Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве уште нешто интересно..
De Cecco Cup: Inter 3-0 Juve

Scorers: Napoli (pen) 47, 77, Donati 73.

Inter (4-4-2): Belec; Donati, Rigione, Caldirola, D.Esposito; Beretta (Sesay 72), Gerbo, Fortunato (Tremolada 90+4), Wagner (Natalino 87); Napoli (Papa 88), Bocalon (Destro 84).
Subs not used: Bavena, Giacomelli.
Coach: V.Esposito.

Juventus: Nocchi; Duravia (Carta 73), Ariaudo, De Paola (Serino 77), Bamba; Pirrotta, Castiglia; Daud, Curcio (Libertazzi 54), Rossi; Immobile.
Subs not used: Piccolo, Ferrero, Toukam, Lazzeri.
Coach: Maddaloni.

Еве според мене кој се промаршени играчи кој дошле во Интер одкога што Морати го презеде Интер: CristianoZaneti,Marko Tardeli (trener), Luigi Sartor,Giuseppe Favalli, Cristian Brocchi, Nikola Beati ( bese celo vreme najavuvan kako golem talent ),Daniele Adani, Gabriel Batistuta,Matias Almeyda, Mariano Gonzalez, Andreas Guglielminpietro, Kily Gonzalez, Sixto Paralta, Sebastian Rambert, Santiago Solari, Nelson Vivas, Cesar ( od Lazio), Caio, Gilberto(Brazil), Luciano, Pinto Fraga, Vampeta, Ze Maria, D. Pizarro, Cyril Domoraud, Helveg, Jeremie Brechet, Altobeli ( bese najavuvan kako golema zvezda-nisto)Zoumana Camara, Benoit Cauet, Ousmane Dabo, S. Dalmat, Sabri Lamouchi, Lambros Choutos, Edgar Davids, Andy van der Meyde, Kanu, Javier Farinos, Fabian Carini, Antonio Pacheco, Martin Rivas, Gonzalo Sorondo, Alberto Zacceroni (Trener),Mircea Lucesku ( trener), Hernan Paolo Dellafiore, Nikola Beati,Biava, Bruno Cirilo,Colombo,Mirko Conte, arturo di Napoli, Marco Ferante,Salvatore feraro,Ricardo Fisore, Luca Franchini, Fabio Macelari, Masimo Marazzina, Dino Marino, Luca Mezano, D. Morfeo, Nikola Napolitano, Devis Nosa, G. Pasquale, Aleksandro Potenza, Mario Rebecchi, Marko verenose, Andrea Zanccheta...

Nekoi od gore navedenite bea najavuvani kako golemi talenti, no nikade ni ime ne imse ima slusnato...

дали игра сеуште фудбал далмат?
фацата како од пластика го има,поради шутот ми стана најомилен.

дали игра сеуште фудбал далмат?
фацата како од пластика го има,поради шутот ми стана најомилен.

Далма игра во Сошо.
Ми текнува дека кога го земаа таа полусезона беше еден од најдобрите во Интер.
Исто така секогаш ќе го паметам евроголот што го даде против Фиорентина од 40тина метри:vozbud:

не се отарасивме туку сам си потпиша договор бидејки кај нас самиот му заврши на 31 јуни!
Многу ми е криво што замина во грчки клуб!:nesvest:

ЛЕЛЕЕЕ како бе у грчки клуб :tapp: не за друго тоа грчките педери ке го ебат по соблекувални:pos:
Ај случајно ако некој негде ја глеал утакмицава денеска нека пише после како играле

ЕДИТ: што е ова бе на лајв скор ја нема утакмицата ?

За интер играт следниве играчи во формација 4-4-2
Толдо
Кордоба -капитен
Маикон
Матрикс
Креспо
Круз
КВАРЕЗМААААААААААА
Виеира
Фиго
Максвел

думан ја би ги додал тука и фадига и коради
Да и тие двајца беа , но Коради и Фадига не изиграа ниедна минута за интер. Коради беше купен од Киево и веднаш за една недела беше доплата на Лацио за Креспо, додека Фадига само дојде на лекарски прегледи од Оксер и беше стопиран неговиот трансвер се докажа на прегледите дека Фадига има проблеми со срцето како што беше случајот со ПСЖ ова година со ТУРАМ...
Не би реколдека беа промашени тренсвери затоа што Фадига не ни направи трансвер , а коради беше купен и веднаш даден за доплата на Лацио.

Ја неам интер канал ... Нека кажи некој со ја гледа како игра интер колку резултат и слично

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom