- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 8.493
- Поени од реакции
- 308
Адри лани даде 5 гола и имаше 5-6 асистенции да ја имаше минутажата на Ибра ке дадеше сигурно над 10 гола Адри во најдобра форма кога беше не може да се споредува со Ибра Адри беше суперѕвезда втора по Роналдо која играла во Интер за мене се суперѕвезди во моментов Кака К.Роналдо Роналдињо
Единствен кој има потенцијал во Интер да се спореди со нив е Адријано и затоа треба да му се даде шанса не знам кои се плановите на Манчини дали ке му даде шанса ако не му даде за Адри подобро ке биде да си најде друг клуб
А за Ибра лани даде 15 гола најдобра негова сезона во Италија го ценев многу но по изјавите за неговата плата (која успеа да ја покачи со изнудување и откако ја покачи почна да дава изјави дека ке останел во
Интер до крајот на кариерата)и онаа за Моџи не го сакам треба да учи од Занети на однесување и респект кон Интер
За Адријано 2006 даде 14 гола и тоа беше катастрофална година за него а Ибра даде 15 и тој е за златна топка
Адријано со моментална форма сигурен сум дека ке даде над 15 гола а да се врати во онаа од 2004-2005 ке нема рамен
1. Имало и многу други играчи кои имале ОГРОМЕН потенцијал но никогаш не го достигнале, не е Адри единствен. Еве прв на памет ми иди Касано. Во Бари играше феноменално исто и 1сезона во Рома, после се правеше дека е Господ и еве сеа до кај дотурка до Сампдорија.
2. Ако не си забележал ова е 3та сезона каде Адри е ван форма. Па мајке му постои позајмица. Пушти го да игра во Реџина да видиш после како ќе ти игра. А не овде рани куче да те лае.
3. Ибра имаше договор кој истекуваше во 2010 година, даде изјава дека сака да остани во Интер до крајот на кариерата и одма му го ПРОДОЛЖИЈА договорот до 2012. Платата останува иста, не е зголемена. За изјавата со Моџи, и самиот се извина и рече дека новинарот сето тоа погрешно го напишал(дека му ги извртел зборовите).
Еве кога веќе ги спредуваш Адриано со Златан...
Златан Ибрахмович
Натпревари Голови
2004/05 Juventus 31
16 2 0
2005/06 Juventus 29 7 4 0
2006/07 Inter 25 15 6 2
Леите Рибеиро Адриано
From 11 July 2004 through 25 June 2005, Adriano had scored an impressive total of 40 goals.
Тоа беше Адриано, а овај од 2005 наваму е Алкориано.
Ќе заборавев, Пујол НЕМА ТИМ шо ќе даде 40 м. за Адриано. Морати изјави дека за 25 би го продале. Валенсија понуди 10 и беше одбиена. 40 се премногу и ретко кој би ризикувал да плати толкава сума за еден пропаднат играч.
И еве што пишува [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Inter, a marvellous centenary with Lampard, Eto’o and Nasri – Moratti plans an unforgettable 2008 to celebrate the centenary.[/FONT]