Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Saso_86 и 4е4е

Знам дека не е задолжитено но пишувајте на кирилица, подобро е за око, и за оние кои ве читаат. Со тек на време ќе прерасне во навика.

Saso_86 не пишувај пост под пост (тоа задолжително). Ако сакаш нешто да дополнеш, на истиот пост (последниот) кликни на копчето Измени

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Maniche veke potpisa a toa so Sisoko e stvarno takticki napraeno zatoa so mozat lesno da go zemat Menez a maliot e top igrac i plus mozno e da go zemat Ronaldinho. Zasto i kako? Ronaldinho e zastitno lice na Nike a so Nike ima dogovor i Inter taka da ako veke si odi od Barca pogolemi se sansite da odi vo Inter nego vo Milan. Dobri vesti a?
И со изјавата на Кака дека не им треба Роналдињо.... така да можам да кажам дека ви е во раце....Али искрено не е како пред 2 години поздрав

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не знам што толку љубов има Манчини кон играчи од средниот ред ко имаат дефанзивни задачи. За промена може да земе некој креативец кој би ја освежил средината иако годинава добро функционира нападот и не делува дека има потреба. Менез не го знам, а Сисоко е добар играч така да ако Виера продолжи да се повредува постојано може и Сисоко да се задржи.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Море ај не зборувајте така,да дојде Роналдињо во Интер,нешто ке палам,не знам што ама некоја голема зграда сигурно.
ОД СРЕЧА АМИ ОД ШО?

Пази дечко не ме знаеш :).
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roberto Mancini’s son Filippo is among the Inter players called up for tomorrow’s Coppa Italia tie with Reggina.[/FONT]
И пази дечко не ме знаеш dy (2).

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “It is an unusual feeling, but that’s only to be expected,” said the proud Dad. “If I have to ask him to warm up, I’ll call him Filippo rather than Mancini. It’d be weird otherwise!”
[/FONT]

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
На која позиција игра, и колку години има М.џуниор?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Игра среден ред,ама во пријавените играчи ко напаѓач е напишан.
За годините не сум сигурен дали 17 или 18.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Abe vidovte li ke igra so kopiljaci se decista u timot. Sto si misli so toa?

P.S. Ste go videle li toj so vleze pred nekoja utakmica Mario Balotelli?Ja mislam ke go bide.

NESTO CUDNO TREBA DA SE SLUCI. KAKA KE STANAUVA SVESTENIK!BAREM TAKA SLUSNAV A KOLKU E TOCNO NE ZNAM.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Abe vidovte li ke igra so kopiljaci se decista u timot. Sto si misli so toa?

P.S. Ste go videle li toj so vleze pred nekoja utakmica Mario Balotelli?Ja mislam ke go bide.

NESTO CUDNO TREBA DA SE SLUCI. KAKA KE STANAUVA SVESTENIK!BAREM TAKA SLUSNAV A KOLKU E TOCNO NE ZNAM.
Зарем не мислиш дека за ова треба во темата за Милан да прашаш? =P
Бај д` уеј, од колку саат се игра утакмицата?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
во осум и пол вечер....

Ајде нешто за Интер фановите... направив едно скринсејверче

Download ТУКА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop