Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marso напиша:
Добро сега имаме лесна утакмица во недела од 3 саат играме со последните Асколи не би требало да биде тешко. Ама мене ме загрижуваа ситуацијава со повредени играчи. Виера ѕверот е повреден на дугачко време, најверојатно ќе се опорави за со Рома, Шишка ќе се врати за некоја недела, Императорот го очекуваме секоја недела, Накур и подобро што е повреден :) тој кога не игра Интер тепа,
не знам што е работава со Гросо, ама нема везе Максвел добро го заменува, изгледа Маикон ќе се врати на следнава утакмица и ќе биде комплетирана одбраната, Ел Чино се врати по подолга повреда тоа е добро за нас ни треба некој искусен напаѓач што има техника!! Па дај боже се да е ОК па титулата да ја земеме 5-6 кола пред време :) па да може последните 5 утакмици Манчини да експериментира со тимот да го стави и Славковски во игра :)!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Казна за Интер од 150 илјади евра плус 6 натпревари суспензија за Бурдисо и Маикон,3 за Кордоба, 2 за Круз!
Наваро 7 месеци суспензија а Марчена 4 натпревари! Имет три дена право на жалба клубовите!
Безврска е казната за Интер!!!

Е па добро.. ништо страшно.. по неколку натпревари ќе одмараат, а 150 илјади евра за Интер не представува ништо.. јас искрено очекував построга казна.. играње на неутрален терен или нешто слично. Ама сепак праведна одлука на УЕФА, бидејќи Интер беше само жртва на тој натпревар!

Наваро ....браЧко те чекам ....Да даде господ да играме против Шпанците за европски квалификации....

Crazy P0Y0L напиша:
Наваро ....браЧко те чекам ....Да даде господ да играме против Шпанците за европски квалификации....
Ке го јадеш стапот :pos2:

billa ти се јајт ќотек бе брат???
ама вака сериозно да те прашам?

Мене не на Наваро му се јаде:pos2:

Денес "el Chino" - Рекоба наполни 31 година!!!
Честите повреди не му дозволија да се покаже оваа година. Најверојатно му е и последна, но Хавиер Занети и Иван Кордоба пробуваат да го предомислат ама ќе видиме дали ќе го убедат!

Marso напиша:
Денес "el Chino" - Рекоба наполни 31 година!!!
Честите повреди не му дозволија да се покаже оваа година. Најверојатно му е и последна, но Хавиер Занети и Иван Кордоба пробуваат да го предомислат ама ќе видиме дали ќе го убедат!
Иако се надевам дека ќе го предомислат, тешко дека ќе успеат. Човекот сака да игра редовно, а тоа е нешто што не го можело во Интер... Ако замине, со среќа, беше одличен играч, и сеуште е, само да не оди во Јуве или некој ривал на Интер. :kesa:

да бе на 31 години јуве ке оди....
и следно шо ке видиме е ти ми даваш мене нож у кантер :)

Crazy P0Y0L напиша:
да бе на 31 години јуве ке оди....
и следно шо ке видиме е ти ми даваш мене нож у кантер :)
Добро де, тогаш ќе оди во Милан.. тие се навикнати на дедовци во терен да имаат... а ножот си го попиел неколкупати, така да :tapp:

eve 82 minuta e Inter vodi 0-2 protiv ascoli so dvata gola na Ibracadabra i dvata gola mu gi namesti Imperatorot ADRIANO

Краен резултат: 1 - 2
Aсколи даде гол од пенал во 91тата минута.
Ибрахимович, стрелец на обата гола за Интер.
FORZA INTER!

Честито победа, до сите ИНТЕРАШИ!!!!

Ascoli - Inter 1:2 Со двата гола на Ibracadabra кој му ги намести El Imperatore. Чекор поблиску сме до титулата не само што Интер победи, туку што Рома изигра нерешено со Фиорентина.
Паа ај да пресметаме нешто, ОК?

10 Утакмици = 30 Бода

Интер и бега на Рома со 18 бода = 6 утакмици. Значи за 4 утакмици ако Интер тепа, без разлика дали Рома победува - ќе ја земе титулата, а земањето на титулата може да се убрза ако се има во предвид дека Интер има заостаната утакмица со Рома. Која се игра на 18 Април на Џузепе Меаца (за 4 утакмици), па значи дека ако на таа утакмица Интер тепа ќе ја земе титулата со сласт (по победа врз Рома).

Инаку на Интер му преостана да игра уште со:

Sunday Apr 1 2007, 15:00 Inter v Parma
Saturday Apr 7 2007, 15:00 Reggina v Inter
Sunday Apr 15 2007, 15:00 Inter v Palermo
Wednesday Apr 18 2007, 20:30 Inter v Roma
Sunday Apr 22 2007, 15:00 Siena v Inter
Sunday Apr 29 2007, 15:00 Inter v Empoli
Sunday May 6 2007, 15:00 Messina v Inter
Sunday May 13 2007, 15:00 Inter v Lazio
Sunday May 20 2007, 15:00 Atalanta v Inter
Sunday May 27 2007, 15:00 Inter v Torino

И да не го заборавиме купот! Интер мора да земе двојна круна оваа година!!!

Wednesday May 9 2007 Roma v Inter
Thursday May 17 2007 Inter v Roma

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom