Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zlataaan Ibraaaimoviiccc. uno ceroПо втор пат , мојот 1000ти пост , јбг , непријателска пропаганда од Фантом, ќе видиш ти , расист . . .
Пак еден посебен момент . . .
Everything a man should be . . . Giacinto Facchetti Per Sempre !!!!
hahahaahaa ubav moment
(neznam italijanski)
)еве и од мене клип
а сакав да ве прашам, кој е тој шо пееше на
1:00 pazzi come te (луди како тебе)
1:07 ma va bene, vinceremo insieme (ама океј е,ке победиме заедно)
2:13 io non vivo senza ( не можам да живеам без ___)
.girl* мислам дека тоа е претходната 77 Франческо КоКо!
.коко, мислам на песната имаше кратка косичка 2:10.
и ја стаив на мајка ми у мобилен. Отиде у Милано и нормално отиде да го види стадионот на Интер, и таму ги шетале што ги шетале, и ги пуштиле у соблекувалните на Интер и на Милан, и коа влагала у соблекувалната на Милан ја пуштила Pazza Inter до даска на моб, водичот се згазил од смеење
Иначе водичот (SYN го знае) е една девојка што појше личи на прасенце него на девојка 
Pazza Inter, ми беше едно време ставена за рингтони ја стаив на мајка ми у мобилен. Отиде у Милано и нормално отиде да го види стадионот на Интер, и таму ги шетале што ги шетале, и ги пуштиле у соблекувалните на Интер и на Милан, и коа влагала у соблекувалната на Милан ја пуштила Pazza Inter до даска на моб, водичот се згазил од смеење
Иначе водичот (SYN го знае) е една девојка што појше личи на прасенце него на девојка
Коа сме више кај клипчиња, Матераци сигурно е пресреќен што Шева се врати у Милан (глејте го при крај клипчево):pos2:
.Прегледај го приврзокот 7706
на оваа ли мислиш?

Pazza Inter, ми беше едно време ставена за рингтони ја стаив на мајка ми у мобилен. Отиде у Милано и нормално отиде да го види стадионот на Интер, и таму ги шетале што ги шетале, и ги пуштиле у соблекувалните на Интер и на Милан, и коа влагала у соблекувалната на Милан ја пуштила Pazza Inter до даска на моб, водичот се згазил од смеење
Коа сме више кај клипчиња, Матераци сигурно е пресреќен што Шева се врати у Милан (глејте го при крај клипчево):pos2:
Па кајбеа луѓето од Интер кога Ибро Мајсторот се уште беше во Ајакс , што не го доведоа тогаш туку чекаа прво Јувентус да го земаат па да му порасне цената енормна, на крај краева и тоа е добро да се гордееш дека го имаш наајскапо платениот фудбалер...сигурно човекот вредел затоа и цената е таква каква што е,не е исто Интер без и со Ибро Мајсторот...матераци може има лош нарав ама па затоа кај него срцето чука во црно-сина боја за разлика од Ибра на кој срцето му е ненаситно за пари!