Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
А шо бидна со Сисоко? Не сум баш во тек со настаните сеа..

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Мене на ТонИнтер ми личи... сериозно...:vozbud:

За Сисоко нема ништо ново... изгледа сега Морати на поголеми цели е завртен...
Пример на Роналдињо? :vozbud:
Најк нема да дозвили да замини во Челзи или ББилан.. Роналдињо е заштитно име на Најк а овие се со договори со Адидас..
Па од таа гледна точка најлогично е Роналдињо да дојде во Интер, доколку замине од Барселона..

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Абе, не ни требит Роналдињо.
Пубо да го земиме Диего од Werder отколку овај.
Подобар е од Роналдињо (барем сега во форма) помалце пари, а и нема да е поголема ѕвезда од другите...

П.С.
И некој новости за Менез... Да кажит некој...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Абе, не ни требит Роналдињо.
Пубо да го земиме Диего од Werder отколку овај.
Подобар е од Роналдињо (барем сега во форма) помалце пари, а и нема да е поголема ѕвезда од другите...

П.С.
И некој новости за Менез... Да кажит некој...
Не заебавај како не ни треба Роналдињо.. Најк сака да го доведе во Интер бидејќи Роналдињо е една од најголемите, а можеби и најголемата фудбалска звезда во моментов..
Вистина е дека не е во формата како што беше порано но сепак сеуште е еден од најдобрите фудбалери во светот.. А за цената не се секирај ти, нема да дадеш нуту еден денар :) И плус Најк ќе биде финансиер за овој трансвер па така ни Морати нема да се осиромаши којзнае колку.. позз

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.789
Не е за парите, туку од други причини го нејќиме :) Ама да не се повторувам во постовите моите причини ги кажав предходно.

За Кака нема што да им маваме сеир. Дечкото си е религиозен тоа е очигледно, ако сака да стане свештеник после фудбалската кариера нема ништо лошо тука. Плус тоа е и стара информација, не е од сега...

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Не заебавај како не ни треба Роналдињо.. Најк сака да го доведе во Интер бидејќи Роналдињо е една од најголемите, а можеби и најголемата фудбалска звезда во моментов..
Вистина е дека не е во формата како што беше порано но сепак сеуште е еден од најдобрите фудбалери во светот.. А за цената не се секирај ти, нема да дадеш нуту еден денар :) И плус Најк ќе биде финансиер за овој трансвер па така ни Морати нема да се осиромаши којзнае колку.. позз
Ето и тоа сам го кажа "Роналдињо е една од најголемите ѕвезди, а можит најголемата"... Мислам дека ќе се кара многу со Манчини (Како Адриано и тој се караше ама ај "чао"). Да, вистина јас немат да дадам ниту еден денар, но за Морати незнам мислам дека нема да даде многу пари... Ак не се многу пари 100 милиони евра...
Можда вистина е еден од најголемите фудбалериве на планетава, но италијански фудбал!?
Ќе треба 1 година да се навикне... Можда и 2...
А дотогаш биди сигурен дека ке го продадеме...

Тоа е мое мислење неморат да значи дека е така...
Поздрав.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Инаку... во Купот... Интер веќе води 2:0 со Реџина прво полувреме... значи вкупно 6:1 :)

1:0 Креспо
2:0 автогол на некој чичко

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
глупости бе ова за роналдињо...сега го обвинувате како не идел на тренинзи како тоа да му текнува на него од сабајле ко ќе стане, не мислите дека тренерот му кажува каде и како ќе тренира, во сала или на игралиште, дај не бидете игноранти
а мое лично мислење е дека ако смени средина ќе биде дупло мотивиран и пак ќе гледаме магија, само не знам дали баш интер е правото место
а дека ќе блесне пак, не се сомневам, 27 години бре луѓеее, не е дека талентот му пропадна во земја
а гледам и дека се плашите дека бил звезда, а од каде такво мислење:toe: , јас не видов никаков проблем да направи кога го седнаа на клупа или кога го пуштаа по 10мин

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
И првиот беше автогол :) Биеше кресто од 17-18 метри и со помош на некој фудбалер го лобова голманот.. Но сепак ќе му се шиши на креспо овај гол..

Пеле беше добар, неколку убави топки еден убав шут цело време трча се труди.. Играат децата нема што заслужено водат 2:0.. Реџина имаше една убава шанса но Алфонсо докажа дека не е само така колку да стои на голот на Интер..
Победата можеше да биде поубедлива, креспо имаше уште 2 гол шанси, едната покрај голот ругата му ја фати голманот на Реџина.. Солари еднаш биеше покрај стативата од косо од 6-7 метри..

А за Реџина немам зборови.. не знаат една акција да направат! :)

и друго.. 4е4е, во врска со Роналдињо..
Се сложувам целосно со Илина.. Роналдињо е во најдобрите фудбалски години и добро би му било да смени средина..
Па што ако е звезда? И Ибра, Креспо, Фиго.... се едни од најголемите фудбалски звезди па пак се во супшер форма и одлични односи со Манчини..
Не милиш дека можеби проблемот беше во Адриано?.. кога веќе го спомена него..
Но сепак тоа си е твое мислење, а ова мое..
Јас се надевам дека ќе се оствари овај трансвер и ќе биде одличен подарок за навивачите на ИНтер за 100 годишнината на Интер.. иако засега се само шпекулации..

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
на кој канал го гледате Интер-Реџина ???

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Не е за парите, туку од други причини го нејќиме :) Ама да не се повторувам во постовите моите причини ги кажав предходно.

За Кака нема што да им маваме сеир. Дечкото си е религиозен тоа е очигледно, ако сака да стане свештеник после фудбалската кариера нема ништо лошо тука. Плус тоа е и стара информација, не е од сега...
Стара е да, ама новото е тоа што ако станува свештеник нема да чека до крај на кариерата туку можно е тоа да го направи уште додека игра.Јас така разбрав. Може сум грешка.

FORZA INTERNAZIONALE!!!!!!!!!!!!

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Дечкото на голот на Интер Enrico Alfonso, во Италија е прогласен за еден од најперспективните млади голмани,игра во младинската репрезентација на Италија заедно со Mario Balotelli и што е најбитно има голем талент и некои го сметаат за новиот Buffon. Малиот ако продолжи добро ке биде новиот Walter Zenga според мене.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не го гледав второто полувреме.. И Цезар постигнал гол..
4е4е.. јас го гледав на интернет преку myp2p.eu не знам дали имаше пренос на тв..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom