Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Adriano In Surprise Valencia Link
Inter have turned down a 15 million euros bid from Valencia for their under-performing Brazilian star Adriano, according to the "La Gazzetta dello Sport"

Императоре не си иди, барем сезонава, ќе видиш ќе биде јако!

Уште една шокантна вест...

foxy roxy следен од скаутите на Интер. Видно пресреќен откако му кажавме за заинтересираноста на FC Internazionale да го доведе во неговите редови, популарниот фокси изјави: Уште како мал сакав да играм за интер, ќе ми биде чест ако го облечам тој црно-син дрес кој го носеле многу шампиони...

Ту би континуед.
Ексклузивни и директно од идната супер-ѕвезда Постои голема дилема за мене дали да се преселам на ноу камп или да одам во милано.
Моите првични желби беа да одам и да се изнаиграм за интер меѓутоа тоа се смени пред неполн час кога ми се јави Роналдињо и ме молеше да одам да го научам него затоа што неговиот талент бил при крај меѓутоа јас како голем навивач на Интер му реков :sekss: а пред да зборувам со него мене ми се јави Х. Занети, незнам кај го нашол бројот но нема врска и почна да ми пее PAZZA INTER од толку грд глас шо имаше си реков поубо да останам дома и да го гледам Интер на :tv:

Ај малце сериозност бе ало:) Интер е ова не е заебанција..него јове ако ме читаш мислиш ке влезат у форма Ибра Адри и креспо или само со суазо ке играме сезонава?

Креспо - стандард, секоја сезона 15+ гола си дава човекот. По константен напаѓач од него во Италија нема да најдеш.

Суазо - се покажа одлично и мислам го имаме новиот Анри(во секој поглед наликува на него, игра, физика, психа). 22 гола пред 2 сезони, 15тина минатата. 4 на пријателските на Интер, и мислам одличен одличен трансфер на Бранка после долго време, нешто што му требаше на Интер. Ќе биде еден од топ 5 стрелци во Калчото.

Ибра - Пак ќе го предводи нападот на Интер и од него очекувам околу 20 гола. Би требало да го сочинува првиот напаѓачки тандем заедно со Суазо. Ибрахимович иако сеуште не е опоравен од повредата сепак успеа во тие минути што ги имаше на располагање да ги тресе противничките мрежи во пријателските утакмици.

Круз - Секогаш кога ќе му се даде шанса, се одолжува. Иако оваа сезона ретко, стварно ретко ќе влегува во игра(ако се разбира немаме проблем со повредите) сепак ќе направи се што е можно да му помогне на Интер да освои нова титула, како и минатата година.

Адри - ееее тука е комплицирана работата. Иако лесно е да се забележи дека напредувал за разлика од лани, сепак далеку ДАЛЕКУ е од ИМПЕРАТОРОТ кој го гледавме во 2004. Мислам и дека веќе нема да го видиме, толку од Адри, колку и да го сакав 2 години рехабилитација се премногу. Имаше и сеуште има целосна подршка од Морати и клубот Интер како организација но сепак, самиот тој е виновникот за ситуацијата во која се наоѓа.

Би можело во тимот да влезат уште 1/2 младинци, за да се пополнат местата(мора да има 3 играчи кои потекнуваат од школата на Интер) па би можеле да го видиме и Славковски или Балотели во тимот на Интер. Од нив не очекувам ништо, би можеле да влезат во некои од куп утакмиците и толку.

Значи сума сумарум, пак се ќе зависи највеќе од Ибрахимович па и Суазо, потпомогнати од Креспо и Круз.

Ј:)vAn

Ај на бас дека Адри сезонава ке има 20+ гола на серија а и 5+ лига шампиони.
i got hit by ... that feeling u know guys...the feeling...come on...u know,when it hits u...and *паѓа несвест*

По колку литри крв?

Јас знаеш што мислам дека би било најдобро, да го врати Манчини да игра во одбрана. Се случувало повеќе пати во фудбалот. Има градба, има снага, има брзина, има темперамент. Секако и да нема голман на голот нема да постигне гол, шо мајка бара да игра напаѓач, кога неможе да даде гол? Ако сака да биде корисен нека игра CB :pos:

не бе,ке видите...
реално чекам над 15 гола,памтите после нова година,и кон крајот како почна да игра адри,на 4 утакмици по ред голови даваше и играше ОК (не велам супер,зш знаеме како умее тој да игра СУПЕР).

И после со закаснување му дојде поклонот од Дедо Мраз, буре црвено вино и се по старо... Залудно е да се напијам, сите чаши да ги искршам, во виното се сите вистини, потонатиииии....

Адри е пропаднат случај билив ми. Ама ајде како сакаш, еве најверојатно утре ќе го стави да игра, ако вечерва не заглави во некоја кафана па ќе видиме...(инаку дека е ослабен, ослабен е, ама дека уште стега Т'га за југ, и тоа е точно :))

абе дуде...види,и да не пие сеа тоа му остана...ама пиењето е поминато за адри сеа,човекот има квалитети и секогаш ги имаше само што беше дебел и немаше кондиција...а сега баш на тоа работи...исто така факт е дека двајца Џинови не можат заедно да играт,кажи ми мене ти само колку подобро игра Ибра без Адри во нападот (е сега да пишам ’’и спротивно’’ нема да држи вода) зборов ми е и дека тоа беше проблем за адри...цело време коа добиваше шанса,мораше со Ибра заедно...и двајцата беа џабе,затоа шти и двајцата ги бива за дриблинзи за асистенции итн итн,и кушлус правеа.
ова сезона ке е поинаку особено ако играме со 3 напаѓачи...

Aдри един спас му е да смени средина,нека иде во Реал боље отколку тука да се мучи и сам и на Интер да му прави проблеми

Крејзи..не можеш да браниш еден играц кој може да му наштети на клубот,го ценам Адри,се молам да се опорави,ама ако не успее шо да му праиме?

Реал има сеа 6-7 напаѓачи уше тој треба да фатат со Робињо по пијанки и после следува дабл трансфер во Милан.

Адри лани даде 5 гола и имаше 5-6 асистенции да ја имаше минутажата на Ибра ке дадеше сигурно над 10 гола Адри во најдобра форма кога беше не може да се споредува со Ибра Адри беше суперѕвезда втора по Роналдо која играла во Интер за мене се суперѕвезди во моментов Кака К.Роналдо Роналдињо
Единствен кој има потенцијал во Интер да се спореди со нив е Адријано и затоа треба да му се даде шанса не знам кои се плановите на Манчини дали ке му даде шанса ако не му даде за Адри подобро ке биде да си најде друг клуб
А за Ибра лани даде 15 гола најдобра негова сезона во Италија го ценев многу но по изјавите за неговата плата (која успеа да ја покачи со изнудување и откако ја покачи почна да дава изјави дека ке останел во
Интер до крајот на кариерата)и онаа за Моџи не го сакам треба да учи од Занети на однесување и респект кон Интер
За Адријано 2006 даде 14 гола и тоа беше катастрофална година за него а Ибра даде 15 и тој е за златна топка
Адријано со моментална форма сигурен сум дека ке даде над 15 гола а да се врати во онаа од 2004-2005 ке нема рамен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom