Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хехе, интересно беше. На теренот се појавија двајца со името Пеле.
Дали ќе ја имаме среќата нашиот фудбалер да се развие во играч од тој калибар ќе видиме.

Матераци добро е што изигра без грешка, мене ме плашеше тоа. СИ помислив да не ја изгуби формата која ја темпираше на СП и која сеуште трае. Фатич стандарден како и Балотели. Балотели се повеќе и повеќе ми се допаѓа, па иако си замине Адриано, имаме достоен наследник... со италијански пасош(што во иднина ќе биде многу важно)..
Кај го гледаше натпреваров?

Јове ти е махер бре... :)

Во живо на стадион. :)

Не го следев во живо, гледав highlights и гледав анализите на експертите.

Edit:
Јас се извинувам што толку ja заташкав работата со анализите, ама викендов сум послободен... па ќе ја завршам работата која ја започнав. А да и ќе има бонус анализа, Роби Манчини:)

Хехе, интересно беше. На теренот се појавија двајца со името Пеле.
Дали ќе ја имаме среќата нашиот фудбалер да се развие во играч од тој калибар ќе видиме.

Матераци добро е што изигра без грешка, мене ме плашеше тоа. СИ помислив да не ја изгуби формата која ја темпираше на СП и која сеуште трае. Фатич стандарден како и Балотели. Балотели се повеќе и повеќе ми се допаѓа, па иако си замине Адриано, имаме достоен наследник... со италијански пасош(што во иднина ќе биде многу важно).

Друго во тимот на сите времиња ти фалат, Серџо Консеисао и Роналдо. Едни од моите најомилени играчи, кои играле во Интер...

За натпреварот со Лацио:
Очекувам три бода, со карпеста одбрана и молњевит напад, едноставно ни нема рамен во Сериа А. Особено не Лацио.
Знам.. не се само тие.. има уште многу.. но сепак не може сите да се стават.. според мене се тие што ги ставив.. не викам дека не заслужуваат и овие.. па тука и и Вири од активните.. има многу, многу..

Императорот на колена.

C_3_Media_4945_immagine_det.jpg

Толку, се откажува.

Иако сакал да игра во Интер до крајот на својата кариера, сепак рече дека во моментов постојат луѓе на одредени позиции, луѓе кои не сакаат тој да успее во Интер(погодете од 3 пати, кој?).

Serie A Preview: Inter Milan-Lazio What: Serie A - Matchday 12
Who: Inter Milan (1st, 25 points) vs Lazio (15th, 10 points)
When: Sunday 11 November 2007, 15:00 CET
Where: Stadio Giuseppe Meazza, Milan

Possible formation (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu; Zanetti, Dacourt, Cambiasso, Cesar; Cruz, Ibrahimovic.

PLAYERS TO WATCH
Julio Cruz (Inter Milan)
Once again the 33-year-old Argentine is proving one of Inter’s most reliable strikers, having scored 5 Serie A goals so far. He rarely starts a match, but when he does he almost never disappoints and frequently scores when coming on from the bench as well. Against Juventus, one of his favorite “victims”, he scored the opener with Inter’s first real chance of the game, proving to be as ice-cold as ever, and has netted precious goals against the likes of Napoli (a brace) and Roma as well.

Со Лацио е секогаш тешко.. но мислам дека миментално се во катастрофална форма, повреден им е Пандев па не би требало да имаме проблеми на овиј натпревар.. Имаме многу повредени но сепак Интер има силна клупа па и тоа не смее да биде проблем..
Мислам дека ќе има директен пренос на Телма од овој натпревар..

Веќе ми е преку к**ац од овоа адриано си оди адриано се враќа адриано напаѓа адриано се брани адриано се жали адриано вака адриано нака.
Нема веза да се расправа веќе за него кога ке си отиде ке си објави ке му посакаме се најдобро и ке купиме нешто појако.
Во Интер дошле многу и не се снашле поради некоја причина а Адри е приказна самиот за себе.Можеше да биде Пак Император ама ете и Михајловик изјави дека 2 дена е на тренинг дава 120% од себе после тоа 2 дена никој не знае каде е.

Адриано си има личен проблем со Манчини еве Креспо е повреден а Манчини повика само 3 напагачи нема врска тоа не тренирал еден играч за да се врати во форма треба да игра а Манчини демек сака да му помогне а не го става да игра.Во 3 месеци има 100 минути играно така нема никогаш да се врати во форма јас сепак мислам дека Манчини си има личен проблем со Адриано тој сака да го уништи не да го опорави. Адриано треба што побргу да си оди

:) Фала

Адриано е повторно оставен на... трибини.
Иако Креспо е повреден и нема да биде земен во обзир за натпреварот со Лацио, сепак Манчини рече дека доволни му се тројца напаѓачи. ''Работите не можат да се сменат во два дена'' - рече Манчини, уште еднаш алудирајки на Адриано. Како и да е, уште еден навивач плус на трибините на Џ. Меаца во недела. Мислам дека фаталниот Круз и волшебникот Ибра ќе бидат доволни за Лацио. Пандев нема да игра за Лацио, проблем помалку... и така.

Со ова само се потврдуваат гласините, дека излезот на Адриано од плакарот на Манчини е близу...

Да кажам искрено го чекам со широки раце кај нас!Ке ми биде мило доколку Морати реши да го продаде во Милан а ништо чудно не е тоа!Да се надевам,и осеќам ке стане повторно ИМПЕРАТОР!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom