Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клипчињата се добри, ама српскиот му вришти :pos2:. Важнo запамти како се вика среќен :).

По втор пат , мојот 1000ти пост , јбг , непријателска пропаганда од Фантом :D , ќе видиш ти , расист . . .

Пак еден посебен момент . . .

Everything a man should be . . . Giacinto Facchetti Per Sempre !!!!

Zlataaan Ibraaaimoviiccc. uno cero :) hahahaahaa ubav moment :) (neznam italijanski)

momentalno ibra e najskapo platen igrac na planetava so 12m. godisno taka ? aj nekoj ako ima dokazi neka prati nekoj link. mi treba ITNO fala

еве и од мене клип :)
http://video.google.com/videoplay?docid=8983121475846396849

а сакав да ве прашам, кој е тој шо пееше на
1:00 pazzi come te (луди како тебе :icon_lol::icon_lol: )
1:07 ma va bene, vinceremo insieme (ама океј е,ке победиме заедно :))
2:13 io non vivo senza ( не можам да живеам без ___)

Zlatan Ibrahimovic
Position: Forward/Striker
Transfer Fee: 24.8 million euros
From: Juventus (2006)
Wages: 9 million euros
Contract Expire: June 2013

Еве ја моменталната состојбасо ибра !!
Не е 12 милиони ама сепак е најплатен во светот!

girl* мислам дека тоа е претходната 77 Франческо КоКо!

еве и од мене клип :)

а сакав да ве прашам, кој е тој шо пееше на
1:00
pazzi come te (луди како тебе :icon_lol::icon_lol: )
1:07 ma va bene, vinceremo insieme (ама океј е,ке победиме заедно :))
2:13 io non vivo senza ( не можам да живеам без ___)

Никола Вентола :D .

girl* мислам дека тоа е претходната 77 Франческо КоКо!

е не е! коко имаше кратка коса, а овој шо пее има малце подолга косичка
:).коко, мислам на песната имаше кратка косичка 2:10.

Pazza Inter, ми беше едно време ставена за рингтон :) и ја стаив на мајка ми у мобилен. Отиде у Милано и нормално отиде да го види стадионот на Интер, и таму ги шетале што ги шетале, и ги пуштиле у соблекувалните на Интер и на Милан, и коа влагала у соблекувалната на Милан ја пуштила Pazza Inter до даска на моб, водичот се згазил од смеење :) Иначе водичот (SYN го знае) е една девојка што појше личи на прасенце него на девојка :)
Коа сме више кај клипчиња, Матераци сигурно е пресреќен што Шева се врати у Милан (глејте го при крај клипчево):pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Pazza Inter, ми беше едно време ставена за рингтон :) и ја стаив на мајка ми у мобилен. Отиде у Милано и нормално отиде да го види стадионот на Интер, и таму ги шетале што ги шетале, и ги пуштиле у соблекувалните на Интер и на Милан, и коа влагала у соблекувалната на Милан ја пуштила Pazza Inter до даска на моб, водичот се згазил од смеење :) Иначе водичот (SYN го знае) е една девојка што појше личи на прасенце него на девојка :)
Коа сме више кај клипчиња, Матераци сигурно е пресреќен што Шева се врати у Милан (глејте го при крај клипчево):pos2:

Aли затоа таа од просторијата со трофеи беше нешто во стилот на '' Weeell Hi there Sexy :smir: '' . Иначе , тебе ти кажував , али на форумов неам спомнато , имаше едни за Милан што беа и по грешка сите фотки ги направија на Curva Nord и пред Curva Nord на теренот , од моментот кога ги сретнав во Милано и кога им ја соопштив веста , до крајот на турата беа во полумртва состојба ( 16 дена ) . Уште ми викаат што не ни кажа бе дур бевме на стадионот . . . . . :toe: .

Ноуп , баш како што ја опиша , типката беше ко прасенце :D

Токму поради тоа го сакам ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ (самото име кажува се) затоа што нема италјанци(мафијаши), за жал имаме еден Матераци иако е наш тој ми е најомразен фудбалер во светскит фудбал.
Не нисе потребни каратисти како M.Materazzi...
Токму поради овие снимки што се собрани во клипчево се најлошо имам пишано за Матрикс, од него треба да се срамиме...

матераци може има лош нарав ама па затоа кај него срцето чука во црно-сина боја за разлика од Ибра на кој срцето му е ненаситно за пари!

матераци може има лош нарав ама па затоа кај него срцето чука во црно-сина боја за разлика од Ибра на кој срцето му е ненаситно за пари!
Па кајбеа луѓето од Интер кога Ибро Мајсторот се уште беше во Ајакс , што не го доведоа тогаш туку чекаа прво Јувентус да го земаат па да му порасне цената енормна, на крај краева и тоа е добро да се гордееш дека го имаш наајскапо платениот фудбалер...сигурно човекот вредел затоа и цената е таква каква што е,не е исто Интер без и со Ибро Мајсторот...

ги бркаа коко , хелвег , умит давала , вампета , окан бурук ..... :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom