Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се сетив. Во задњи моменат ја фатив на спортска:):):)
2-0 губеа и направија пресврт во последните 8-9 минути 3-2:)
Таа утакмица тешко се заборава... Кога влезе Рекоба, буквално се разбуди Интер, а навивачите од Интер си отидоја. Можам да ги замислам кога слушнале 3-2 направиле пресврт Интер :)...

Иначе за натпреварот немам што да коментирам бидејќи не го гледав. Не можев да го гледам, зш неможам да отворам една страница, а камоли да гледам цел натпревар :)...

Другиот натпревар го играме во Фиоре. Би сакал да ги видам во прва постава Адриано, Ибра, Обиња и Манцини...

П.С. Очекувам да славиме против Фиорентина :vozbud:.

Се сетив. Во задњи моменат ја фатив на спортска:):):)
2-0 губеа и направија пресврт во последните 8-9 минути 3-2:)
И мене ми донесе добивка. Вкладилница појдов со искинато ливче, го искинав на 2:0 :)

Ах, добрите стари денови. Баш вчера со Nightwalker за тој натпревар правевме муабет.
Треба некој ден да се собереме сите да гледаме некоја утакмица заедно, дефинитивно. :)

п.п.с. @Росонери , нека бега младичот , еден друг ке дојде , хинт : Ja keца ќерка му на Марадона

Syn...арно ме потсети . Незнам каде прочитав дека некој тим нудел договор на сеуште неродениот син помеѓу Агуеро и ќерка му на Марадона. (Mислам Интер).
Ќе бил мајсторче:):)...Ќе има гени од Агуеро и Марадона:vozbud:

Moжеби веќе знаете ама ај да пишам...:salut:

Syn...арно ме потсети . Незнам каде прочитав дека некој тим нудел договор на сеуште неродениот син помеѓу Агуеро и ќерка му на Марадона. (Mислам Интер).

Moжеби веќе знаете ама ај да пишам...:salut:

Аман ре... Можеби детето ќе сакат да си играт ракомет :).

Ke биде супер фудбалер корисник на марихуана , кокаин , хероин и останатите дроги . . . :toe: :D .
Иначе тоа што си читал за идниот син на Агуеро и Ганина* беше шала од страна на газдата на Атлетико , кој рече дека веднаш по породувањето ке потпише договор со бебето :D и дека тоа ке им биде играч кој ке важи за најмладото засилување во нивната историја .

* Сега ми светна зашто Марадона ја крстил ќерка му Ганина = нагалено Гане :D .

Ke биде супер фудбалер корисник на марихуана , кокаин , хероин и останатите дроги . . . :toe: :D .
Иначе тоа што си читал за идниот син на Агуеро и Ганина* беше шала од страна на газдата на Атлетико , кој рече дека веднаш по породувањето ке потпише договор со бебето :D и дека тоа ке им биде играч кој ке важи за најмладото засилување во нивната историја .

* Сега ми светна зашто Марадона ја крстил ќерка му Ганина = нагалено Гане :D .
СИнчето ќе се вика Мастраф или Хаш :)

Не знам како се одвивал денес натпреварот, ама после оној дуел со Рома ова е несфатливо. Играта сезонава е некако променлива, нешто на што не се надевав. Како и да е сезоната е долга и верувам дека ќе се влезе во ритам.

Не знам како се одвивал денес натпреварот, ама после оној дуел со Рома ова е несфатливо. Играта сезонава е некако променлива, нешто на што не се надевав. Како и да е сезоната е долга и верувам дека ќе се влезе во ритам.

Се додека се игра на Сан Сиро , не очекувам блескање од страна на Интер во играта . Премногу сум суеверен за ова , и убеден сум во истото , па не памтам кога последен пат сум бил импресиониран од игрите на Меаца , на прсти можам да ги избројам , како клетва некоја ми е тој проклет стадион , башка што стаиле една дебела за водич , у сурат и се гледаше дека е за Милан .
Од една страна премногу се радував што Морати реши да гради нов стадион , од друга кој ке го чека денот да заиграме на истиот ( за едно 4 години ) .

Joве , те поздрави една од најдобрите епизоди на Сетанта

јас ги гледав само последните 25 минути од натпреварот. Игравме со огромна дупка да не речам кратер во средниот ред, со нафрлени топки кои голманог на Џенова без проблем ги фаќаше. Не ми е јасно зошто Мурињо стави толку напаѓачи бидејќи офанзивната игра не зависи од тоа. Зависи од средниот ред и темпото на игра што ќе го наметне плејмејкерот (кој за жал ние го немаме). Ибра тотално ме разочара. Цело време правеше потег повеќе, еднаш не додаде во право време, премногу игра топло ладно, еден натпревар е добар следниот пак лета у облаци и премногу солира. Балотели безнам зошто воопшто го пушта во игра, а и верувам дека искуството на Креспо ќе беше покорисно од она на Обиња.

јас ги гледав само последните 25 минути од натпреварот. Игравме со огромна дупка да не речам кратер во средниот ред, со нафрлени топки кои голманог на Џенова без проблем ги фаќаше. Не ми е јасно зошто Мурињо стави толку напаѓачи бидејќи офанзивната игра не зависи од тоа. Зависи од средниот ред и темпото на игра што ќе го наметне плејмејкерот (кој за жал ние го немаме). Ибра тотално ме разочара. Цело време правеше потег повеќе, еднаш не додаде во право време, премногу игра топло ладно, еден натпревар е добар следниот пак лета у облаци и премногу солира. Балотели безнам зошто воопшто го пушта во игра, а и верувам дека искуството на Креспо ќе беше покорисно од она на Обиња.
Во потполност се сложувам со твојот коментар.
Јас го гледав целиот натпревар, најчудно од се ми беше што пола екипа незнае да направи добро подавање-пас. Уште пола незнае да нафрли, сите нафрлени топки директно беа насочени во рацете на Робињо-голманот на Џенова.
Играчите многу разочараа.

Ајде момци не се разочарувајте сега ке тепаме со фиорентина слушатеме ке видите во среда играјте ја во кладилица!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom