Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле бе на првиов линк ми сецка, на вториов излага донт сенд :nerv::nerv::nerv:
...имате некој друг? Ти Син кај глеаш?

Ја тука гледам , супер беше се до сега , иначе прееска на истиов линк Милан даваа , ништо чудни комбиниран пренос да е .

Маркус , сеа пред едно 8 мин имаше една шанса Ибра сам пред голман , али како што видов офсајд беше .

Ја тука гледам , супер беше се до сега , иначе прееска на истиов линк Милан даваа , ништо чудни комбиниран пренос да е .

Маркус , сеа пред едно 8 мин имаше една шанса Ибра сам пред голман , али како што видов офсајд беше .
На истата мислев..не знам дали беше офсајд..инаку линкот..да пред тоа одеше милан..чудно..ама сликата е гром

TNX оваа ваљда ќе служи :)

Ауу шанса за Џенова , нц нц нц , одбраната најубаво функционира со Кордоба и Киву централно . . . леле сега и статива за Џенова . . . мора нешто да се превземе , преммногу лошо и незаинтересирано се игра на Меаца .

Кварезма дефинитивно е за на клупа..

Кварезма дефинитивно е за на клупа..

Уживај за него , јас сум трпелив кога он е во прашање , проблемот е играта на целиот тим на Меаца , крајно незаинтересирано со помислата на Домашен терен сме , да пружеа бар дел од ангажманот на Олимпико , сега ке водеа .

Крај на полувермето..краен заклучок...можеше многу подобро...

Уживај за него , јас сум трпелив кога он е во прашање , проблемот е играта на целиот тим на Меаца , крајно незаинтересирано со помислата на Домашен терен сме , да пружеа бар дел од ангажманот на Олимпико , сега ке водеа .

Крај на полувермето..краен заклучок...можеше многу подобро...

Се согласувам. Можеше многу подобро. Не играа лошо, ама навистина можат многу подобро од ова да изиграат.
Се прашувам зошто скоро секогаш подобро играат на гости, отколку дома :toe:?!

Најдобра шанса во првото полувреме беше пречката на Џенова. Да беше некој см подолу сигурно ќе беше гол, а добра им беше и претходната шанса :icon_neut... Што значи нашиве треба посериозно да си ја сфатат работата!

TNX, Ај ај битно да се глеа нешто :)
Бтв, Мурињо се шишал или сликава ме заебава нешто? :pos:

Не да ја скратил косата... Скоро на нула се ишишал :).

Btw ме изненади стартниот состав. Очекував Мансини да почне, а подоцна да го стави Кварезма. И Матераци чудно ми е што не игра. Инаку Кварезма лом го прават. А топка фати, одма го фаулираат. Станковиќ ми изгледа дека има огромна желба да даде гол :).

Ај да се надеваме на подобро второ полувреме... Убаво би било Ибра и Адри да дадат голови или било кој :).

Мунтари изгледа се повреди потешко..ај ќе почекаме да видиме официјална изјава..

Ајде бе како е играта,на сите им требате да дадате гол.:pipi:

Играта е со овие во нападот , Обина - Круз - Ибра - Балотели , значи знаеш која е целта .

п.с. Сеа статива имавме

п.п.с. Јурич втор жолт и црвен , сосема оправдано . . . сека ке се игра Викторија пред голот на Џенова .

Лелееее Маикон :S:S:S
иии браво Цезар

Црвен картон, сеа треба да ни се олесни работата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom