без Џила и Мути , но и Интер игра без Камбијасо и Мунтари во средниот ред , неиграњето на овој првиот е голем хендикеп и таа празнина ја покрива централен играч од одбраната кој има сосем мало искуство на позиција во средниот ред благодарение на Манчио :D .

Тој адриано е ист ко Роналдо .. само што Роналдо бар направи кариера доби признанија - освои све што можеше да се освои па се остаи на Копакабана и Ибица .... Овој токмаков 10 шанси му дадоа и сите ги фрла од мост .... Кретен. Нек си ебе матер.

Инаку за вечер сум сигурен дека Ибрахимовиќ и Балотели ќе стартуваат.

Супер Марио е звер.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 26 Chivu; 21 Obinna, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini. :helou:

Како што се очекуваше има изнанедувања во составот :). Добро е што Мурињо си стои на своето бидејќи само така ќе ги доведе во ред. За Адриано навистина ми беше жал, ама сега веќе го претера. Толку шанси да има и повторно да ги повторува истите грешки е катастрофа! На ниту еден клуб не му е потребен неодговорен играч.

Oчекувам добар натпревар вечерва и нормално победа :)!

Сега засега израмнета утакмица, да се надеваме дека во продолжение ќе оди на подобро.
Браво за Цезар , одлична одбрана, после слободниот удар на Пасквале.

Релативно слабо прво полувреме за нас :icon_neut. Се надевам ќе ги применат советите на Мурињо во второто полувреме :toe:.

Ми се причинува како ние да го чуваме почетниот резултат 0:0,
додека Фиорентина се обидуват да направи нешто повеќе.
Мансини промаши празен гол, шутираше како почетник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom